Kitartani mellette vagy elhagyni? (beszélgetés)
Hát drágám, akkor nagyon nagy gázban vagy! Ha ezt egy pasi magától nem tudja, nem érzi, akkor nagy baj van, és az idő múlásával ez csak rosszabb lesz.
Mióta vagytok együtt? És a kapcsolat elején is így volt ez?
én ha szeretek valakit akkor megteszek minden tölem telhetőt hogy remek legyen az együttlét
és én is igy várhatok viszonzást :-)
miért nem? ha szeret? vagy félénk? próbáld meg feloldani:)
ha viszont nem megy a dolog, hosszú távon nem marad meg a kapcsolatotok, mivel te másra vágysz...és ezt előbb utóbb máshol fogod keresni...
Ezt így nem lehet megmondani, mert nem tudni, mit takar a szexuálisan nem illünk össze.
Nagy sztereotípia, de igaz: semmi sem tabu, ami mindkét félnek örömet okoz.
De ha az egyik félnek (jelen esetben a párodnak) nem okoz valami örömet, erőltetni nem lehet. Vagy azt mondod, hogy anélkül is teljes a kapcsolat, vagy... hát jön a leválás. És keresni valakit, akivel a szex olyan, amilyennek szeretnéd.
Persze aztán lehet, hogy azzal meg az élet más területén nem fogtok stimmelni.
Ha nem érdekli, hogy mi a jó neked, akkor szeret téged egyáltalán?
Ezek szerint oda se figyel rád.
Konkrétabban mire gondolsz?
Ez már az elején kiderült esetleg, csak türelmes voltál, hátha változik? Vagy az elején még úgy csinálta, ahogy szereted, aztán leszokott róla?
További ajánlott fórumok:
- Távkapcsolat - mellette vagy ellene?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- A Heim Pál kórházba kell befeküdnöm a 4 hós kisfiammal, aki szopik. Kapok én is mellette egy ágyat? Vidékiek vagyunk, 200 km...
- Kitartanál mellette vagy inkább keresnél mást?
- Szakítani vagy kitartani