Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Délelőttös műszak letudva, Annám alszik.:)
Elég hamar megfőztem a levest, fél 10-re lett kész, utána mentünk is kifelé, bár itt bent elég nagy a kupi, el is kéne mosogatni, de nekem az volt az első, hogy ilyen szép időben menjünk kifelé:) Csaptunk egy egész nagy kört motorral, aztán volt egy kis sóderozás, összefutottunk egy ismerőssel és a dédunokájával, volt játszás, alig akart a két gyerek egymástól elszakadni, úgy belejöttek a játszásba. Dél volt, mire bejöttünk, úgyhogy több mint 2 órát voltunk kint, jóvót:))
Anna nagyon jól ebédelt hála a kintlétnek és annak, hogy nem volt előtte semmi nasi.
Délután is megyünk kifelé, el kéne ültetni egy-két virágocskát, de majd meglátjuk, hogy a gyerektől tudom-e csinálni.
Rosa szép a globelines kislányka:)
Jaj Lilcsit meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!
Hú,nekünk szerencsére jól bírja a csipogója:))Már 100szor tuti kimostam,de még jó:)kopkopkop.
Hát ja,nem törődöm,de azé eléggé felhúzott!De már lehiggadtam.
Megint azzal jött,h Kevin biztos ilyen-olyan beteg h ilyen aluszékony,meg h ennyiket alszik délben.Már kész vok ha ez szóba jön.
Néztem:DDD
Megzabálnivaló a Drága:))))
Szép az a kislányos gobelin:)Majd ha kész akkor is dobsz fotót:)
Nóri alszik, gyors kukk.
Kitti ugyanilyen a törölközőnk!Megvettem csipogott, kimostam, azóta nem:(
Na lépek is dolgozni, Anyóssal ne törődj!!!
Jaj,hát azért ez sem semmi ám!:)
Milyen kedves:)
Nálunk Apa pl nem igen mosogat,persze ha nagyon kérném rá akkor tuti,de nem szeresse:)
De ügyes apa!
Az enyém nem csinál ilyesmit,de most például elment vásárolni,gazdaboltba gyümifát kérdezni,ilyesmi.Ja,és reggel mire felkeltem elmosogatott,felmosott..édi volt...persze délután jutalmazást vár érte...:))))
Tünde!Már mész is?:(
Kevinem nem alszik még sztem,kicsit bekeveredett,mert nem akkor evett és aludt ahogy szokott,volt aki beledumáljon h mikor mit csináljak...áh!
Anyós.
Nocomment.
Szia kitti, azt hittem már elvesztél:(
Bocsi, de én már lépek is, Nórit most fogom alttani, majd dolgozok.Nem írok az utána lévő időről semmit, majd meglátom lesz-e...
Fura, h Nóri most később alszik el, mint a többiek, eddig meg néha 11kor aludt.De nem bánom.
Kitti ari voltál parkolójegy ügyben.
Ha az a vki az anyuka, akkor "letojandó"!!!
Pusza!
:))))
megdolgoztattad az agyamat:))))
Én kaptam apától digitális mérleget mikor fogyóztam:))de nagyon hasznos info.
Jaj nem,nem!!
Hanem mérce!Ú,banyek,ezt elfelejtettem hozzátenni:))Bocsánat!
Szal ha nincs konyhai mérleged,akkor így mérd:)
Sziasztok!
Délelőtt sikerült elintéznem a kommunális adót a városba,talán 2perc alatt:)
Utána volt 1 jótevésem,odaadtam a parkolójegyet/még volt rajta 3/4 óra/ egy kisgyerekes családnak,akik annyira,de annyira örültek:))Öröm volt nézni:))
Aztán voltunk még 1-2 helyen.
Kicsit felment az agyvizem a "tudjátok ki" miatt,de már lehiggadtam.
Tegnap délután Apa szorgalmasan pucergálta az ablakokat,én csak a legutolsó fázist csináltam,csilli-villire sikáltam.
Olvasok vissza...
Köszi Rosa.Mi még a Cebion C vitamint szedjük, mindketten:)Nem tudom h ha ez az üveg elfogy, pár nap, vegyek-e még, de szerintem veszek a biztonság kedvéért.
Kitti még mindig takarítasz??? :)
Gabi mizu?
Mokka tanulsz?
Kitaláltam, habart bablevest főzök, ez egyszerű, délben dolgozom.
Én ha lement a betegség Cebion multivitamint adok nekik továbbra is.És betegség megelőzésre homeos bogyócskát egy héten 1x.Ez most bevált.Muszáj,mert az oviból minden nyavaját összeszed:(
A homeos bogyó neve:OSCILLOCOCCINUM.
Mindenkinek ajánlom influenzás virusokra és megelőzésre.
Sziasztok!Mi nem reg ebredtunk:))
Nem volt tul jo ejszakank..
Tundi,nalunk borsofozi lesz pulykatallerral,es mosok ezerrel..
Szép reggelt!
8-kor ébredtünk!!!
Levest kell főznöm, de még nem találtam ki milyet...ki mit főz?
Szépjóreggelt!
7-kor keltünk, apa elment dolgozni, mi meg cumit keresünk. Anna jól eltüntette, most meg cüccög érte. Így járt, majd előkerül valahonnan.
Főzök egy kis hamis gulyást, mert Anna kumpilevest akar enni.
Remélem délelőtt kijutunk egy kicsit, nagyon szép napsütéses idő van.
Majjövök még, most kitúr a géptől...
Sziasztok!Delutan apa uralta a gepet(megint nincs ekezetem),gyerekek jobban vannak,hurra!!
Tunde,draga volt a szarito,9000ft,de sajnos en csak itt tudom megvenni,mert nincs autonk.
Hiszti,nekem is van aranyesom,jo nagy bokor,nagyon szeretem.
Gabi,igen,nagy a kert viszonylag,kapalni eleg.
Jo ejt,szep almokat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?