Köpölyözés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Köpölyözés
Szerintem igen, de majd csak válaszol Csiga, vagy aki már régebben is használta.
Mivel megindul az adott részeken a vérkeringés..
Azt ajánlom előbb telefonálj oda, hogy van-e készleten, mert én is mikor mentem, azt mondták pénteken lesz, ne kelljen feleslegesen kétszer menned.
A kezelés során a rugalmas rostokat termelő sejtek is aktiválódnak, s így a bőr sokkal feszesebb, üdébb lesz.
A masszázs eleinte ugyan kissé fájhat, ám a kúra előrehaladtával, s a bőr állagának javulásával ez a kis kellemetlenség is megszűnik. 10-15 kezelés (heti 2-3) látványos változást hoz, ezért az egyik leghatásosabb eljárásnak számít
Vákuummasszázs narancsbőr ellen
A vákuummasszázs során kitágulnak az erek, s felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetesen percenként 3 cm-nyit előrehaladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek egy jelentős részének a burka szétpattan, így a zsír kifolyik belőlük, s a nyirokkeringéssel távozik. Ezért a vákuumos kezelés a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.
Nézd meg a wellmed oldalt, hátha van a közeledben üzlet, és akkor nem kell postaköltséget fizetni.
www.wellmed.hu/szepsegapolas
Neked hány alkalom után volt látszata?
És mennyire szívod be? Nekem oldalt fáj, ott nem kicsit, azért elviselhető, főleg, hogy tudom, hogy lesz eredménye! :-D
Neked teljesen eltűnt? És milyen volt? Most is használod minden másnap?
Bármelyik drogériában vagy herbáriában hozzá tudsz jutni.
Nekem ahogy már írtam az ISP márkanevű bőrfesszesítőbe belekeverem a tiszta,hígítatlan fahájolajt.Ez vállt be.Elég hamar lehet látni a hatását.
Nem a legnagyobbat,hanem az eggyel kisebbet szoktam használni.Nekem az vált be.
De nem tudom,hogy mire gondolsz.Lehet,hogy a mágnesfejekre,de azt nem tudom,hogy kell használni hozzá:)))
üvegköpölyt vagy gumiköpölyt érdemes rendelni?
Ezekhez mi van?
Megvettem a műanyag köpölyözőt.
Csiga! Te melyik méretet szoktad használni? A nagyoknál az a kis akármi mi célt szolgál?
Fahéjolajnál figyelj arra,hogy ne olyan legyen,amit csak párologtatásra lehet használni,mert az nem tiszta,hígítatlan.
De ha úgy kéred,hogy tiszta,hígítatlan,ők tudni fogják.Ezt rakom a krémbe,jól összekeverem és már mehet is a masszír.
Lábamon elöl,hátul,oldalt,hasamon felül-alul és oldalt,hogy a bébihájamat is eltüntessem:).Lényegében hason jobbra-balra húzkodom,lábon meg le-fel.Ugyanígy csinálta nekem a masszőr is és semmi bajom.
Nincs benne nagy ördöngösség,de arra készülj fel,hogy először fájdalmas és akár még véraláfutásos is lehetsz,de ettől nem szabad megijedni,mert ez lábon jó a hajszálerek eltüntetésére.Én először masszőrnél voltam és kb.3 hétig úgy néztem ki mint akit agyonvertek:)))Lényeg eleinte fokozatosan csináld.Mindig csak addig szívd fel a bőrt amíg tudod húzni és nem fáj.Lényeg sose hagyd a köpölyt megszíva sokáig egy helyen,mert az nyújthatja a bőrt,mindig legyen mozgásban.Egy idő után már azt érzed,hogy tök beszívod a bőrt,cibálod ide-oda és nem fáj.Ez annak a jelle,hogy szépen bontod fel a zsírpárnákat,mert ahogy a cikkben is írtam,ahogy felszívod a bőröd és húzogatod a köpölyt öszzenyomodnak a kis zsírgolyók,amik szétdurrannak és a benne lévő zsír,méreganyag a nyirokrendszeren keresztül távozik.Ezért ajánlatos,hogy sokat igyál is mellette,mert ez is elősegíti,hogy gyorsabban kitisztuljon.Én egyébként köpöly után magamra szoktam tenni a szauna övemet,hogy mégjobban rásegítsek.Ezért szokták ajánlani a masszőrök köpölyőzés után az i9nfrázást,de ha nincs rá módod este csináld,s ha végeztél éjszakára fóliázd be magad,egy gatyó,ami fenttartja és ez tutti,hogy pluszban gyorsítja a folyamatot.Ha még nem olvastad a cikket,azért olvasd el,mert leírtam benne,hogy ez gyönyörűen megszünteti a lovaglónadrág-szindrómát.
Ja én még egyébként úgy csinálom,hogy felosztottam a hasamat is,meg a lábamat is 6 részre.Azaz hasnál 6 rész,lábnál jobbnál is balnál is 3-3- rész és azt csinálom 7 percig.Azaz hasnál jobb oldalamat csinálom 7 percig,hasam jobb alsó részét 7 percig,felső részét 7 percig,majd bal felső hasam 7 percig,alsó 7 percig,oldalam 7 percig.Kövi nap lábam ugyanígy.Azért választom szét,mert 42 percig köpölyőzöm a hasam(tv nézés közben) és nincs kedvem még 42 percig a lábam.De természetesen te csinálhatod másképp majd ráérzel,csak ne összevissza.
Röviden:))) ennyi,bocsi,ha valahol lett volna félreírás:)))
És csak a lábadon csináltad, vagy a hasadon is.
Mert valahol itt olvastam, hogy azzal óvatosan kell bánni.
És ez a fahéjolaj olyan, amit lehet kapni drogériákban is? És előre összekevered a testápolóval?
Teljesen izgalomba hoztál!
Szerencsére pont srégen szembe van a bolt, amit be is linkeltem, leugrottam, hogy vegyek, de nem volt, péntekre rendeltek, úgyhogy szombaton megyek is érte!
Ha testápolóba cseppentek paprikaolajat?
Olyan krémet hol lehet kapni, amit Te használsz?