Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Köszönet a rend Őreinek fórum

Köszönet a rend Őreinek (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Köszönet a rend Őreinek

10. bionet58 (válaszként erre: 7. - 0b099f6590)
2012. márc. 15. 10:12
Az a szomorú, hogy egyáltalán ilyen felvonulások lehetnek. Hogy ezt fitoktathatják emberek.
9. bionet58 (válaszként erre: 6. - 9778ca1817)
2012. márc. 15. 10:10
Tökéletesen igazad van, nagyon szomorú, és az még szomorúbb, hogy ha elveszettnek érzi magát. Csak bele kell gondolni, nem ura a saját életének, hiszen a tárgyak uralják azt.
2008. okt. 21. 01:09
Legalább az eltünt telefonokkal foglalkoznak,ha már azzal amivel kellene,nem nagyon!:SSSSSS
2007. júl. 7. 19:44

Én más témában mondanék köszönetet a rend őreinek.

Köszönöm, hogy ma délután megpróbálták fenntartani a rendet a melegfelvonulást megzavarókkal szemben.

Igaz nem tul sikeresen, de legalább megpróbálták és igy a lelki sérüléseken kivül legalább testi sérülés nem történt.

2007. júl. 7. 18:26

Elovastam a cikket.

Szomorú, ha valaki az egész életét a mobiljában tartja.:((

5. b5e1970b38 (válaszként erre: 3. - Opium)
2007. jún. 18. 11:26

Szia opium!!!


Igazad van,hogy át tudják ütni az IME-i számot, de az is, hogy egyre több mobilcég használja azt az új módszert emivel ezt nem tehetik meg! A tolvajoknak egyre kissebb a lehetőségük,hiszen csak a régebbi készülékeknél van lehetőségük változtatásra!

Szorítok neked, hogy megtalálják a Te mobilodat is!!!

2007. máj. 25. 22:52
Ha én ezt tudom. De már késő! Letiltattam.Nem is lett +.
2007. máj. 17. 08:06

Az enyémet is ellopták alig két hete, tényleg majdnem olyan volt, mintha a fél karomat vágták volna le. Sok-sok tel.szám elveszett, olyanoké is, akiknek nem volt meg már elérhetőségük, fényképek (olyan is, ami a munkámhoz is kellett) egyéb információk, ezek mind elvesztek. A készülék a típusa miatt is a szívem csücske volt.

A rend őre azt mondta vigyem csak be az IMEI számot, mert sokan úgy vannak vele, hogy á, nem, értelmetlen... mert nem fűznek hozzá sok remény, hogy valami csoda folytán előkerül a teló, és közben tele van a yard ellenőrzések, rajtaütések alkalmával lefogalat telefonokkal és egyéb tárgyakkal. Hát bevittem.

Csak egy baj van: Az IMEI szám 1-2 perc alatt átírható a telefonokban.

2007. máj. 17. 03:53
Sziasztok!Amikor elolvastam a rend őreiről szóló cikket eszembe jutott,hogy valóban nagy köszönet illeti meg azokat az embereket akik,néha életük és egészségük kockáztatásával védenek minket és az értékeinket!Ennek kapcsán eszembe jutott a saját 23 éves fiam aki(remélem ,nem számit reklámnak)A rend őrei munkályához,hozzájárúlva mint polgárőr több mint öt éve aktívan részt vesz!Ez a "munka"önkéntes,még nekik kell tagdíjat fizetni,amivel jutalmazva vannak az a munkályuk eredményességéért kapott oklevél szerű elismerés és érem,no meg a dicséret!Az én fiam annak idején amikor be lépett önként tette ,azért,mert ő úgy gondolkodott és ma még inkább ,hogy azoktól az emberektől akik valamit összegyűjtenek,ne vigye el senki!Ma már mondhatom nem kis büszkeséggel,hogy elég sok dicsérete van amire büszke vagyok,mivel megérdemelten kapta és nem ő az egyetlen aki ezt a saját idejében önként vállalja és csinállja!Sok mindent tudnék írni,de ugye megérthető,hogy nem lehet!Annyit azért leírok,hogy PL: amikor az árvíz van ,volt aktívan részt vettek a lakók értékeinek védelmében valamint sok mást is tettek azért,hogy biztonságban lehessenek az ott lévő emberek!Tudom,most ez dicsekvésnek hat,de csak az tudja igazán aki aggódik a gyerekéért ,amég meg nem látja épségben!ÉS mindezt mondom,önként ,fizetség nélkűl teszi és sok mindent még!Én azt szeretném csak még mondani,hogy azért,köszönet a polgárőröknek is.. és nem csak azért,mert az én fiam is az..Ezüst_Hold(Kati)
2007. máj. 5. 18:49
Nem hiszem, hogy bosszantóbb dolog történhet egy emberrel , mint mikor ellopják a mobiltelefonját.
Az olyan személyes és talán teljesen pótolhatatlan dolog, van akinek az egész élete ebben a kis kütyüben rejlik.

Ugrás a teljes cikkre: Köszönet a rend Őreinek

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook