Kismamák, hogy bírjátok az utolsó pár hetet? (beszélgetés)
Lényeg,hogy minden rendben ment és egészséges!
Majd képeket kérek :)))))))))
Szia!
Én a másodiknál észre se vettem a nyákdugót,gondolom a szülés közben távozott vagy nem tudom :)
Na,egyben vagytok még?
De bunkó vagyok, én nem is gratuláltam!
Most pótolom! Szívből gratulálok nektek is!
Gratulálok!
Miért kellett császározni? Nem tágultál?
Hogy vagytok?
Szép nagy baba Ő is :))))))
Szia!
Mi megérkeztünk :))) Augusztus 2-án, másfél óra alatt meglett,nem is gondoltam volna :)
Gondolom már Ti is túl vagytok rajta. Írj majd! Puszi
Nekem mondta a dokim,ha nem indul meg a 40. hétig,akkor megindítja,nem várunk,mert nagyon nagy!
De az még 7.e :))))))))))
Ezek a babák :)))
Amúgy pont hallottam a tv-ben,hogy most,hogy volt ez a hidegfront mennyi szülés volt,stb. Hát tudtam,hogy én ebből kimaradok.
Neked esélyes,hogy meglesz,ha már csak 2 nap van,drukkolok!
Na mizu?
Nálam még mindig semmi :)))
Viszont örülök,mert párom eddig franciába volt dolgozni és tegnap hazajött,úgyhogy egy hétig biztosan itthon lesz teljesen,szóval nagyon boldog lennék,ha mostanság indulna kifelé a nagyvilágba az én Kis Fiam :)))
Te? Hogy bírod? Lehet már túl vagy rajta :)))
Hú,neked sem kicsi az tuti!
Nekem a 35. héten volt 3600 gramm. Jövőhéten már biztos eléri a 4 kilót. Azért félek kicsit,mert a Fiamat szülés előtt 3500 grammra saccolták és lett 4230 gramm!
Ha most azt mondja,hogy 4 kiló,nem tudom mennyi lesz valójában?
Na szia!
Valami hír?
Nálam csak annyi,hogy most vagyok a 38. héten,de megbeszéltük a dokimmal,hogy ha nem akar kibújni,akkor megindítja,nem várunk a 40. hét utánig,mert így is nagyon nagy a baba. Szóval ha magától nem is hajlandó kibújni az én kicsi Fiam,akkor is találkozunk max. 2 hét múlva :)))
Fájdogálok,néha keményedik már,de ennyi!
Te?
Én is voltam lagziban a hétvégén, azt még dagadás nélkül bírtam, de tegnap míg vártuk a dokit, szépen bepárnásodott a lábfejem :S.
Nekem a méretből való becslés mára szól, ez volt a legkorábbi időpontom :). Meglátjuk Levi melyik napot szeretné választani, hátha nem húzza sokáig, nagyon meleg van, nem szeretem...
Akkor neked is egy hét van még, hogy hivatalosan se legyen koraszülött a baba. Itt a finis :). Szurkolok nektek is :D!
Én is dagadok :) Hétvégén lagziban voltunk és hát úgy feldagadt a lábfejem,hogy a lépcsőn alig bírtam lemenni. Pedig nem is táncoltam,csak ott voltam.
Holnap megyek én is NST-re és dokihoz,kíváncsi leszek.
Tegnap kicsikét véreztem,de el is múlt,remélem a tágulás miatt.
Eredetileg aug. 7-re vagyok,de július 20-a környékét is mondtak,mikor 2-3 héttel nagyobbnak tűnt a baba.
Legutóbb már csak 1 héttel tűnt nagyobbnak.
fájdogálok néha,hol erősebben is,de még nem rendszeres.
Drukkolok!
Szia!
Mi a helyzet?
Egyben vagytok még?
Mi még igen,de már nagyon nehezen bírom :)))
Szerencsére nem ijjesztgetnek, csak azzal, hogy esetleg császáros lesz, nha meg mindenki le van hűlve mekkora baba, milyen nagy baba, stb. Hát pedig igazán odafigyelek a kajára is, nem eszek felesleges cukrot, zsírt, nem nassolgatok, max gyümölcsöt, szóval tényleg odafigyeltem az egészséges egyensúlyra. És mégis nagy baba, nha de hát nem lehet mindenki 3kg-os :).
Szerintem július közepétől hamarabb nem születik meg a kis kukisom :). Mondjuk már minden készen áll az érkezésére, de szerintem megvárja a július második felét. Dehát, majd meglátjuk!
Váóóó,3 hét???? És nem ijesztgettek,h húúú nagyobb a baba,ide-oda kéne menni kivizsgálásra?
Engem elküldtek,mert a vizem is több volt mondjuk! De Hál Istennek minden rendben és a vizem is átlagos lett!
Akkor készülj,mert lehet nem sokára kibújik :)))
Nekem van vagy 5 dátumom :). Mensi szerint aug 4, peteérés szerint aug 1 (inkább ezt tartom igazinak), első 4D szerint júli 31, második 4D szerint júli 25, harmadik 4D szerint júli 13, utolsó ultrahang szerint is a méretei alapján 3 héttel nagyobb.
Én egy 38. hétben reménykedek, tehát olyan júli 20 körül...
Szia!
Neked mennyivel mondanak nagyobb babát? Nekem 2 héttel mondják nagyobbnak.
Ha jól számolok,akkor kb egy idősek lehetünk. Eredetileg augusztusra 7-re vagyok kiírva,de azt mondják július közepétől számíthatok Rá :)))
Gratulálok Milán babához! Az tök, jó, hogy van tejed, kívánom, hogy sokáig legyen!
Velünk semmi extra nincs... Telnek a napok, jöv héten nekiállok a babarucik kimosásának, remélhetőleg hamarosan megérkeznek a bababútorok is, holnap nekiállok ágyneműt varrni... Szóval lassan a finisben leszünk, és haladni kéne a dolgokkal :).
Jó egészséget mindenkinek!!!
Gratuláloooooooooooook!
Na akkor látod nem kellett indítani!
Miért volt iszonyat? Nem kaptál eda-t?
Nagyon örülök,hogy sok a tejed,az a legjobb!
Mesélj a szülésről,ha van időd és energiád.
Mi jól vagyunk,minden rendben!
Pusziiiiiii Nektek és a Kis Milánnak!