Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Szia, köszi a linket, megnéztem.
Titeket is a 6. utáni NYEK érint? azaz a 7 évfolyamos nyelvi előkészítős...?
Itt ami óraszőámot írnak, heti 18 angol, heti 5 torna, a maradék óra felében informatika, felében képességfejlesztés, ez nem eegyezik azzal, amit nekünk szülőin mondtak, de a kerettenterv akkor még nem volt meg... (heti 12 óra angol, valemennyi amtek és magyar, tanulásmódszertan , 5 torna, ezt modnták annak idején...) Hát kiváncsi leszek, nekünk hónap végén lesz szülői a Rákócziban, akkor derül ki...
Nagyon sok érdekességet hallottam ma a szülőin!!!
Azóta jobban belemélyedtem a témába.
Hátha mást is érdekel...
Sziasztok!
REND-SZÁM Számítástechnikai Oktatóközpontról már hallottatok?
Mert a suli ahová jellenkeztünk küldöt egy levelet, hogy lehet hozzájuk jelentkezni!
Kapkodva írtam,elnézést az ismétlésekért :) De ma itthon a gyermek,jót beszélgettünk,nem figyeltem ilyen apró részletekre.Ettől még igaz,mindkettőt nagyon izgatottan várja :)
A fizetnivalók listája nagyon fincsi :S
Természetesen én írtam butaságot :) Nem gólyabál,hanem gólyatábor :) Augusztusban lesz és annak a díjáról volt szó.Parádfürdőre mennek,nagyon várja :)
De előtte lesz egy osztálytalálkozó júniusban,már nagyon várja,ő már most Leövey-snek érzi magát teljes mértékben :)
De, az oktatási hivatal honlapján fent van a lista a megmaradt férőhelyekről.
Nem tudom már hol, én rákerestem arra hoyg férőhely, és így kiadta...
kereshető formában is ileltve egy letölthető dokumentum formában is fent van...
Na,ezekről még nem írtak :S De nagyon "kellemesen" hangzik.Mondjuk sejtettem,hogy nem egy ált.iskolai árkategória,de azért húzós :(
(Leövey-s póló az a Leövey rabja vagyok-felirítú?,mert az annyira jópofa :D)
Ja meg az ebédpénzt is :-)
Most a lányomnál is 60 ezernél tartunk
Nem most kell fizetni még,de olyan bájos,hogy kapsz egy levelet,melyet epekedve vársz,örülsz,aztán hogy az a mosoly ne legyen olyan széles,ott a csekk is :S
Fogalmam nincs mikor lesz a gólyabál,az nincs benne :)
Sziasztok! Kérdésem van. :))
Ha az üresen maradt helyet megpályázik a gyermek, akit rendes eljárásban már felvettek, és megfelelne, akkor választhat a kettő között, vagy a rendkívüli eljárás felülírja a rendes eljárást?
A háttér:
A II. Rákóczi csúnyán mellényúlt, biológia tagozatán 16-ből 9 helyet tudott megtölteni. A fiam első helyen jelölte eredetileg, de be sem hívták szóbelire. Ahogy látom, a bekerültek között a végső pontjaival igen előkelő helyen lett volna... A kis hősöm felvetette, hogy elmenne megméretni magát, de már úgy gondolja, hogy a Szinyeit szeretné igazán. Szóval csak akkor menne, ha pozitív elbírálás esetén választhat.
Sziasztok!
Na nekünk is megjött a papír pénteken, hogy sikerült a Könyves Kálmán gimnázium! :)
Gratulálok én is mindenkinek akinek sikerült az áhított suli.
Igen...gondolom az iskolai titkárnőknek volt rosszabb, mert percenként csöngött a telefon....
Nekünk is felvételi levél jött meg utoljára :-)
Igen, az már biztos.
De én is úgy voltam vele, hogy tapintani is szeretném azt a jó vastag borítékot, amit ilyenkor küldenek, mert nem csak egy papírocska van benne, hanem általában egy csomó tájékoztató meg kitölteni való papír, amit majd vinni kell a beiratkozáskor.
Szerintem is elég lenne, ha csak az az iskola küldene levelet, ahova felvették a nebulót - és egyébként szépen kitennék a listákat a honlapjukra.
Ha valakinek reklamálni valója lenne, szépen felhívná a megfelelő iskolát és egyedileg tisztáznák az ügyeiket. Az a rengeteg elutasító levél tiszta pazarlás.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?