Kismamák, hogy bírjátok az utolsó pár hetet? (beszélgetés)
Igen,hallottam róla,sőt erősen tanácsolták is,hogy igyam meg,de nem mertem!
A tiedbe mit ajánlottak? Mert hallottam több félét.
Hát akkor kitartást és drukkolok,hogy könnyű szülésed legyen. Azt nem tudom,hogy kérésre indítanak-e szülést,mert ha úgy látják,hogy a babával minden rendben,akkor várnak még,hogy magától induljon! De reméljük,hogy nem kell indítani.
Majd jelezz,ha itthon vagytok :)))
Kitartás!
Puszi
Na semmi még? Nem fájdogálsz?
Holnap akkor mész reggel kórházba,ha nem történik semmi vagy nem mész be?
Én a Péterfyben. A Szent Istvánról sok jót hallottam,bababarát stb! A Péterfyvel nem vagyok 100%-an megelégedve,kivéve a szülőszobákkal,mert az tényleg nagyon jó! És a dokim ott van és a szülésznő is,aki nagyon sokat segített a szülésnél!
A nagyobb Fiam 1,5 éves lesz mire megszületik a Tesó. Sok idő nincs köztük :)))
Ha a szülésznődben megbízol és Te is úgy érzed,hogy minden rendben,akkor ne idegeskedj!
Hamarosan találkoztok,hidd el :))) Drukkolok,hogy este már ne tudj írni,mert épp a kórházba készülődsz :)))
Hát nálam megint érdekes a szitu :))) Kicsi Fiam 2 héttel nagyobb a számításoknál,elvileg augusztus 7-re vagyok írva,de most július vége körül várható.
Kristóf Márk lesz a neve,idáig úgy tűnik :)))
Én 2 hétig elvoltam 1 ujjnyival,nem hiszem,hogy az utcán szülsz meg :)
És Te? Első baba? Hol fogsz szülni? Kislány-fiú?
Biztonságosabb a kórházban a 41. héten az biztos,hiszen gondolom félt a doki,a kevesebb víz miatt a köldökzsinór stb. Gondolom figyeled a magzatmozgást! Meg hát Nst is minden másnap,nem? Legalább is nekem minden másnap kellett mennem.
Dehogy,semmi baj nem volt. Persze nézték a magzatvizet,hogy nem-e zavaros stb. Igazság szerint nálam furcsa volt a helyzet,mert eredetileg március 4.-re voltam kiírva,aztán mivel a Fiam nagyobbnak mutatta magát,mint a számítások,így előrébb hozták február. 25.-re a szülést. Végül március 9-én született :))) És tele volt magzatmázzal,amire azt mondta a szülésznő,elvileg ez nem lehet túlhordott baba. Végül is 4230 gramm lett :)))
Egyébként én is aggódtam,h miért nem akar megszületni,ez normális. Sőt a szülőágyon is 7 óra után jöttek fájások az indítás kezdetétől,na ott is aggódtam,hogy ha így se szülök,akkor sehogy.
De hidd el,hamarosan kint lesz a baba.
Miért akar befektetni? A kevesebb víz miatt?
Szia!
Nyugi,semmi baj nem lesz,ha indítják is! Aztán lehet,hogy ma vagy holnap szülsz is!
Nekem is indították,mert a Fiam 2 hetet!!! ráhúzott,de nekem sokkal jobb volt így,mert alig 2 órát vajúdtam(igaz 6 óra oxitocin-es infúzió után indult el valami fájás),de aztán,amikor beindult,akkor nagyon beindult :) Utána 2-3 óra alatt meglett! Igaz az is,hogy majd szétszakadtam,nekem nagyon fájt,mert az egyik felem nem akart elzsibbadni,pedig kétszer próbálkoztak az eda-val,de másodjára sem segített. De végül meglett! És ez a lényeg! Akkor azt mondtam soha többet nem szülök,mert én még egyszer azt nem bírom ki,de most megint hetek választanak el az újabb szüléstől :)))
Mit érzel azóta? Semmi változás,fájás?
Tegnap óta azon gondolkozom,hogy lehet vashiányom van(az előző Fiamnál is volt a terhesség végén),mert ez az egész napos alvásigény....ez nem a legjobb! És csak erre tudok gondolni!
Jövőhéten meglesz a vérképem eredménye,kíváncsi leszek!
A meleg engem is kikészít,nem is nagyon megyek a legnagyobb melegbe ki. De még hol van az igazi kánikula? :))) A jó,fincsi 40 fokok...uhhhh...
Sziasztok! Nekem már csak 3hetem van juni 23-ra vagyok kíírva és már nagyon nem bírom, főleg ez a meleg engem kikészít, alig birok kint megmaradni, arról nem is beszélve hogy már alig férek el mindenhol...mint egy partra vetett bálna:). Az elmúlt napokban nagyon sokat keményedik a pocim is ami pici görcsel is jár, de ennek örülök mert ez annak a jele hogy nemsokára a karomban tarthatom az én picikémet :) Már nagyon türelmetlen vagyok és a hetek csak vánszorognak :(
Első baba ugyhogy én nagyon izgulok hogy milyen lesz és hogy felismerem-e majd mikor menni kell :) De ez olyan jó, nagyon izgi :)
Kellemes babavárást mindenkinek és kitartást :)
Hát ez jó! :D Nekem is hatalmas a hasam,nem azt kérdezik mikor(melyik hónapban szülsz),hanem melyik napra várom :)
Az idegbecsípődés dettó élvezetes élményekben részesít :)
De bírom a gyűrődést,még pár hét és a kezemben foghatom végre,ez a legfontosabb :)))
Igaz,utána kezdődik a többi kemény nap,de az már más tészta.
Nekem még van hátra 8 hét(elvileg),de pár napja nagyon nem vagyok a toppon! Egész nap pihennék,még vásárolni is alig van kedvem elmenni...nemhogy főzni. Persze ezeket mind megcsinálom,főleg,hogy itt a másfél éves Fiam,csak most valahogy kifulladtam és ennek nem örülök!
Az első terhességem alatt pörögtem,jöttem-mentem. Tudom egyik terhesség sem egyforma.
Ráadásul rátesz,hogy tegnap óta folyamatosan ég a gyomrom és fájdogál a derekam is.
Nah,most hogy kipanaszkodtam magam megyek vacsit főzni a családnak :)))