Kötözködés (beszélgetés)
Neked voltak ilyen gondjaid?
Apukám alkoholista volt, elég nagyon, de őneki a sör az nudli volt, kannás bor, az kellett...
47 évesen meghalt. Igaz, állítólag nem emiatt, hanem agyhártyagyulladásban, de a másik lehetőség a tüdőrák, mert láncdohányos is volt... tudott élni.
Az a közel 400 km, ami minket Ancsival elválaszt, azt nem is km-ben, hanem SAJNOS forintban kell mérni!
Mennék én hozzá, biztos jönne ő is, csak nincs rá lóvé!!
Jól mondom, Ancsikám?
Hihetetlen...én ma az Aldiban álltam, piák velem szemben és ugynúgy szemeztem velük. Nem vettem, még egy üveg vörösbort sem, pedig ott vannak finomak. Jól esne!
Tesód.....nem is tudok mit mondani. Sajnálom.
Szuper...csak a carbonárához köze nincs....mondjuk "ancsinara".
Ilyet amúgy én is szoktam....Tészta, darálthús pirítva, soksoksok fokhagymával, éééés sajtmártással....rétegezve, sütőbe bedugva. Mmmmm, imádjuk!
én meg álltam a profiban a piákkal szemben és néztem őket. basszus, nem vettem, pedig jól esne valami, de a pia már a családom egyrészét elvitte, a másik részét most viszegeti, ugyhogy nem vettem.
csajok, ki vagyok kicsit, a tesóm visszaesőben és nézem és nem tudok semmit csinálni, bassza meg
Ahamm, AMSTEL... valami különleges izé...gondoltam az este alkalmas lesz a kóstolásra.
Tisztára kivagyok... :(
Meg még balesetünk is volt a játszótéren, leesett a kislány a csúzda mászókájáról, úgy 1 m magasról, vagy kicsit több és elharapta a nyelvét, meg benyelt egy csomó homokot meg még meg is ütötte magát. :( ÁÁááá...nagyon fáradt vagyok.
Meg hiányzik a másik felem...
Megjöttem! És velem együtt a hírdetés is. :) Hihi :)
Vettem tejet meg terápiás piát. Az egyiket én a másikat a lány issza, vagyis fordítva. :D
Este majd jövök!
gyorsrizs? :-DD
Amúgy pl. rizottót!
Holnap én is azt csinálok....vagy sárgaborsó főzeléket, Pennys baromfifasírtkákkal!
hello, csak beköszönök, megyek vásárolni valamit, főzni kéne, mind a 4 kölyök itt ül a nyakamon.
Doxi, hirdetős: volt egy csaj két néven, és legalább 40 fórumba berakott egy linket, itt lehet olcsón ruhát venni cimmel. Aztán kirakták, mint a pióca olyan volt:)
gyors ötletet csajok, mit főzzek,gyorsan?
Ezt írtam: Amúgy csak akkor megyek ilyen ngyorsan, ha biztosan tudom, hogy nincs semmi rizikó benne.
Figyelni szoktam, szeretek élni!
Igen FÉLTELEK!!
És nem a Te vezetési stilusod miatt.Én is rengeteget vezetek és vannak ,nem normális vezetők!!!