Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Gabi!Mondtam már h milyen vagány a Fiacskád!:)
Nem emlékszem h tegnap mondtam-e vagy csak akartam.
Na mindegy!Marha jól állnak neki ezek a rucik,tök jó a pizsije is:)
Jaj de jó pasi!:)
Nos,ha most azt kérdeznétek milyen a kedvem azt írnám,h pocsék!Kevin tett róla.
Akkora,de akkora hisztit vágott le/már a fáradságtól szokás szerint/ odalent h kedves Anyuka most meg rám nézett csúnyán.Egész kintlét alatt jókedvű volt,semmi probléma nem volt egészen addig,amíg ki nem jelentettük Anyukák h megyünk fel....Kevin pedig csak játszana,csak játszana,persze hót álmos.
Az a baj h megcsúszunk mindig,a 11 helyett általában a jó idő miatt fél 12 körül jövünk csak fel,szal én is hibás vagyok,de megpróbálom majd úgy csinálni h előbb menjünk le.
Bár azt is tudni kell,h ha 11kor feljöttünk volna,akkor is dilizett volna:(
Lina!Örülök h jól vagytok!:)
Tünde!Édicuki Nóri a sapiban,jól áll neki,csinike:)
kb:egy hónap múlva megyek a köv. uh-ra,de pontosan még nem tudom,mert először el kell mennem nődokihoz ő adja oda a beutalót és csak utána kérhetek időpontot...hát nem egyszerű itt!
Köszi mi jól vagyunk bár a Kristóf mostanában az esti alvásnál hisztis nem tudom miért.....
Ti jól vagytok?
Sziasztok!
Tök jó hogy kaptatok sapit,én már rég keresek itt Pécsen de semmi eredménnyel.Majd talán nekem is sikerül 1x.
Sapis képek a naplómban:9Jött a drukk, biztos azért sikerült!
Kitti én ma csinálok krumplis tésztát:)
Sziasztok!
Mi 1/4 8kor keltünk,szupi volt nem 6kor ébredni:)
Még este főztem borsólevest,krumplistészta maradt tegnapról:)
Nálunk be van borulva,szemerkél kicsit az eső,szal nem tom megyünk-e kifelé.
Délutánra ablakpucergát terveztünk,még meglátom mi lesz belőle.
Hiszti!Nem semmi lehet a Dédi néha!
Az a robochef nagyon tuti lehet,de jó Neked h van!:)
Tünde!Szorítok h legyen sapi:))
Rosa!Örülés h jól aludtatok végre!:)
A szárító tutifrankó lesz:)
Christina!Gratula Gerinek a fogijához,már tegnap olvastam a naplódban h míg elvoltatok kibújt neki:)
Majd délben jövök.Pussz.
Köszike a gyomrom már nem fáj. Valószínű úgy volt, ahogy Rosa írta, benyaltam valami vírust, ami ráment a gyomromra.
Viszont még a köhögés kínoz, és az orrom is taknyol ezerrel. De már sokkal jobban érzem magam.:)
Drukkolok, hogy legyen sapi. Legutóbb mi is azt akartunk venni, de még nem volt. Remélem sikerrel jártok.
Christina gratula a fogihoz!!!
Hiszti ez a műszer jól hangzik:)
Gyomrod? Anna babó?
Rosa örülök h jobban vagytok.
Akartam gyorsan feltenni pár képet, de ezzel a géppel, gyorsan???Majd máskor:(
Megyünk séta+sapi, szorítsatok h legyen!
Hat en sem irigyellek a mamo miatt,de orulok,hogy nyugodtabb vagy most.
A sztrapacskahoz mert vagtad ossze a krumplit?Reszelni kell nem?En szoktam csinalni,le van irva hogy hogyan,atkuldjem?
Sziasztok csajok!
Vegre jol aludtunk,Lilcsi fel 6-kor vizet kert,ennyi.Bocsi lanyok,nincs ekezet a telomon,nem tom mert...Apa mindjart jon haza,2 napig itthon lesz.Megyek boltba,meg veszek egy nagy kerti ruhaszaritot,alig varom hogy rendesen ki tudjak teregetni.
Örülök, hogy jól vagytok!
Tessék gyakrabban benézni!:)
Puszilunk mi is Titeket!
Szépjóreggelt!
Én fél 8-kor keltem, a gyerek valamivel később. Mi is most fogunk reggelizni.
Délelőtt sztrapacskát főzök (kb. 3 éve nem csináltam ilyen finiséget), káposztásat és túrósat is, remélem nem csesszintem el:) A krumplit már megpucoltam hozzá, összevágtam, legalább már ez megvan:)
Itt hol süt a nap, hol nem, de legalább nem esik, és egész kellemes a hőmérséklet kint:)
Sziasztok lányok!
Remélem mindenki most már gyógyul aki eddig beteg volt,végre itt a jó idő,legalábbis nálunk.Elég rég nem voltam már úgyhogy azt sem tudom kivel mi van.Sok mindent kellene vissza olvasni,de időm nem igazán van.Férjem idehozta ezt akutyát hogy majd ő foglalkozik vele,aztán természetesen ő is az én gondom lett.Na mindegy,végülis szeretem a kutyákat.
Geri jól van,egyik foga már kint van most jön a másik.Lassan már 9 kg,úgyhogy vehetünk neki új ülést.
Baja király volt,de sajnos túl rövid és mindig amikor elindultunk valahova kergetett minket a jégeső.Úgyhogy inkább otthon ültünk.
Melinda ,majd nyáron talizunk.Ez sajnos így jött össze!
Megyek is főzök vmi finomat.Puszi nektek!
Lille gyógyulást!!!
Mokka hamarosan túl leszel rajt, menni fog, fel a fejjel!
Gabi sikerült a regi!!!!
Hiszti nm semmi a dédi, nem irigyellek:(
Jó reggelt!
1/4 8 után ébredtünk, most lesz reggeli.
Kivel mi újság? Betegek hogy vannak?
Megyünk délelőtt nézünk Nórinak tavaszi sapit, mert nincs:(
talán elaludt, megyek én is.
Jóéjt, szépálmokat!
Szal dédink ma igazán nagyokat alakított...
reggel ugye 6-kor ő keltett, akkor nem volt lebénulva, simán feljött az emeletre hozzánk.
Aztán délben már le volt bénulva, nem bírt felülni az ebédhez, csak hosszas veszekedés árán (miután sikerült magára borítania a levest) értem el, hogy kiüljön az ágy szélére.
Délután (kint voltam épp a fenti erkélyen) hallottam, ahogy áll az ajtóba és kifelé kiabál valakinek, hogy mit keres az udvarban, meg stb. - fantáziált, nem volt az udvaron senki. Lementem, számonkértem, hogy mit szövegel a senkinek, erre közölte, hogy én nem láttam jól, tényleg volt ott valaki (megjegyzem az kapu kulcsra zárva, meg egyébként is a kutya senkit sem enged be).
Aztán most este fél 10-kor ismét kiment belőle a bénulás, feljött az emeletre míg fürdettük a gyereket, szépen helyet foglalt, hogy ő akkor itt lesz fenn velünk. Alvásidőben.
Szal nem tiszta a véncsaj. Lefelé menet még a foga is kiesett, leesett az emeletről:D nemtom eltört-e:)
Szépjóestét!
NÁlunk még nincs alvás, Anna az ágyában sírdogál, dédinek sikerült felhúznia a kiscsajt. Nem nomális a vénasszony:(
na, mingyán jövök, csak megnyugtatósdit játszok...
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?