Köpölyözés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Köpölyözés
A datára szokták feltölteni a DVD-ket. nem tudom pontosan hogy, de most kaptam éppen egy pilatest. EGy kedves hoxás társunk feltette a datára, csak le kell tölteni.
Ha gondoljátok megadom a nevét, kérdezzétek meg hogy kell csinálni.
Én vákumos cellulitisz gépet használok (rossmannban vettem,) de iszonyatosan fáj. Nektek nem fáj a köpölyözés ?
Szia!
Én masszőrként azt tanácsolom neked, hogy a fahéjas krémet minden másnap használd csak. Igaz, gyengébb, mint a paprikaolaj, de a bőrödnek is kell egy kis pihi. A köpölyös cellulitisz kezelést is így szoktuk csinálni, heti három alkalommal. Aki már jól "tűri" a paprika krémet, vagy olajat, van egy sokkal hatásosabb,de jóval erősebb krém is, fóliázással viszi a zsírt,de nagyon erős.Üdv:Timi
Igen szett,de a másodikat (a legnagyobb utánit) használom, aztán később váltok a hármas fokozatra:)
Nagyon tuti, ma is fogom csinálni és érzem a változást:)
Én megrendeltem mindent, mert a lakhelyemen nem tudtam hol lehet venni jót, és amit rendeltem az tényleg nagyon klassz. Később már csak az olajat kell megvennem, mert testápolóból is a legolcsóbbat használom. Úgy látom mire ez az olaj elfogy,addigra én már jó pár cm-rel vékonyabb leszek;)
Mielőtt elkezditek mérjétek le magatokat!
Hajrá mindenkinek!
Én még nem vettem köpölyt. Meg akarom nézni a Wolf-ban, hogy van-e, valaki írta, hogy ott is van gumiköpöly és akkor nem kell postaköltséget fizetni.
Neked szetted van?
Sziasztok lányok!
A dvd még nem jött meg, de fogalmam sincs hogy tehetném fel a netre. Én is sokaltam, de nem tudtam sehonnan leszedni, pedig ráállítottam mindenkit a dologra:) Remélem nem csak az üvegköpölyözést mutatják a dvd-n, mert akkor bepipulok:)
A technikákról több helyen lehet olvasni. Én beütöttem a google-ba, aztán kiadott egy csomó oldalt.
Én nálam még a masszőr a csusztatós köpölyözöst használta szerintem. Erről találtam egy leírást:
• Csusztatós köpöly (nyuvasztás)
Nagy bőrfelületen rövid idő alatt elvégezhető. Bedörzsöljük a kezelendő bőrt olajjal, vagy krémmel. Felrakunk kettő nagyméretű köpölypoharat a már leírt módszer valamelyikével, beállítjuk a szívóhatást, majd lassan fel-le húzgáljuk a bőrön. Hasznos, ha a meridián irányával megegyezően történik a húzás. Pl. hólyag meridiánon le, kormányzó meridiánon fel.
Fájó terület felett hatásos, főleg reumatikus fájdalmak esetén. Használható diagnosztikai célokra is: ahol pl. háton, a gerinc két oldalán jobban kipirosodik a bőr, ott a beteg szervnek megfelelő háti shu pont.
Amúgy most vagyok túl az első köpölyözésen, nagyon klassz, fél órát csináltam, de sok testrészhez pl. hát elég nehezen tudtam hozzáférni:) A dvdre még kivi vagyok, mert sok jót mondhat, legalábbis remélem.
Amúgy a következőképp csináltam. Először totál vetkőzz le, és kend be magad testápolóval azon a részen ahol elkezded, aztán én egy tálkába tettem a paprikás olajat és tettem először a combimra aztán jöhetett a köpöly. Benyomtam az oldalát, rászippant a bőrre és húzogttam föl-le. Most jó piros vagyok, de klasz:))
Ti hogy álltok? Cm változások? Előtte gyors lemértem magam, kivi vagyok pár hét után mi lesz a változás.
Én az infrába használom a paprikaolajat,de hígítom olívaolajjal,mert brutál erős,mondjuk nekem a Dr.kelen van.Otthon meg fahéjolajjal kevert bőrfesszesítőt használok.
Valaki írta,hogy egy üveggel tett 1000ml krémhez,úgy látszik neked jól bírja a bőröd.Nekem allergiás reakciót váltott ki,ezért én mértékel keverem.Ha érzem hogy nagyon csíp,akkor kicsit hígítom,de egyébként nem baj,hogy napi szinten használod,mert akkor gyorsabb lesz a hatás:)))
Szia nyuszi!:)
Én még nem tudok nyilatkozni, de írok ha van hatás, vagy tapasztalat. Nekem egy csaj az nlc-n azt tanácsolta, hogy sima testápolóval kenjem be magam és rá a paprikaolaj és semmiképp se csak a paprikaolajat, mert az úgy eléggé brutál lesz.
Majd írok, mi a hatás, holnapra megjön a cucc és a dvd is:)
Ez az üvegköpöly nem csak drága, de szerintem még bonyibb, mint a gumiköpöly. Most már kicsit jobban utánaolvastam a köpölyözésnek, mindent technikát elolvastam mit hogyan kell és szerintem a "csúsztatott köpölyözést" használta annó rajtam a masszőr. Na nekem ez kell!!!:) Majd csúsznak le a centik:D
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de még az otthoni köpölyözésben kezdő vagyok:)
Tehát rendelek testtekercselő fóliát,köpölyt, paprika masszázs olajat.
A masszázs olaj előtt nem kell mással bekenni? Mert tudom h. nagyon piros leszek utána és egy jó darabig hatni is fog a készítmény.
Hú de várom már h. kipróbálhassam:) Majd én is írom a tapasztalatokat:)
"Én itt rendeltem meg 2 napja,remélem hamarosan megérkezik. [link]
Postai költséggel 5100 Ft."
Ez a köpöly és a paprika masszázsolaj együtt?