Közalkalmazotti bérmelés (beszélgetés)
Minimálbér emelés minden évben van!
Közalkalmazotti béremelés évek óta nem volt, úgy tudom most sem lesz. Csak minimálbérre kiegészítés van, azoknak, akiknek nem éri el a még a minimálbért sem.
Mikor apád bent volt a kórházban, akkor mitől gyógyult meg? A semmitérő munkát végző nővér talán addig, amíg méltóztattál kegyes látogatást tenni a körükben, felfüggesztette a kezeléseket.
Nem tudom, hogy mit dolgozol. Kíváncsi lennék, hogy ha 12 órát töltesz a munkahelyeden, Duracell-nyuszi módon teszed-e a dolgodat?
Betegség a más munkájának lebecsülése, fikázása.
Még szerencse, hogy nem te osztod a fizetéseket, nagyon magas lóról.
Emelj meg 90 kilós beteget -akár ketten, de ez nem biztos- naponta nem egyszer, aztán ítélkezz.
Nem tudom, sokan miért gondolják azt, hogy a közszférában olyan fene jól lehet keresni. Ráadásul, ha olyan munkakörben dolgozik valaki (pl. szociális ellátás, segélyezés, munkanéküliekkel, idősekkel, hajléktalanokkal) nem is egy leányálom a munka. Kiváncsi vagyok, hányoan csinálnának hasonló dolgokat.
Megy hozzád a szifiliszes, tüdőbajos ügyfél, rádköhög, szidja az anyádat, borítgatja rád az asztalt stb. Viszed haza a remgeteg feszültséget, problémát. És féltsd a gyerekedet, hogy egy dühös ügyfél (akinek mondjuk el kellett vinni a gyerekeit, mert elhanyagolta őket) nehogy bántsa. Tök jó, nem? Nem is érdemli meg az ilyen a béremelést!
Remélem kapnak béremelést, évek óta nem volt egyőnknek se, férjem közalkalmazottként, én egy maszek kft-nél dolgozom minimális fizetésért.
Az árak szépen kúsznak felfele, más egyedül többet keres, mint mi ketten.
szegény... választ még nem kaptál a kérdésedre :( én nem tudok róla, de keress rá neten, hátha találsz vmit.
milyen munkakörben dolgozol?
Ne legyenek telhetetlenek, mert ez így méltánytalan és a többiek, akik napról napra tengődnek azok mit szóljanak az ő érdeküket vajon ki képviseli?
Üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Kapnak valamennyi pénzt mostanában a közalkalmazottak?! + ban
- Ki lehet-e nevezni valakit közalkalmazottnak a diplomás bérrel és munkakörbe úgy, hogy nincs nyelvvizsgája a diplomához?
- 321/2008. (XII. 29.) Korm. rendelet, közalkalmazott vagyok D1 kategória, köteles megadni a munkáltatóm a 87.000Ft-ot?
- Szerintetek lehet az intézményvezető beosztottja a felesége vagy a lánya? Közalkalmazottról van szó. Jó lenne, ha lehetne.
- 50 év felett, 32 évnyi közalkalmazotti jogviszony után hogyan kezdjek új életet? A vicc- más miatt szünt meg a meló.
- Megéri-e közalkalmazottnak lenni?