Kismamák a finisben (beszélgetés)
Sziasztok.
Ki hogy van? Mi 24-én szültünk, császár lett megint. Hétvégén jöttünk haza, jól vagyunk.
Sziasztok!
Én már túl vagyok a szülésen,szombaton reggel kibújt a kicsi fiam 3320grammal és 53 centivel!
Sziasztok!
Kivel mizu?Mindenki megszült már rajtam kívül?
Sziasztok !
Csak benéztem ki van még egyben rajtam kívül!
Én már iszonyatosan szenvedek,sokat beszélek a kisfiamhoz hogy most már ideje lesz kibújnia,nagyon jó lesz neki idekint is!:)
Holnap megyek a dokim megvizsgál és megbeszéljük hogyan továb!
Én holnap megyek dokihoz. :)
Hogy bírjátok ezt a hőséget? Éjjel-nappal szenvedek tőle nagyon. Vizesedek, szédülök. (Panelban lakunk)
tegnap voltam dokinál, azt mondta még nem szülök :)
úgylátszik jól érzi bent magát a babánk
én ma töltöttem a 38-at. Éjszaka azt álmodtam, hogy megszületik a baba. Aztán persze reggel semmi. :)
Nagyon várom már. És a 4 éves nagytesó is, mindig kérdezi hogy mikor jön a baba.
nektek mennyi a xc értéketek?
Mi sem tervezünk több gyereket.Persze jó lett volna egy kislány,dehát ezt a két kisfiút is fel kell nevelni és mégiscsak lesz két csodálatos kisfiam.:)
Én is eléggé félek a szüléstől,az előző viszonylag könnyű volt,igaz én akkor úgy éreztem nem élem túl!
Nekünk kislányunk lesz, Borika.:-)
Hát nem tudom hány hes vagyok, egyik számítás szerint 37+2, a másik szerint 39+0. Uh mást mutatott végig, mint amit a vérzésből számoltak, így ment egész idő alatt a totózás, hogy akkor mennyi is.. hol előre, hol visszadátumoztak 10-11 nappal, most hogy túl vagyunk a 36-on már nem érdekel, persze megnyugtatóbb lenne a 37+2, én nem sürgetem a végét. Mi már nem tervezünk több babát, és imádom a várandósság állapotát... jó nehéz már fizikálisan, de valószínüleg nem lesz több tesó, így most kell enhek a szépségét kiélvezni...na meg be is vagyok ám tojva a szüléstől...nagyon félek, hogy lesz.
Az első nekem császár volt, 2 év 5 hónapos a kisfiam, Peti..
Most a doki nagyon rendes szülést erőlti, menhi fog az, jól fekszik a baba, jó a medencém formája meglesz az simán is....úgyhogy majd meglátjuk.:-)
Sziasztok!
Én igaz hogy még "csak" a betöltött 35 hétnél járok, de már nagyon várom a kisfiamat, aki szintén Bálint lesz.
Deréknyilallás, és alhasi menstruációs időszakra hasonló fájdalmaim, valamint vizesedésem van mindehhez némi magas vérnyomás is társul.
Nálunk első baba lesz.
Akkor ti már nagyon közel lehettek a végéhez!
Nekünk kisfiunk lesz,Bálint és már van egy majdnem három éves fiacskánk.
Kislányunk lesz. Nektek?
Én is azt hiottem megszülök most, de már volt 1-2 ilyen nap, amikor így éreztem. Nekem most máshogy nyom, mintha rendesen befordult volna. Eddig is fejvégű volt, de most valahogy máshogy érzem a fejét, és a csontjaim találkozását. :)
Illetve nekem eddig nagyon intenzíven mozgott, tegnap este meg átváltott finom nyújtózkodásszerű mocorgásba a brutális rugkapálózás helyett.
Ismerős érzés ez az itt nyom,ott nyom!:)
Én az éjjel azt hittem megszülök,annyira elkezdtem görcsölni,de mire beleéltem volna magam addigra elmúlt!
Kislányt,vagy kisfiút vártok?
Szia. :)
Nekem is pár nap van még. Itt nyom, ott nyom, de olyan jó érzés. Nehezen tudok éjjel aludni. Vagy 1,5 óra mire találok valami pózt. :)
A héten töltöm a 39.hetet,és szeretnék beszélgetni olyan kismamákkal akiknek ugyanígy csak pár nap,vagy hét van hátra a szülésig.
Hogy bírjátok az utolsó időszakot,hogy érzitek magatokat?