Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kristály gyerekek fórum

Kristály gyerekek (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2
53. grizus (válaszként erre: 51. - Dorabiczok)
2013. máj. 30. 03:45
Szia, milyen látónál voltatok? Tudsz róla többet írni? Én egyébként félig-medddig indigó vagyok.
52. beki2
2013. máj. 29. 12:32
sziasztok,én egy 18 éves lány vagyok van egy barátom aki kristály gyerek amit nem rég mondott el és azt hitte hogy nem hiszek neki ebben de az az igazság hogy engem ezek a témák mindig is érdekeltek és ahogy erröl beszélgettünk kiedrült h mindenben hasonlítok rá és felmerült h akkor én is az vagyok honnan tudom mi lehetek?
2012. dec. 5. 12:48

Sziasztok, nekem is van egy egészen különleges kislányom. Már a születése sem volt hagyományos és azóta is valóban egyedi. Hatalmas szemei vannak, mindenki, aki csak meglátja és belenéz a szemeibe azonnal beleszeret. Amikor terhes voltam, anyukám elment egy látóhoz, akihez már régóta járunk, ő azt mondta, hogy kristály gyermekem fog születni, aki azért jön közénk, hogy szeretet adjon és megtanítson minket is szeretni és összetartsa a családot.

És valóban így van.

50. sticky
2012. okt. 27. 13:53
Sziasztok... En egy nagyon szerencses szulo vagyok. Nekem meg adatott mind 2 torpe. Van egy indigo kis fiam es egy kristaly kislanyom. Else tudom mondani mennyire kulonbozoek. Jo magam es a felesegem 5.dimenzios mesterek illetve tanitok vagyunk. Bar ezt csak korulbeleul egy eve tudjuk mikor a parom Terhes volt a kislanyunkall es olyan dolgokat kezdett el latni amit elotte meg sose. Ezert is beszelunk egy nehez erto emberrel. Es o mondta hogy a parom a kislanyunk miatt latja azokat a dolgokat. Es hogy ne feljen tolle mert csak a baba miatt van itt hogy vigyazon ra...
2010. aug. 17. 18:59
Sziasztok. Én egy 15 éves gyerek vagyok médium és jós. szeretnék ilyen emberekkel legfőképp hozzám hasonló korú gyerekekkel ismerkedni/beszélgetni.
48. Ametiszt19 (válaszként erre: 46. - 9a55b7563a)
2010. febr. 13. 13:12
ejha
2009. júl. 31. 14:55
teljesen megdöbbentett az irásod, írjál még légyszi!
2009. máj. 8. 14:26
Sziasztok!Hát nem tudtam minden korábbi üzenetet elolvasni,de érdekeset tudok írni én is.Különös képeségekkel rendelkezek énis,ami inkább lélektani,energetikai és telepatikus jellegű,egy ideig éltem is vele de aztán más érzések foglalkozztattak.Megszületett a kisfiam és a tehességem alatt is különös kapocs volt köztünk,mindiieg olyan volt,mintha tudnánk egymás gondolatait,mikor megszületett sem volt soha nekem kérdés mit kell vele tennem,és soha nem álltam az ágya mellett tétlenül mi baja lehet.hatalmas baba volt,nagyon fejlett és a tekintete nyugtató és hihetetlen bölcs.5 naposan már kinyomta magát és rémesen gyorsan haladt minden fejlődési szakaszon át őrült módon.Különösen vonzódik hozzá mindenki,felnzéznek rá és keresik a táraságát a felnőttek, gyerekek kicsik és nagyok egyaránt.Kedveli a betegeket,istápolja őket, imád imádni,szeretni, ölelni, nyugtatni, érdekli kinek mi a baja, ha valaki feszült megérzi és megkérdi mi a baja mindja el, majd megnyugtatja.Ha fájdalmam volt megérezte és magától arra kért feküdjek le és meggyógyít és megtalálta a kezével azt a területet ahol fájt nekem és pár másodpercig felette tarotta a kezeit és kész, két nap múlva eszméltem rá,hogy kutya bajom.Mikor megégett a keze, másnapra meggyógyította magát, neki minden fájdalom vagy észre sem vehető,vagy max pár másodpercig tart.Észre vette hogy pajzsmirigy problémám van,fogta a nyakam és modnta beteg vagyok..eztvmegelőzően már 1 éve mondják nekem különféle szakemberek és természetgyógyászok gond van vele, menjek vizsgáltassam ki magam...igenám,de a kivizsgálást megelőzte a kicsi fiam gyógyítása és lám,semmit nem találtak az orvosook :-) Tüneteim eltűntek valóban.És még sorolhatnám mennyi különös könnyfakasztó dolgot művel a kisfiúnk, jja és a lényeg....2 éves múlt nemrég. Ennek ellenére folyékonyan beszél választékosan..nadenem ez volt a lényeg,hanem a kora. ,.-))) Kövezzetek meg,ha bolondnak tartotok...természetgyógyász mikor elmentem hozzá semmit sem tudott rólam,csak a kerestnevem...mikor meglátott kérdezte hol a kisfiam..2 perc múlva hozzátette,kristály gyermekem van, és azért betegekeskedik 4 hónapja a bölcsi helyett,hogy velem legyen, mert lelkileg nagyon ramatyul voltam. Bölcsis volt már 4 hónapja mikor megbetegedett és valóban, akkor kezdődtek az én lelki tusáim..kisfiam modnta is, Ő nem gyógyul meg,mert mellettem kell lennie hogy vigyázzon rám :-) hát melyik anya nem könnyezi meg az ilyen mondatott egy angyal pofitól?
45. korisa (válaszként erre: 44. - F-15)
2009. febr. 26. 09:33
Sziasztok! Én nem tudom mi vagyok... tudtok segíteni?
44. F-15 (válaszként erre: 42. - D4ae7d0bb0)
2008. júl. 2. 18:34

Dehogynem valószinűleg a csillagszülöttekhez valósznűleg. :o)Aurát meg én se látok szal ezen nem kell aggódni.

43. F-15 (válaszként erre: 41. - D4ae7d0bb0)
2008. júl. 2. 18:31

"A kisfiam 8hónapos,érdekel hátha ő is egy az egyre több közül..." elképzelhető bár ilyen kis korba nem tom rá lehet e jönni , bár igen valószinű , hgy inkább már a csillagszülöttek valameik generációjához tartozik. (ha az)a csillagszülöttekről meg találsz leirást a csillagszülöttek topikomba.


tudom csak wikipédiás de nagyjából eggyetértek vele és normális összefüggő mondatokba van fogalmazva.

2008. júl. 2. 14:51

Milyen érdekes...én nem látom senki auráját - kezdek kicsit gátlásos lenni köztetek:)) - de időnként megérzem mások gondolatait és szinte a bőrömön érzem a másik ember kisugárzását.Lehet,hogy ez csak a 6.érzéknek nevezett valami.És én is - mint egy előttem szóló - azt érzem,hogy segítenem kell...sokszor olyan erősen,hogy elsírom magam...

Pedig korom alapján(34) nem tartozom sehova.

2008. júl. 2. 14:42

Sziasztok!

Én nem vagyok se indigó,se kristály-legalábbis nem tudok róla-de az ezotéria mindig is érdekelt,főleg a most leszülető új "faj",a Föld változása(mi is változott meg?A kristályrácsa?Vagy az most lett?)

A kisfiam 8hónapos,érdekel hátha ő is egy az egyre több közül...

Ki az a csillagszülött?

Aurafotó nélkül is meg lehet állapítani valakiről,hogy hova tartozik : a "régi" világ szülötteihez vagy az újhoz?

40. F-15
2008. júl. 2. 11:59

Szerintem inkább csillagszülött vagy. Erre utal a kékszin is. Meg a korod is.A segitség az elsőrendű célunk. szóbal neked is. Angyalokat stb látsz ?

2008. jún. 29. 18:16
Sziasztok! Én nem tudom, hogy indigó vagyok e vagy sem vagy akármi (27 éves vagyok) :) Csak azt tudom, hogy segítenem kell majd. Az aurám másodlagos színét tudom érzékjelni, furcsa fejlődésen megyek én magam is keresztül, az aurám legalábbis erről tanuskodik, változik. Amikor először voltam aurafotósnál már előre megmondtam az aurám színét akkor sárga és vörös volt, azóta már ibolyakékké vált. mások auráját még nem sikerült látnom, sanos le vagyok fojtva :(
2008. jún. 29. 14:05
Bocsánat, nem ide akartam írni!
2008. jún. 29. 14:05
Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
2008. jún. 29. 13:09
én meg nem tudom h mi:D rengeteg jellemző van benenm midn az ingdigókból mitn a kristlyokból..jaj és alsóba láttam az aurát de levesztettem a képességem és vissza akarom kapni:(
35. F-15 (válaszként erre: 31. - Saint rider)
2008. jún. 13. 23:47

Dejó ezht én nem is tudtam hogy már szivárvány gywermekek is vannak.Én csillagszülött vagyok :)

2008. máj. 7. 19:45
Az ezotéria felé most nyitók figyelmébe ajánlom a www.atlantiszkapui.hu oldalt. Reiki, kristálygyógyászat, Sai Baba, meditáció, tantra jóga témakörökkel.
2008. ápr. 12. 15:02
32. cshenszaja (válaszként erre: 31. - Saint rider)
2008. ápr. 12. 14:53
Szia! Hasonloan jartam mint te...17eves vagyok, es bar szerintem tul nagy, rolam is most derult ki h kristalygyerek vagyok. szivesen kernek en utmutatast ahhoz h jobban megismerjem magam es szivesen ismerkednek hasonloakkal. udv Helen
2007. dec. 11. 13:50
üdvözlet mindenkinek...dávid vagyok 17 éves..és rólam tegnap derült ki hogy kristály gyermek vagyok...anyukám egy spirituális/ezoterikus központban dolgozik,igy lehetösége nyilik sok mindenre...körülbelül 3 hete derült ki rólam h médiumi képességeim vannak,tisztánlátás ésatöbbi...valamint még nemtudatosult bennem de képes leszek a gondolatolvasásra ha minden igaz...és tegnap a kezembe adtak egy lapot amin befejezetlen rajzok voltak.bekellett fejeznem.és az elsö kép alapján derült ki h kristály gyermek vagyok.utánna néztem google-ön és igy találtam ezt az oldalt.olvastam róla és ugy vettem észre h elég idös vagyok ahhoz h kristály gyermek legyek.mert ugye '98 után kezdtek születni..és mostanában születnek a szivárvány gyerekek, a 6.emberi faj.nos mindegyis.most azon vagyok h fejlesszem a képességeimet..szivesen megismernék más kristály gyermekeket is akikesetleg hozzám hasonló koruak!üdv mindenkinek!
30. zöldegérke (válaszként erre: 26. - Nalasz)
2007. máj. 13. 13:16
Nalasz! merre laktok? :)
2007. máj. 13. 13:15

Sziasztok! :)

Az én kisfiam is kristálygyerek. :) Igazán nem sokat tudok a dologról, így próbálok tájékozódni.

Nálunk is van néhány érdekes és izgalmas képesség, tulajdonság. Az érzékenység az szembetűnő, a nagy szem, stb.

Nálatok, hogy derült ki?

Nálunk egy ezoterikus mondta, hogy figyeljek erre oda és járjak utána.

28. Diva24
2007. máj. 2. 14:56

Szia Nalasz.

Érdeklődnék, hogy a te gyermekednek milyen képességei vannak?

2007. ápr. 24. 16:00
Az emberek különbözők mindig is azok voltak. Vannak kiemelkedők és vannak átlagosak nincs ebben semmi különös.
26. nalasz
2007. jan. 28. 17:57

Én annyit szeretnék hozzászólni, hogy ha valakinek kristály gyermeke van az rögtön tudja. Fôleg azért, mert általában olyan helyre születnek le, ahol a szülôk befogadóak az ezotériára! Fontos nekik, hogy szavak nélkül megértsék ôket, hogy az ember rájuk legyen hangolódva. Ez néha elég fárasztó, ha az ember nem kristály.

Az én kislányom is az ( még nincs 2 éves) és szeretném, ha találkozna más kristály gyerekekkel! Van ilyen hely, játszóház?

25. Ancika (válaszként erre: 24. - Mociscsaj)
2007. jan. 20. 08:26
...de ezek nem mesék...
24. mociscsaj (válaszként erre: 23. - Ancika)
2007. jan. 20. 08:24
Andersen a sajat kutfojebol irta a meseket...
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook