Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Jaj, nagyon klassz :-)))
Biztos jól fogja érezni magát.
Igen,ezen a néven vagyok,írtam lentebb,sikerült a Leövey dráma tagozata,nagy az öröm a fiamnál! :)
Köszönöm érdeklődésed!!
Nekem fogalmam sincs, hány pontja lett a gyereknek.
A KArinthy volt a legszuperebb ebből a szempontból, szépen kiírták, mennyi a hozott pont, az írásbeli (na ezt jól tudtuk) és mennyit kapott szóbelin külön magyarra, külön matekra, és a többi felvételizőéhez képest hogyan aránylik az eredménye.
Rákóczi kitette a felvettek névsorát- illetve oktatási azonosítóit.
Az utókornak:
Rákóczi 7 évfolyamos nyelvi előkészítős tehetséggondozó osztályba jutott be a gyerek, az ideiglenes listán az 51. (47-52.) helyről, 150-ből 114 ponttal.
Ez volt a gyerek választása, az első helyen beírt gimi, esélyes lett volna még az Árpád speciálismatekja vagy természetismerete, kevésbé esélyes a Berzsenyi specmatekja.
Az utókornak üzenem, hogy minden helyileg elérhető meg kicist messzebb levő és nagyjából tűrhető 6 osztályost érdemes beírni, akkor is ha nem tudunk róla semmit személyesen, meg akkor is ha túl lehetetlennek látjuk a bejutást (nekünk 2 suliról is kiderült, hogy simán behívták volna szóbelire ahva be se adtuk, gondolván, hogy annyira nem erős a gyerek) vagy nem olyan a tagozat, ami nagyon érdekelné a gyereket, mert a felvételi foylamat sok-sok hónapja alatt derül ki egy csomó információ, lesz ez vagy az a suli iszonyu szimpatikus, derülnek ki infók odajáróktól, vagy esetünkben a teljes reálos irányultságot matektehetséget felülírta az, hogy a gyermeknek annyira megtetszett az egy éves nyelvi évfolyamos osztály meg egy adott suli, ami kakukktojásként lett csak beírva (volt ott egy matek-fizikás csoport, és akkor már beírtuk ezt a nyelvit is), hogy végül foggal-körömmel ezt választotta.
Úgyhogy örülök, hogy sikerült!
Lehet, hogy még le se adták a rangsort, mert gondolkoznak rajta, hogy legyen/mint legyen.
Sose fogjuk megtudni, mert kiiratkozott a Hoxáról.
No a Szinyei is megkönyörült! :)
A fiam bejutott az első helyen jelölt angol-francia nyelvpárra. Jaj de nagy kő potyogott most a szívemről... :)))
Az utókornak:
Szinyei kémia- biológia tagozat, angol-francia (15 fő): ideiglenes listán 31 (75 pont), véglegesen nem tudom, névsorban van. :)
(Kieg.: a Szinyeiben felezik a pontokat, a max. 100 pont)
Köszi és nagy gratula mindenkinek!!!!
Vajon bmkrisztáéknak sikerült?
Nekünk is sikerült az első helyen jelölt osztály! :)
Mindenkinek gratulálok!!!!!!!
Gratulálok! :)
Ezek szerint nem lesznek a gyerekek iskolatársak.
Én meg csak várok. Sokáig már nem titkolhatják. :)
Sziasztok!
Berzsenyi nem ad ki infót szóban, honalpra nem teszik ki, levélben küldik amin jelenleg dolgoznak.
Könyvest ami igazán érdekel minket (2. helyen van megjelölve)pedig nem hívom fel, mert le van írva a honlapon, hogy ne hívjuk őket...:(
Ti hova jelentkeztetek még? Írj ha megvan az eredmény!
HA hivatalos lesz, akkor én is közzéteszem itt, hanyadik helyről, és hány ponttal jutottunk be, az utókornak hasznos lehet jövőre...
Ti hova jelentkeztetek? Írj ha megvan az eredmény!
HA hivatalos lesz, akkor én is közzéteszem itt, hanyadik helyről, és hány ponttal jutottunk be, az utókornak hasznos lehet jövőre...
Szia! Honnan tudod?
Nekem nem adtak telefonon információt.
Sikerült:-)
Károlyi haladó angol, 123. id.lista
Gratulálok mindenkinek, aki már hátradőlhet!
A Szinyei honlapján még mindig semmi, telefonon első körben nem sikerült elérnem a titkárságot.
Még próbálkozom... :)
Hát az nem mostanság volt:),de közben felhívtam őket és felvették a médiára!!:))
Köszönöm a segítségedet!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?