Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Azonnal megkezdem a visszaolvasást,ahogy elmeséltem mizu volt tegnap.
Délelőtt csaviztunk Anyóssal,jó volt.Aztán játszott Kevin lent a kisbarátaival,addig Apáék dolgoztak Apóssal.A szagelszívó műxik és minden okés lett,működnek a spotok meg minden:),...ez is megvan.
Kevinem hót koki lett délre,de csak 1,5órát aludt merugye nem halk a család azon fele....jó,sebaj....Anyósék hazamentek,mi meg elmentünk sétálni olyan 3körül.Apa kitalálta h felteszi a nyári gumikat,kimentünk Anyumékhoz,tök jó volt,kint dzsandáztunk ezerrel:))
Ma délelőtt lidlibe voltunk,kocsit mosattunk és ilyenek.Nem kellett főznöm,olyan jó volt:)
Ha Kevin felébred,akkor kivisszük Anyumékhoz mi pedig Apával nekiesünk a tavaszi "nagy"takarításnak.
Kedden is ez lesz a menet azt hiszem,mert akkor tudjuk folytatni a takarítást.
Ja,megjött a papír Apának a bírságról,de hétfőn tud csak menni a levélért...annyira parázok h mennyi lesz.
Na olvasok vissza...
Rosa, jobbulást Lilcsikének is!!!
Gyógypuszik mennek felétek!!!
Mi délelőtt megyünk anyumékhoz. Csak a gyerek és én. Apa marad itthon, mert le kéne festenie a homokozót és ásózni is kell, ha jó idő lesz azt is elkezdni. Ha jönne velünk nem haladnánk egyről a kettőre. A festést esőben is tudja csinálni a garázsban.
Csajok, néztétek a forma 1-et? Apa nézte, a végét én is, elég érdekes volt:) Mondom én, aki sose nézte:))
Jó reggelt!
Este 1/4 9-től fél 7-ig (régi idő szerint) aludtunk.Ma főzök egy kis pörköltöt nokedlivel:)Leves még van.A jó idő ide nem ért el, csepereg az eső:(
Este kaptam munkát, délben dolgozok.Azért benézek hozzátok is:)
Szép napot!
Sziasztok!
Jó szar éjszakánk volt,Lilcsinek megint nyomnom kellett a párásitót,megint krupposan köhögött,én meg lestem hogy veszi a levegőt...áááá....
Most indulunk ügyeletre,majd jövök.Pussss
Szépjóreggelt!
Most keltünk 10 perce. Szal kicsit csúszni fog minden a mai nap, de nem foglalkozok vele:)
Legalább aludtunk egy jót:)
Köszi:)
Nekem bevált a rongy,mindig azzal csinálom és szép fényes lesz.
Köszi a gratut és a gyógypuszikat:))
Én cebion multit adok nekik.
Jaj de édes!
Ezek olyan gyönyörű pillanatok..:))
Köszönjük:))
Lilcsinek folyik az orra,de még nem lázas....de gondolom majd lesz.
Köszi a gratut,remélem menni fog a meló.Még egy kis betanulás van előtte.
óóóó, az anyai szívnek milyen felemelő érzés, ha a picibabáját először hallja nevetni:) Kéretik gyakrabban nevettetni a kiscsajt, közben kamerázni, és megmutatni nekünk is a produkciót:)
Tündéri lehet, az 100%:)
csak egy szóra jöttem, Apa már alszik de a gépet elfelejtette kikapcsolni :P
Jázmin ma KACAGOTT! :DDDD
Ez volt az első még sose hallottam :D Nagyon belejött az örülésbe :DDD Keze lába egyszerre jár és közben mosolyog és ma úgy "elfajult" h nevetett egyet, azt hittem, elolvadok!!!! Picit meg is lepődött saját magán, aztán elbújt a kezei mögé és onnan somolygott :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Szép nap volt a mai :DDD
Órákat ne felejtsétek! :)
Jó éjt, puszi :)
Reméljük Lille, jóéjt!
Ja, gyógypuszik Gergőnek is mennek!:)
Örülök, hogy végül eredményes lett a pocaksimi, és hogy jól alakult a napotok!:)
Remélem teljesen jól leszel te is már holnapra!
Jó éjt!
Jöttem elköszönni.
Rosa gratula a próbamunkához:)
Gyógypuszik továbbra is mennek nektek is és Dominiknak is!
Kapnak a kicsik állandó multivitamint?
Ha Gergő eléri az egy/másfél éves kort (majd megkérdem a drnőnket, mikortól ajánlja), én tuti megveszem neki amit mi is szedtünk felnőttben, csak jót hallottam róla.
Tünde, én is ilyesmit figyelek meg mostanában Gergőn, akárhogy is alakul a délutánja, estéje, fél 8, 8 körül már vége neki. Persze nem bánom:)
Most is már úgy tűnik az éjszakai alvását húzza, holott azt hittem, hogy a régen szokásos félóráját... Majd reggel pótoljuk a pancsolást szerintem.
No, nyugodt-jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Szépjóestét!
Most tettem le Annát, Pannibabával csucsul:)
Délután anyumék pont jókor jöttek nagyanyámmal. Én próbáltam az udvarban egy kicsit kapálgatni, de Annám valahogy nem nagyon díjazta az ötletet, ki akart menni az utcára, és akkor pont beállítottak anyumék. Legalább meg tudtam csinálni amit elterveztem:) Apával égettünk is, egy csomó falevél van hátul a kertben, muszáj volt égetni, és asszem még fogunk is.
Aztán dédit megfürdettem.
Most este volt egy kis ijedelem. Anna tegnap se és ma se kakilt. Aztán este elkezdte fájlalni a pociját (már olyan jó, hogy mondja, hogy mije fáj). Tekeredett össze szegénykém, meg sírt. Egy órán keresztül az ölemben feküdt (ez se túl gyakran fordul vele elő), simiznem kellett a pocakját. Fürödni se akart, meg úgy semmit se, csak ülni az ölemben. Aztán amikor mondtam neki, hogy na akkor most pancsi és elkezdtem készülődni, végre kinyomta a kakit. Úgy örültünk, hogy csuda, megtapsolta magát meg minden:) Aztán pancsikor már tökjó kedve lett:)))
Remélem ilyen nem lesz túl gyakran.
Me1inda gratula Jázmin méreteihez:)
Gabi Dominak gyógypuszik mennek, szegénykém, hát nem irigyellek!
Rosa nektek is gyógyulást!
Megyek tényleg, beadandó. DE aztán a többi csak májusra van!
Jó éjt!
Sziasztok!
Nórim már alszik.Érdekes h akár 11-től alszik délelőtt, akár 12-től, mint ma, 8-ra már kibukik.
Olvasok vissza kicsit.
Köszi,nektek is jobbulást!
Igen,...igy is fogalmazhatunk...pont arra gondoltam,ha sikerülne itthon dolgoznom ebben az évben,nem is járatnám oviba...
Szia!
Erik is! Jaj Szegény! Jobbulást Nektek! De tuti valami van a levegőben, blogban leírtam.
Akkor Neked is kivan a f...d
És gratula a próbamunkához!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?