Kreatívok klubja (beszélgetés)
Karácsonyi ajándékozás (1384-es bejegyzés)
Békakirálylány
Doxi
Leia"
vaczila
Noranna76
sutoczkine
Bojsza
csiguszka18
Szerinted?? Nem hagyományost, az nem ránk vallana.
A történet röviden: a nagymama (én) vigyáz az unookájára karácsony napján, amíg a szülők vásárolni mennek. A kislány kéri a nagyit, hogy meséljen neki...a nagyi előhúz egy ládát, amiben díszek vannak. Erről mesél a kislánynak. Hogy a díszek hogy kerültek hozzá egy tündér által. Mindegyik díszhez van egy történet, amit a gyerekek személyesítenek meg. Miközben mesélek róluk, a dísz odajön a kislányhoz és együtt felakasztják a ládából elővett díszt a fára. A tündér a mese közben rohangászik és varázsol ezerrel.
Amikor a mézeskalács dísz kerül sorra, az unoka felkiált, hogy őt ismeri, ez a Mézi a Shrek-ből. Ekkor bejön Mézi (ezt a fiam Dani alakítja) és táncolnak egyet a kislánnyal az egyik Shrek betétdalra. /Tánc az elején is van, karácsonyi zenére, modernre/ Aztán amikor minden dísz a fán lóg és megjönnek a szülők is, akkor a kislány még táncolni akar. Erre az egész csapat, díszek, tündér, nagyi, uncsi, mindenki táncol egy utolsót. Snitt. A végén a díszek beállnak az ajtóba és minden gyerek kap ajándékot! Ennyi. :))))
Sziasztok Lányok!
Köszönöm Kriszti és Noranna a meghívást örültem neki!:))
Ha úgy gondoljátok itt a helyem szívesen jövök!:))
Én most varrok, meg ötletelek, délután próbára megyek (karácsonyi műsor).
Hétvégén alkotás ezerrel!
Akkor most jól elfoglalt vagy!
A füzetecske a karácsonyi készülődésben segít majd, írtam róla a naplómban is, akinek kell, szívesen elküldöm. Most is azon dolgoznék, csak sajnos félkor el kell indulnom dolgozni. Szép délutánt mindenkinek! :)
Dolgozom... aztán 13.30-tól edzőterem 15.00-ig, aztán futás haza, mosógépbe bepakolok, majd irány a nagyleányhoz. Otthon kis pakolgatás, táska bepakolás, mert reggel utazom... igaz, csak két napra, de méééégis... :)
Szóval nincs alkotás ma... holnap, holnapután elég kreatív továbbképzésen leszek, tehát akár még alkotó munka is kijöhet belőle, de hétfőn, kedden tuti fogok valamit. :)
Milyen karácsonyi készülődős füzetecskéd van...hm... lesz? :)
Sziasztok!
NNa lassacskán gyűlünk..:)
Írtam Floristnak is,de még nem nézett be ide,úgy látom..:(
Karácsonyi ajándékozás (1384-es bejegyzés)
Békakirálylány
Doxi
Leia"
vaczila
Noranna76
sutoczkine
Bojsza
1426-os hozzászólást másold be, és írd a végére a nicked! :)
Örülök, hogy itt vagy... senki se garantált semmit! :)
Jó reggelt, szia! :)
Igen, SK dolgok... illetve régen a másik fórumban még volt olyan, hogy kreatív bármiket (sk alapcsomag) ajándékozni, pl. aki dekupázsolt, annak szép, különleges szalvétákat... de a lényeg az SK. valóban. :) Nem az a cél, hogy plusz egy embert összekapjon itt valaki, akinek törheti a fejét a karácsonyi nagy bevásárlásban, hogy mi a csudát vegyen... hanem, mi, akik alkotunk, tudjuk, hogy mennyi odafigyelés, törődés van/lehet egy saját magunk készítette ajándékban, és így tudunk neki örülni.... illlllllletve - ami még fontosabb - imádunk ajándékozni, és ajándékot készíteni. :)))
... gyere... :)
*
Derűs, szép napot Nektek! :)
Köszi :-)
Filcből csinálod a textiltököt?
Szia Noranna!
Ez egy szuper ötlet :-) Még ismerkedek az oldallal, mit hogyan lehet beállítani, feltölteni... Van néhány fotóm a megvarrt ruháimról, a legnagyobb baj sokszor, hogy nincs, aki fényképezzen és a saját magam lefényképezése nem mindig sikerül..
Viszont van fent a Burdán egy User-oldal, ott vannak ruháim :-)
Itt meg tudod nézni:
Szia Doxikri!
Hogy alakul a karácsonyfagyártás? Nem láttam a képeid közt, felteszel majd belőle?
Nekem úgy néz ki, megint csak hétvégén jut időm a varrásra...