Kötözködés (beszélgetés)
Én már megfigyeltem, ha itt van a papaya, akkor ott is ez a hirdetés megy. Ha a fórumtéma valahol Horvátorszég volt, akkor ott is megjelentek a horvát tengerparti hirdetések. Jópofa.
Még jó hogy nem lett bajod!! Eszednél vagy?::)))))Így hajtani???
:) előbb zöld teák voltak, ott volt papaya
Elmegyek sétálni a kislánnyal. Talán este majd leszek. Sziasztok!
Miért? Ideges voltam?
Jah, hogy az este... neeeem, majd akkor nyugszom meg, ha apa itthon lesz, addig meg ilyen kis mimóza vagyok. :)
De egyébként sem... ez van. :( Nem vagyok durcis, csak nincs kedvem...
Melyik, az ingyenes játék?
Mert sokszor így jön ki a dolog, de mondjuk én csak viccből mondom, hogy mindenki azért tűnik el. Remélem.
Meg azért, mert alig vártam, hogy hazaérjek és leülhessek veletek dumálni. Komolyan 140-el jöttem. Még jó, hogy nem volt rendőr!!
kisebbrendűségi komplexum
Miért jár mindenkinek az a fejében,hogy vele senki sem foglalkozok és mindenki lelép ha ő jön?
egyébként fentvan a google hírdetések között is... épp középen
csak ez tart vissza egyébként
különben már minden a helyén lenne...
:-D Ne nagyon ugrálj, még elcsúszol a samponon!
Én pl. itt vagyok, de nem kéne:P Hanem a ruhákat kéne valahogy valamerre rendeznem...
Gondoltam....ahogy itt termek, leléptek.
Pedig 140-el tepertem Zeg-ről, hogy minél előbb Hoxára érjek!!!
Nem is ettem ma még semmit, csak ittam.
Mi ez a hirdetős dolog? Két fórumban is olvasok róla, de nem látom!
Sziasztok! Visszaolvasok, oszt gyünök!
nos, csajok , 4 ora, lejart a melo, megyek haza, lustalkodni, mert dolgozni mar otthon nuku erom :)
puszi nektek
Lebuktam? Nem durcizok, csak reggel óta nem hiányoztam senkinek. :) Pedig beköszöntem...
Közbe csak a barátosnémnek válaszolgattam eccer-eccer, de nem nagyon írkáltam. Ja meg anyós témáztam, meg megcsalós témáztam meg ilyenek. Nézegelődtem, de óvaslak ám titeket is! Úgyhogy vigyázzatok!
érdekes, én ilyenkor meg pláne eszem, na lassan én is viharozok hazafele, bár most mondta a rádió, hogy beszart nálunk a vasúti átjáró, dugó hegyek, de jó lesz:)))
banatos vagyok, meg marha :)))
aze nem eszem
na megyek az óviba,oszt majd jövök
Papaya, most durcizol, vagy mé nem jössz???? látlak ám
alapvetően irígy vagyok a fogyásra... de a helyzetre, ami kiváltotta, tuti nem...
csatlakozom mimmohoz, mire jó ez csutka? most már nyugi, pasik elintézve, rendezd már el a fejedben a dolgokat és egyél normálisan, mert baj lesz.