Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jaj,ne viccelj...dehogy haragszom,velem is előfordul...
Nagyon ügyes apukád van!Nagy kincs az ügyes férfi a háznál...nekünk ismerősünk szokott ilyeneket csinálni nekünk.Apa sajnos nem ért ilyesmihez,viszont főz,mosogat(!),bevásárol,ügyintéz ha kell..:)
Majd én is lefényképezem a homokozónkat,ha összeszereltük,majdnem ugyanilyen mint a tiétek:)
Jaj de jó Nektek!:)
Nagyon ügyes Lilcsidrága:))
Sziasztok!
Hűűű,de jót sétáltunk...Lilcsi gyalog jött,jól elfáradt mire hazaértünk...isteni idő van,süt a napocska is!:))))
Vettünk homeos bogyót,Prospan köptetőt.
az imikimin nekem se megy a dolog, nálam is tölteni akar, azt én se hagyom
a gyomrom már rendben köszi:)))
Igen,tortadíszítő:)Jó a szemed:)
Á,rám nem hasonlít csak Apára!Anyós megmondta:))
Igen amúgy azt mondják Anyumék is,h a szeme,homloka úgy egybe totál mint én:))
Megyek, majd még kukk.
Sziasztok!!!
Kitti nekem ez valami bővítményeket akar letölteni:(Na hagyom.Milyen más oldal van, ahol lehet ilyen képeket csinálni?
Szia Hiszti! Gyomrod?
Hali csajok!:)
Annám már alszik. Elaludt 5 perc alatt:)
Kitti Kevin tiszta Te!!! Főleg a szeme, annyira édes az utolsó képen! Én is akartam ilyet csinálni az imikimin, de nem sikerült, miért???
Mi van még a Ferraris képen, tortadíszítő?
Kitti ügyes Apa, így kiveszi a részét a nagytakarításból?
Örülök h csak figyelmeztetést kapott apa.Mi még mindig nem kaptunk választ, hogy mérséklést kértünk:(
Köszi a bókokat!
Ebédelek most és itt:) aztán iszom egy kávét majd mosogatás és hajtogatás van még mára.
A gépem persze csiga, úgyhogy nem próbálkozom kép kicsinyítéssel.
Szia Tünde!
Minket nem hála az égnek,bár a reggeli 8as ébredést nem tom minek vegyem?Talán nem fogunk minden reggel 6kor kelni,a remény felcsillant a szemembe kicsit:))
Sziasztok!
Nóri 1/4 1-kor aludt el, más Babát is megkavart az óra állítás?
Leves, süti kész:)
Jaj és még a legfontosabbat kihagytam!:)))
Apát figyelmeztetésben részesítették,mivel még soha nem követett el semmilyen szabálysértést:)))))))))))))))))))))))))
Szal nincs bírság:)))
Annyira örültem neki:)))
Lilcsinek természetesen.
Bocsánat,egyel több i betűt írtam az előbb.
Helló Csajok!
Visszaolvastam először,mennek a kis betegeinknek a gyógypuszik továbbra is!
Lilicsinek gratula a bilizéshez,nagyon ügyi!
Tünde!Várom a fotókat a taliról,bizti szupi lesz:)
Hiszti!Képzeld,Anyósom ha Kristóf náluk alszik itat vele cickafarkteát,h jól aludjon.Szal tuti van benne vmi nyugtató:)
Kevin is bepótolta a tegnapelőtti nem kakálást,de leginkább ma.Van egy sanda gyanúm,h jönnek a rágók hátul/na nehogy mán pihi legyen/,nyakig f.sta magát,sikálhattam mindenét,jó volt:(
Egyhuzamba nyúlkál hátra a szájába,ebből is gondolom.
Na,tegnap:
Apával őrült tempóba nyomtuk a takarítást és szuperul haladtunk.Még azért maradt el néhány meló,de az majd egy másik nap,lehet h holnap.Nem tom.Mindig sutyiba néztem h milyen mnkát végzett,de dicséretet érdemel Apa:))
Ma reggel mi 8kor!!! keltünk,jaj hogy én mennyire szépet álmodtam,szültem képzeljétek:)
Délelőtt semmi nem úgy sikerült,ahogy szerettem volna,mindent kiburítottam,Kevinnek bénán adtam be a vitamint és öltözhettünk/+sikálhattam/ megint.Hát ezek mentek délelőtt.
Krumplistésztát csináltam.Lemenni nem tudtunk,mert ezer dolgom volt ezen kívül pl hajmosás meg hasonlók.
Ja és hozzáteszem a nagyságos úr fél 10kor még az ágyban fetrengett,mesét nézett nem volt hajlandó öltözni sem.
Szia:)
ne haragudj, valószínű átsiklottam a kérdéseden:(
Szóval a homokozót apukám készítette, rá bíztam, hogy milyen lesz. Azt mondta, hogy valamelyik katalógusban látott hasonlót és az alapján csinálta.
Úgy szeretem, hogy ilyen ügyes apukám van, bármit megcsinál (villanyszerelés, elektronikus gépek javítása - tv, videó, szgép, vízszerelés, burkolás - csempéz, lamináltoz), asztalosmunkát is rá lehet bízni - nekünk csinált már beépített szekrényt, tv-s szekrényt, most a homokozót). Ezermester a drága apum:))
Hiszti az volt a furi h másodszor csak a felét küldte el annak, amit írtál:)
Voltunk fél órát sétálni, egyre szebb idő va.Délután az ikrek jönnek hozzánk, Flóra baba lebetegedett, úgyhogy ők most nem:(Majd fotózok!
Rosa én most adtam először köptetőt , Ambroxolt.
Citromfüvet lehet szoptatás mellet is?
Most ez a mai lesz a 3. munkám egymás után, bár mindig így lenne, de változó.Vagyis remélem lesz, Balázs ígérte!Neked gratula, csak így tovább!
Megyek levest főzni, sütit sütni...
37810-es hozzászólásomban irtam a homokozót:)
Én cickafarfű teát nőgyógyászati betegségekre inni és ülőfürdőnek hallottam.Nyugtató is?
A citromfüvet szoktam inni,ha menstruálok,nyugtatja az idegeimet:)
Sziasztok lányok!
Ma már jobban aludtunk,egyikük sem volt lázas,csak köhögtek.Mindjárt megyünk a gyógyszertárba köptetőért,homeós bogyóért,remélem jobban lesznek végre.Ha visszajövök kijavitom a próbamunkámat,este visszakaptam kijavitva,tartalmilag egész jó lett,megdicsért a betanitóm,nagyon örültem:))))
Már akartam tőletek kérdezni,kinek milyen köptető vált be?
télleg, észre se vettem:(
vacakol megen:(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?