Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet) (beszélgetés)
igen,neked adok igazat. én is voltam fiatal, de ilyen meg sem fordult volna a fejemben.
ahogy elvárom hogy a pasi tiszteletben tartson, én viszont ugyanúgy megadom felé a tiszteletet azzal hogy nem illegetem magam előtte, ha nem akarok kufircot.
Mi??? Nem csinálom ezt pasikkal!! :S
Előtte se illegettem magam, és nem hülyítettem, csak levettem a pólóm (úgy hogy nem nézett oda), aztán felhúztam egy másikat!
most öltöztél át életedben először? és egy pasi előtt? jajj... istenem
most mégegyszer megkérdem,te hány éves vagy? 8-10..?
Ki a fene inditotta ezt a topikot, én?
Ugynaezt lököd minden nyitott támádban, aztán mellébezsélsz
Ha meg valami nem tecc, ott a "válasz" gomb, hogy tudja kinek válaszolsz
Ha ez te lakásodon volt, akkor én szedtem volna magam és húzok el
Ja nálam, akkor te ott biztos nem vetkőzöl ártatlan mosollyal az arcodon elöttem
Ahogy irtad korábban, nem az első hasonló eset hogy hülyited a srácokat
Te valami fél-perverziót élvezel ebben
Nem akarok obszcén lenni , de erre használják a szűzk***a kifejezést
Nem válik dicsőségedre
Hogy mi van???
Én naponta kétszer öltözöm át, de lehet, hogy egyedi eset vagyok....
Sajnáljaaaa a pasi?
Ha sajnála valami kézimunka legalább, hogy ne menjen fuccsba az idő
Itt valami gubanc van a tér-idő kontinuumban......
Különben két egészséges másik nemhez vonzódó egyed nem illeg/nézi, és szex meg nuku....
Ide egy D. E. B. kell.... :D
mielőtt előtte illegetted magad? anyám. de ha nem akarok szexet, nem öltözök át egy hímnemű egyed előtt fehérneműről pizsamába. hanem bemegyek a másik szobába, vagy a fürdőbe.
vagy tudat alatt mégiscsak akarod a szexet, különben nem lennél ilyen pofátlan. bocsi
nem érzi a cerkát, érted? :DD
de amúgy igazad van. pont én is ezt fejtettem ki alant. itt valami nem oké. nekem is volt haverom, aludtam már pasinál, de az más volt.nem volt előtte ruhacsere, és ölelkezés. kidőltünk a sarokba oszt viszon'látás.
Hmmmm....
Finom, meleg, popsiban sütött..... :DDD
Blöeeee:/
Az meg mé' feküdne le egy csaj mellé, amikor annyi jó férfitest van?
:)
Akkor folytatom
Aludt nálam ismerős csaj, de tényleg barátság volt köztünk és meg volt szorulva "hazamenésileg"
Na azt nem öleltem meg, és ős sem meztelenkedett elöttem
Egyszerűen zakkantnak gondolom a gondolkodásodat, már meg ne sérdődj
Huszonéves korban ha jóban van valaki egy szimpatikus sráccal és viszont, olyan nincs amit leirtál
Vagy az lehet hogy a srác impotens, mert máskülönben aludni nem tudtál volna attol hogy valami nyomja a segged
Emellett te sem vagy egy sexualis indittatású
Azzal meg pszihóhoz kellene menned
Öröké te sem maradsz husz éves, kásőbb már késő lesz
Vagy igy van ahogy gondolom, vagy magyarázzd már el nekem ilyenkor mit "nem érzel"
Én nem akartam... :/
Ő meg rendes volt, és nem mászott rám. Csak ölelt. És az királyság volt.
Mit mondjak erre....
Aludt mellettem érintetlenűl nő , de olyan p**a részeg volt hogy a hátam közepére sem kellett volna
Én is aludtam igy, de megeskettem hogy senkinek nem mondja el, nehogymá' égjek
Ezt te kibírod normális ésszel, hogy tekergeted a tested elötte, aztán te sem és ö sem "mozdul"?
Mindkettőtöknél baj van
És a szája is be volt kötve, keze/lába lekötve?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondoltok ezekről a pletykákról?Van bennük némi igazság?
- Mit gondoltok ezekről az utazási irodákról: Anubis/Best Reisen/Budavár T./Campus Club/IBUSZ/Tensi/Unitravel/Kartago/Neckermann/Quaestor?