Kőgazdag fiatal akarok lenni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tudom mire gondolsz😉
Tehetséggel ,jó ötlettel, kockázatvállalással és rengeteg munkával elért gazdagság nekem imponáló.
A magamutogató és mások által, esetleg emberek tönkretételével összelopott vagyon ami bicskanyitogató.
Ne keverjük a kettőt.
Sajnos az emberekben van egy hatalmas irigység és összemossák a két dolgot.
Nem bántam volna az arany bilikét .
Anyukámnak nem kellett volna annyit dolgoznia ,hogy mind az összes porontykáját tanítassa és elindítsa az életbe.Nem az ördöktől való a pénz.
Tényleg azt hittem,hogy ez csak a műsor miatt van:a nézettség mindenek felett.
Belefutottam egy-két cikkbe.Háát egyik sem mensa jelölt az biztos.
Nincs bajom a gazdagokkal , hozzáteszem.
Megoldás: murvabánya... Kőben gazdag :D
Szívesen! :D
Csak nem a hamarosan kezdődő tv.reality inspirált?
Amiket olvastam a luxi fiatalokról,pénz van dögivel ésszel állnak hadilábon.
Bár szerintem mindez csak színjáték, maguktól nem ennyire hülyék.
Nocsak! Láttad a műsor beharangozóját?
Ugyanaz a személy vagy, aki rendszeresen vallomásokat ír ki, és gombaszám szaporítja a nickjeit, aztán eltűnik?
Általában negatívan látod a világot, keseregsz, de most gondoltad, hogy fordítasz egyet az eddigi szerepeiden és kőgazdag akarsz lenni?
Egyelőre ez nem tűnt ki, lehet, hogy nem így van. Majd kiderül.
Annyira érdekes dolog ez. Már amikor az egyszerű ember kesergett itt a fórumon, akartam írni neki, nehogy nézze a Kőgazdag fiatalok című műsort, mert még sokkot kap.
Ha nem te vagy, akire gondolok, lapozz tovább, és ne vedd magadra. Aztán el van intézve.
Kőgazdagságba ma csak születni lehet. Ezek a fiatalok boldogtalanok, mindent azonnal megkapnak arany bilibe szarnak , picikoruktól kezdve semmiért nem kell a kezüket sem mozdítani. Így mivel nem tudja mi az , ha nincs, nem is tudják értékelni , amijük van.
Ha pedig nem születtél bele? akkor el kell kurvulni sok tekintetben, poltikai összeköttetéstől kezdve a testi prostitucón keresztül.
Drog terjesztőnek kell lenni, vagy épp előbb utóbb használónak is, ami végzetes.
Hát ennyire nem is vágytam volna beleszületni, legalább annyi a boldogtalan köztük, mint a szerényebben élő fiatalok között.
Én "csak" gazdag.
És fiatalabb.