Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kiüríteni a lakását életem egyik legnehezebb feladata volt. fórum

Kiüríteni a lakását életem egyik legnehezebb feladata volt. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

máj. 6. 08:50
Az mindig nehéz.
máj. 5. 21:03

A legzomorubb dolog

Szerencsém volt, mert hozzám kpommendáltak eg csöves csajt hogy nekem 3 szobám van és kemény minuszok odakint

Én nagyon lusta vagyok rakosásban, rendrakásban

Szereztem mindenféle méretű

karton dobozt, bubis tekercset és ragasztószalagot. A csaj úgy becsomagolt hogy ma is emelem a kalapom

Kapott helyette teljes ellátást és meleget. Vittem magammal a közbenső bérlakásba is ahonnan kerestem a véglegest

Amikor meglett adtam neki egy marék pénzt és elváltak útjaink

Az egyik HDD-n ma is megvan a kiüritett lakás és a bejárati ajtó. Szomorú látvány

Dehát elöttünk is lakott ott akárki meg utánam is fog. Ilyen az élet

3. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 15:22

Nekem a nagymamam lakasat kellett, aki gyujtogeto volt. Az 30 eves patkany kaka is a nyakamban borult szo szerint. Meg a kukacok ette gardeobban eldugott kolbaszt, a tokig nzomott fagyasztot, Ami csak rohadt husnak maradt.

Es en is ott laktam vele evekig.

Kozben nem kivalt terhes voltam. Okadtam, es indokolutlanul erzelmes voltam. De feladtat, meg kell oldani.

máj. 5. 13:01
Attól függ, kinek a lakását kell kiüríteni. Nem könnyű, mert lehet hogy nagyon sok dologhoz emlékek fűződnek és ha azokat kidobod, eladod, akkor az emlékeidet távolítod el. Adjon hozzá Isten erőt és bölcsességet!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook