Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hát ezzel a kicsi kocsival orraesünk,nyeke-nyóka+télen ha kell mennem a városba,ami elég messze van(ha valamit intézni kell) nem fér bele overállba,már most is úgy kell beletuszikolni Kevint,ha boltba megyek,pedig csak kabi van rajta...nem tudom,ha nem okozna anyagi gondot,akkor vennék,de mondom:szerintem nem lesz belőle semmi,majd megszenvedjük valahogy ezzel a kicsivel.A nagykocsit nem akarom,bár lehet az lesz.
Már arra lettünk figyelmesek,eddig fel sem tűnt,hogy a 2-3 éves babákat tolják az anyukák,miközben rohannak a város felé.Gondolom mert így gyorsabb.
Én is azt hittem,hogy egyáltalán nem lesz szükségünk a kiskocsira sem,de mégis.
addig megmarad benne, míg az udvaron toligálom:) hosszabb útra mostanában nem vittük magunkkal, igaz nem is nagyon mozdultunk ki.
Legutóbb aug-ban volt velünk Nyíregyen a vadasparkban, de oda egy kicsi kocsit vittünk. Abba ki-be ugrált, csak akkor maradt benne, amikor elaludt, aludni viszont kényelmetlen volt neki, mert nem dönthető a háttámlája. Van olyan, aminek dönthető, de az meg túl nagy.
Aha
Graconak tuti van. Vízszintesig, hosszú a fekvőfelülete, viszonlag széles, csak az hordozós. De van olyan sportkocsi tuti.
Amúgy én picinek nem vennék. Csak mert a sportkocsik tolókarja nem átfordítható. És szeretném látni a gyereket, + Dominak volt olyan korszaka, mikor csak velünk szemben maradt meg.
jóvan, már válaszoltam...
közben BAbó még cirkuszkodik a kiságyban, gondoltam , hogy ez lesz:(
Szépjóestét!
Most tettem le Annát!
Milyen kérdés Kitti?
Hiszti vagy?
Talán Babó még pörög?
Lenne a bloggal kapcsolatban némi kérdésem.Na mindegy,azért megírom priviben!
Gabi!Apával is megnéztük a képeiteket és álmodozunk,hogy egyszer majd mi is...
Meglátta a babakocsit,azt mondja küldheted.:))
Vízszintesig dönthető amúgy?Mert mi olyat szeretnénk(de sztem nem lesz belőle semmi,vagy ki tudja,nem akarom eladni a nagyot).
Sziasztok!
A hőmérő nem lett felfúrva,ugyanis Apa leejtette...lement azért érte a földszinti lakásba,azok udvarán landolt...nem élte túl:)
Kevin a bari előtt az ölembe aludt el,miután lenyelte az utolsó korty joghurtot:)
Nekem meg se marad a kocsiban. reménytelen.
DE Kitti! Sorry! Előadtam apának hogy a kocsi el lesz adva, ő meg közölte, hogy NEM! Nem engedi eladni, de minek tárolni?
úgyláccik ez egy ilyen délutánalvós nap volt:)
Annát 3/4 6-ig hagytam aludni, most épp a vacsival küzdünk, mert mindig elszalad:( az etetőszékben meg feláll és hadakozik a kaja ellen, pedig szereti (pöri krumplipürével a hami).:(
Hagymát vacsiztam :) Tejföllel :) A kenyér meg a szalámi megmaradt.
jajj de jó h holnap már kedd!
Kocsiról jut eszembe!
Tegnap lesétáltunka kisboltba ,mert sokat aludt a simi és hogy elfáradjon :) kb 10 perc babakocsival amíg leérünk ,mi ezt oda vissza majd 2 óra alatt tettük meg ,szedtünk sok diót ,követ stb, mentünk a járdán aztán a másik járdán, az úton , szinte cik-cakban :)
Szóval mi kocsi nélkül csak akkor megyünk ha kedveset kell menni és ha ráérünk :) :)
Gabi!!!
Elolvastam a naplód,annyira szép helyen voltatok és tök szupik a képek!!!Nagyon jó lehetett,kár h hideg volt:(((Domi imádnivaló a képeken:))))
Sziasztok csajok!!
Most porszívóztam,és Zozo elaludt közben...hát max egy órát hagyom aludni,aztán felkeltem!!!
Nemrégen beszéltem a ház ügyében a nővel,azt mondta már tegnap várt minket h leolvassuk a víz-gáz-villanyórát,és h oda adja a kulcsokat...én meg azt hittem h majd hív ha menni kell.No mindegy,holnap délután megyünk akkor!!!Örülök neki h már vége van..de nagyon!!!!
Sziasztok!
Voltunk lent a ház előtt futkározni míg Apa haza nem jött,majd egy jót sétálni a városba hármasban.
Most Apa furkál,meg szerelget(hőmérőt az erkélyre stb).Kevin jól elvolt a kocsiban,bár bevallom már kezd herótunk lenni ettől a kiskocsitól,a múltkor elestünk a padkánál,tesóm kapott el minket:((
Lehet,hogy vennénk egyet a 2 helyett,ami olyan mint a Domié.Tanácstalan vagyok,igazából nincs kedvem megválni a nagy kocsitól,de 3-t sem tartanák meg,mert minek.
látom előre a sorsom :) Kitartás! :)
Elviszem a szőrmókot, bár nincs túl sok türelmem ma,elfáradtam. Picit fázom is bent, lehet mégiscsak feltekerem a termosztatot. Hétvégén meg ráveszem apát h szereljük össze a franciaágyat, hozzuk el a másik tv-t és költözzünk be a hálóba :) Ott nem fogunk fázni az tuti :)
Majd később leszek, pusza :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?