Kötözködés (beszélgetés)
Ja, szánalmas
mintha elmenne a mátrába, aztán írná, hogy itt egy olyan magas hegy sincs, mint, amikor Nepálban járt :S
Na mind1. Én ilyen kis szánalmas vagyok, még kirándulni is szeretek, ha van egy túristajelzés, és mindenütt jól tudom érezni magam, ha a társaság megfelelő :D
te boszor, ne kotozkodje velem, me meg nem ittam meg a kavemat, es jaj neked...
termeszetesen cukor nelkul van, TEEEE,en is ugy iszom,hejjj....
kulonben meg, mi se fejeztuk be a verekdest a hutoben, ugy hogy ne jatszd itt nekem a hos cincert :)))
:O
Sok hasonlóság van köztük:DMondjuk mindkét helyen vannak pisztrángok:)meg erdő:, ja és lehet sétálni:)
Jó reggelt!
Köszi:D
kv-t köszi, de mondtam, hogy már évek óta cukor nélkül iszom, na mindegy
Encsi, ne bosszantsd magad, minek? Tegnap én is harcoltam kicsit a nagycsaládos fórumon, de rájöttem, hogy aki kekeckedik, azzal felesleges vitatkozni, mert ugysem akarja megérteni, csak fujja a saját hülyeségét, meddő viták ezek.
no, akkor meg mit dicsekszel Plitvicevel :))
ha mar o 2 x megy ,akkor ketszer meg.punk tum.
:))
Ja,kicsit lefáradtam a tyúktól.
Szilvásváradot hasonlította össze a Plitvicei-tavakkal.Ezt amilyen hangnemben tette?!És közölte,hogy én írigy vagyok.Honnan tudja,hogy a másik hová jutott el már élete során?
Mert ő bizony kétszer nem megy egy helyre,de igazából nem tudja hol jár!
Szép jó reggelt!
Bár én éppen most fáradtam le, az egyik hoxástól!
jézus, én csak kettőt tudtam, hova tetted a harmadikat?? megetted?
jóccakát én is megyek
Az előbb fenyegettéé meg, hogy megcsapsz.
Beolvastam a naccsaládosba. Azzé azt jó ha tudod, hogy én a zegy gyerekemmel tartom eea te 3 kölködet! Mármint ha visszamegyek dógozni, addig meg a te zurad személyijövedelemadójábu kapok gyest. höhö. :DDD
Mánalszom,de holnap "belédnézek""és rádsegítek!
Jó éjt!
te engem, mikor, hol? én nem vagyok legénybanya, vagy mi?
te vagy a legénybanya, na gyere ki a hóra, ha mersz, de ne ugy mint a multkor, csak a szád járt, oszt ki se jötté:D