Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kölcsön adtam valakinek valamit, de eszébe sem jut, hogy... fórum

Kölcsön adtam valakinek valamit, de eszébe sem jut, hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. globus (válaszként erre: 19. - Michelle.r)
ma 16:06

"megköszönné, ha nem zaklatnám, majd jelentkezik, ha meg tudja adni"

Értelmezésemben ez azt jelenti, hogy lesheted :/ 2 év után ennyi reakció, jövőre majd visszakérdez, milyen pénz.

19. michelle.r (válaszként erre: 15. - Kacsahercegno)
ma 16:00

Dettó. Jó 20 éve a barátnőm kölcsön kérte a Bulova karórámat, eltelt egy év, gondoltam ideje visszaadnia. Kiderült, kölcsön adta a barátnőjének, aki elhagyta a sípályán. Ő úgy érezte, nem az ő sara, mert nem ő hagyta el. A kedves barátnője meg állítólag nem tudta, hogy az enyém, ergo nekem nem tartozik semmivel.

Na azóta én sem adok senkinek semmit. Illetve közel 2 éve egy ismerősömnek adtam 100.000 forintot, hogy haza tudjon utazni karácsonyra, azzal, hogy január első hetében első dolga lesz visszaadni. Most márciusban azt írta messengeren, megköszönné, ha nem zaklatnám, majd jelentkezik, ha meg tudja adni. Ha még egyszer bárkinek bármit adok, meg is érdemlem, hogy ne kapjam vissza.

18. Panna.33 (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 15:15
Hat azert a 🐎🌳sznak is van vége. Talán még bocsánatot is kérj, mert szeretnéd visszakapni?
17. ,zumba (válaszként erre: 13. - Globus)
ma 14:52
Velem csak egyszer tenné meg valaki, többet esélye nem lenne sem kis értékű, sem nagyobb értékű tárgy, eszköz esetén.
16. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:32
Én könyvet adtam kölcsön, de egy ideig egymásra fogták, hogy a másik elvitte, a végén pedig mindenki letagadta. Soha többet.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:20
Ezért nem adok kölcsön semmit. :D Túl sok munka hajkurászni meg könyörögni, inkább gondoljanak bunkónak, de soha nem ajánlok fel semmit kölcsönbe. Csak úgy adok bárkinek bármit, hogy az már nekem nem kell és nem várom vissza.
14. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:52

Szólj neki! A saját lelki békéd érdekében.

Mondom ezt annak dacára, hogy nővéremmel emiatt romlott meg a kapcsolatunk. Egy új - és elég drága - könyvet adtam neki kölcsön. 1 év múlva még mindig nem hozta. Amikor kértem, kiderült, kölcsönadta valakinek, aki nem adta vissza. Ez viszont nem az én saram, úgyhogy végül megvette újonnan, és azt adta nekem. Szerintem itt kezdődne a becsület, ha emiatt nem lenne megsértődve.

13. globus (válaszként erre: 12. - ,zumba)
ma 11:35
Anyu kölcsönadta a gázos ostyasütőt. Tíz (10) év múlva kapta vissza, akkor találták meg a padláson, akiknél volt.
12. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:26
Ez a csúnya dolog: elkérni tudja, de visszaadni már nem. Én nem kölcsönzök, mert nem üzemeltetünk kölcsönzőt és nem fogok a saját valamink visszaadásáért könyörögni. Jó esetben épségben, hibátlanul kerülhet vissza.
ma 10:54
Szólj neki, hogy szükséged van rá.
10. globus (válaszként erre: 5. - Violet18)
ma 10:42
Aztán ha hosszú idő után kérem, akkor még mindig "hozom"! Második rászólásnál " ne foss, megkapod".
ma 09:37
Kellemetlen és ismerős helyzet.
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:28
Ha olyan viszonyban vagy vele hogy jópofiztok is, simán visszakérheted jópofizva akár már ma.
7. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
ma 09:24

A kokos hajnalban.

Csak ő ment le.

ma 09:17

És olyan konyhán, ahol saját kés van, nem szeretem ha az enyémhez nyúlnak. Főleg ha szetbasszak konzervnyitasra, és utána nem vesz az elferditett helyett, amit úgysem tud.

Azt kaptam ajándékba. Nem tudja, de meg sem próbálja.

Ki a :asz nyit vagogessel konzervet késsel? Máséval?

Azt az egyetlen kést szerettem.

ma 09:08
Megértelek, annyira gáz h nekem krll szólni h add már vissza, mintha könyörögnöm kellene 🤦🏻‍♀️
ma 09:08

...mondjuk egy flexet stoppoltam hónapokig, de azt kicseréltdugoval meg három új pengével adtuk vissza.

Meg egy gyomorkinelo csemegevel a cicának.

ma 09:04
Én a pasimat meg a fúrómat nem adom kölcsön. Elegyek, ha kell.
ma 08:48
szolj neki.en is igy jartam egyszer,vkinek kolcsonadtam konyvet es 1 ev varakozas utan nekem kellett visszakernem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook