Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Klasszikus brassói recept

Klasszikus brassói recept

A Klasszikus brassói hozzávalói:
20 dkg kolozsvári szalonna.
25 dkg vöröshagyma.
70 dkg szűzpecsenye
10 dkg fokhagyma.
Só, bors, kevés víz,
60 dkg burgonya.


A Klasszikus brassói elkészítési módja:
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kis olívaolajjal félig megsütjük. Összevágjuk a hagymát és sok fokhagymát teszünk bele a húst kockára vágva sózzuk borsozzuk, és hozzákeverjük a szalonnához készre pirítjuk őket. A krumplit ropogósra sütjük és egy kanál víz hozzáadásával összekeverjük a raguval. Mikor kész káposztával töltött paprikát kínálunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A klasszikus brassói elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook