Köpölyözés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Köpölyözés
Hamar megfordultál.
Én most nem sokat csináltam, párszor végigmentem a lábamon, körbe. Ha tovább csinálnám, nagyon fájna.
Hú, ez szuper ötlet, de annyi leves ötletem meg nincs. Nem szeretem a karfiolt, karalábét.
Adhattok ötleteket! Ez egy szuper ötlet!
Látom egyre népszerűbb a topic:))
Én most múlthéten semmit se köpölyöztem, de ma folytatom a kúrát:))
De így van, ne várjál nagy változást csak a köpölyözéstől, ameddig az étrendeden nem változtatsz. Heti többszöri mozgás, de csak olyan ami jól esik. Nem kell rögtön megszakadni.
A másik meg este csak levest egyetek!!!! Egy ismerősöm így fogyott le 8 kilót pár hét alatt.
Mennyi felesleg van rajtad?
Írok privit!
Biztos sikeres leszel otthon is! Csak a hátadhoz segítség kell!
ÉN is csináltam a 90 naposat, de ahogy abbahagytam szépen lassan visszajött. Én inkább azt ajánlom egészében változtass az életmódodon. Mozgás heti 3-4x, este nincs szénhidrát...
Tudom végülis, hogy hogy működik, de nem tudom, hogy mit kent rám a csaj!
Egy kezelés kb egy óra volt (ennyi idő alatt a hasat, a hátat, a segget, a combot elől és hátul kezelte le).
5 kezelésenként mértük meg az eredményt, és volt is eredménye!
A hátamról pl. rengeteg ment le, na meg a combokról. A combjaimról 15 kezelés után kb. egyenként 10 cm ment le. Úgyhogy jó volt az eredménye.
Most ezt a köpölyözést egészítem ki 90 napos diétával, talán még hatásosabb lesz!
Amúgy jó az a kezelés, csak iszonyú drága sztem, ezért gondoltam most otthonira!
És egy kezelés hány perces volt?
Akkor Te tudod, hogy is működik! Mennyi idő után volt eredmény...mesélj róla!
Csináld minden másnap, vagy ahogy jól esik. Amit beszúrtam cikk, az azt írja, hogy 10-15 kezelés (heti 2-3) látványos változást hoz.
Majd ha kipróbálod, rájössz, hogy nem túl bonyolult, csak látatlanban az ember tanácstalan, de belejössz!
Én egyelőre sima testápolót és paprikaolajat.
De a paprikaolajtól éjjel arra ébredtem, hogy baromira csíp, mivel nem mostam le.
Mikor mész megvenni?