Kívül fényes, belül rohadt alma? (beszélgetés)
Van egyébként olyan is, hogy míves tálcán rohadt gyümölcs ...
Gondolom tájegységenként változik, hogy mondják.
Anyám mondása volt régen: édes lányom, élj úgy, hogy ne mondhassa rád senki: olyan vagy, mint egy kívül fényes, de belül rohadt alma!
Vagyis ne a külvilágnak, hanem magamnak akarjak megfelelni, a saját belső értékrendem szerint, belül fényesedve ... :)
Na most .... sokan ha látnak egy ilyen fórumcímet, már be is indul a vezérhangyájuk, mit kit lehetne szidni, lehúzni, kiönteni magukból a mérget, és kattintanak :)
De hát vesztükre itt másról van szó :)
Sok ilyen van: szeretek diy rucikat, ékszereket, egyebeket gyártani, szeretek kertészkedni, kutyázni, ilyesmik. Én odavagyok a gyönyörűbbnél gyönyörűbb csináldmagad karácsonyfadíszekért is ebben az időszakban, annyi jó ötlet van fillérekért. Vagy a különböző ünnepi kaják, pl imádom az ötletes halloweeni sütiket (igaz, ez már elmúlt).
Összefoglalva: minden, ami bigyerészős és minden, ami szabad levegőn van, ez a kettő a szenvedélyem!
Hátttt ez óriási!!! :)
Gratulálok hozzá! :)
Munka, család, házirobot stimmel, aztán fanatikusan indulni kell hétvégén valami zöldbe, valami hegyre, valami avarba .... :) Ha csak egy pici jut, az is öröm.
Pontosítanád a kérdést?
A munkám a hobbim, vagyis a hobbimból lett munka, így ez tölt fel.
Amit utálok, az a házimunka, azt meg nem csinálom annyit, hogy kiégjek.
Fogalmaznál pontosabban, mire vagy kíváncsi? Ahogy nézem, nem csak én nem értem.
Munka, család és házirobot üzemmód után te mivel töltöd a szabadidődet szívesen? Van valami valami hobbid, rituáléd amiben szinte már fanatikus vagy? :)
ebben mi a dühös? A topik címe úgy értendő, hogy az ember megcsömörlik a hétköznapi teendőiben, ezért kell, hogy találjon valamit ami feltölti. Ki mivel tölti az idejét szívesen? Mi a szarért kell mindenben a rosszat látni, most komolyan? :/
Nyugi, ez nem az a fórum, amire dörzsölöd a tenyeredet, hogy beszólhass végre valakinek...:)
Munka, család és házirobot üzemmód után te mivel töltöd a szabadidődet szívesen? Van valami valami hobbid, rituáléd amiben szinte már fanatikus vagy? :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Szerintetek normális, hogy a ingatlan értékbecslő a jelzálog hitelhez végig fényképezi a házamat kivül, belül?
- A 3-17 év közötti gyerekek neme, magasság-testsúly, TTI, lábméret, iskolai belüli ill. kívüli sportolás (nem csak versenysport)
- Méhen kívül, vagy belül?
- Szép vagyok kívül, belül. 😌👸🏻💖
- Átalakulás kívül belül