Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szépjóestét!
Hulla vagyok!:(
Délután elmentünk Annával a tescoba, utána elmentünk egy új dísznövény boltba. Annyira jó volt ott nézelődni. Végül vettünk ott aranyesőt (már úgy szerettem volna ilyet a kertbe) és egy kis (kb. 30 cm-es) tuját Annának. Utána még dm-ben voltunk. Ahogy hazaértünk el is ültettük az újonnan vásárolt növényeket. Annyira jó volt a kertben dolgozgatni. :)
Aztán kimentünk az utcára kicsit motorral, a szomszéd gyerekekkel volt játszás. Majdnem 7 volt, mire bejöttünk. Jól elfáradtam, remélem Annám is:)
A bari után pancsi, aztán alvászat. Remélem hamarabb elalszik, mint tegnap.
Majjövök még, ha elaludt.
Sziasztok!
Hú...ez aztán tényleg véletlen volt!
Tünde! Az nem sok sapiért! Jól vásároltál!
Nézek naplókat!
Szia Gabi!
Ezért nem folytattam az írást, h ne én egyedül nyerjem meg a 38000-et! Gratula!!!
A sapi 990Ft volt.
Rosa tök jó a szárító, megkérdezhetem mennyibe került?
Sziasztok!
Köszi a bókokat!
Nagyon jó délután volt, udvarpajti kapott!
Na megyek, Dominik itt ül a kezembe, este nézek naplókat.
Köszi mindenkinek a sapis bókokat:)
Gabi tök jók a képek, édes lehetett Domi amikor mondta h hinta.Azt a gyereket én biztos megrugdostam volna a tanárával együtt!!!
Amúgy már Nóri is elkezdte a kavicsozást:((( Nekünk sajnos kavicsos az udvar...
Kitti tényleg megzabálni való Kevin a papucsos képen!Majd fotózd már le a türcsijét a fej részénél légy szi, ilyesmi van Nórimnak is:)
Gabi hogyhogy szeretted Veszprémet? Mármint laktál ott vagy ...?
Sziasztok!
Voltunk lent több mint egy órát, olyan szép idő van!
Vissza olvasok.
Köszi:))
Kitti,ez milyen recept?Főzni kell vagy mi?
Most elköszönök,mert mindjárt itthon lesz Apa és remélem Kevin is felébred lassan,mert aztán visszük ki Anyumékhoz/elvileg/,hogy nyugodtan tudjunk takarítani.
Sziasztok!Vidám délutánt Mindenkinek!
Meg kell zabálni a gyerkőcöket,annyira cukin sétálnak kettecskén:)))Édesek!
A szárító is csúcs és szép az udvar/kert mittomén hogy mondjam:)
Jaj de jó,hogy ennyit tudtatok kertészkedni:))
Örülök,hogy jól telt a délelőttötök:))
Várom a fotókat:)
Majd nézzetek bele a naplómba,mit találtam a Hoxán.Sztem tetszik Nektek is:)
Annyit nem vágok,h a fej káposztánál és a kelkáposztánál jó a mértékegység szerintetek?Nekem kevésnek tűnik így,nem tom.
Kevin még mindig alszik,már 3 órája:))
Sziasztok!
Hű,mi egy csomót kinn voltunk,apa elvetette a répát,zöldséget,én a salátát,spenótot,sóskát,..jó hogy nem akartunk sokmindent vetni...na mindegy.
Veszünk szivattyút,mert kutunk is van,abból lehet majd locsolni,meg medencézni is:))
Megvettem a kerti száritót,jó nagy,alig birtam belekalapálni a vascsőbe,ami már be volt betonozva a földbe...apa még később megkalapálja nekem,képet mindjá dobok a naplómba.
Erikéket is lefényképeztem,olyan édesen jöttek befelé kézenfogva...ilyen is van néha...
Hú,de közel van már a 38000:))
De nem játszom le egyedül,az úgy nem okés.
Na,ez egy ilyen nap.
Vki jön,Vki megy.
Neked is szépséges délutánt kívánok!Jó csavizást és kertészkedést,remélem sikerül utóbbi is!
Na hellóka!
Ismét jöttem.A vasalással elkészültem,nem mondom h jól esett,de kész:)
Kevin pedig még alukál,megviselte a déli hisztije.
na, fel is ébredt Annám.
Szép, napsütéses, vidámságos délutánt Nektek!:)
Jaj, minden puja annyira szépséges...
Kevin zabálnivaló pancsi után (bár mikor nem?) :D
Domi baba pedig már olyan nagyfiú. Ő is nagyon szépséges.:) Jól tetted, hogy kiosztottad azt a gyereket, aki fellökte, franc a pofáját. :(
Nóri pedig egy kis tündérke. Nagyon helyes az új sapija, én is valami hasonlót szeretnék venni Annának. Mennyivót?
Sziasztok!
Délelőtt elment a net, most gyütt vissza:S
Nagyon finomra sikeredet a sztrapacskám:) büszke vagyok magamra:D
Még annyi időm volt, hogy kicsit lent legyek a családommal az udvaron, jó idő van, csak fúj a szél.
Anna elaludt 1-kor, én meg kicsit papíroztam. Apa kint ásózik, délután megyünk boltba, aztán még remélem kint tudunk maradni kicsit. Virágokat kéne ültetnem már végre, talán már lesz hová:)
Na,Csajok akkor én is lépek.Vasalok egyet,legalább este már nem kell.
Szép napot továbbra is,sziasztok!
Na király:(
Azt tudsz lenni kicsit.
Szia!
Vidám délutánt Nektek!
Kevin amúgy azt csinálja,h pizsire húzza a cipőt h menne ki reggel.Aztán amikor 10kor mennénk le,akkor meg ezer más dolga van,úgy kell könyörögni.Általában ezért csúszunk meg.
Sziasztok!
Már régen jöttem volna, de olyan lassú a gépem, h ..áááááá megőrülök.Kész vagyok végre, de Nórim ébredezik, úgyhogy itt is hagylak titeket.Hajrá a 38000-ért.
Pusz mindenkinek!
Majd kukk.
Szerintem nem, megyek is. csak ha 2,5 óra kint léttől nem fárad el akkor mitől????? Meg hova menjek vele minden délelőtt-délután?????? Felkel, az az első hogy mutogat ki, meg hozza a cipőjét.
Na, fent is van.
SZia!
Na Te szegény!:(
Remélem sikerül!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?