Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kötözködés (beszélgetés)
Hát persze, mennyivel jobb csak ugy odaböfögni egy normális beszélgetésbe és középpontba kerülni, mint csak úgy kötözködni!!
Fú, akkor ez valami szupi jól odamondós, ironikus topic mi?
A nagy Z neked szólt szivi!
volt előzménye, csak nem tudsz róla...
Jaj, költözködésnek olvastam, egyből érdekes lett a téma, de látom jól félreolvastam!
Jó, akkor éljenek az idióták, akik kötözködésből indítanak egy kötözködős fórumot.
Igaz, az sem megy rendesen, de hajrá.
úgyis a kötözködésről szól, nem?
:)
eZentúlZ mindenZ Zével kellZ írniZ :P
heheZ
teZZék eZentúl mindenZ Z-t Z-nek írniZ
huppZZ
O:) (angyalZkaZZ)
Egy mondatot kisbetűvel kezdeni öreg hiba!!!
Majd megnéZZük a te helyesírásodat is!
Ez a fórum pont NEKED és TÁRSAIDnak indult!
Igen,már én is kötözködök!!Látod,ilyenekbe is jogosan kötnek bele,és a helyesíráshoz nem három,de egy diploma sem kell,csak mondjuk 5-6 általános:)
Nem, de 2 általánost talán elvégeztek páran.
Ja, arról nem is beszélve, hogy nem "kilehet adni", hanem "ki lehet adni" ...
Elég gáz
Már megint a helyesírás a világ legnagyobb problémája?!
Az oldalra való regisztrálásnak nem feltétele a három diploma megléte.
Igazad van úgy kell írni, de ez nem ok belekötésre. Egy egyszerű hibajavítást nem értékel az ember belekötésként. Igaz, az elég rossz, amikor számodra fontos témában nyitsz fórumot, és nem abban a témában írnak csak a helyesírási hibádat javítják...
kedves "témaindító"!
kötöZködnek
így kell írni, z-vel!!!!!!!!!!!!
ezek után ne csodálkozz, ha beléd kötnek...
még csak figyel, de jön csak még gondolkozik:D
Hülye egy fórumtéma!
Elég kötözködő vagyok?:D:D
Ezt a fórumot azoknak indítom akik csak kötöszködnek!Beírkálnak egyes fórumokba,de nem azért mert véleményük van az adott témáról.Hanem sértegetik,szurkálják az adott fórum résztvevőit.
Hajrá nektek,itt kilehet adni a fátadtgőzt!!!!!!