Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
nem így lesz, ez már csak október végéig tart, utána ha mennek akkor csak jövő júliusban :)
lynd@citromail.hu
most értünk haza a liddliből, nálunk csütörtökön nyílt. olyan kellemeset csalódtam! vásárolunk vásárolunk, kasszánál veszem elő a 20ezrest, rimánkodom h elég legyen, erre a csaj: 6145.-
kérdezem h forint? :) :) :) szóval óccsón megusztuk, pedig alig bírtuk hazacipelni :)
Sziasztok csajok!!
Akkor akinek kell a recept,küldjön email címet:)))És már küldöm is:)))
Zozo nemrég aludt el,úgyhogy most kicsit összepakolok..apa nemsokára jön,7 után...basszus nagyon hideg van odakint,ma nem is vittem ki Zozot!!!Sógorom mondta h Németbe nagyon jó idő lett újra,nemsokára ideér hozzánk is...amikor nálunk még meleg volt,ott már akkor volt ez a csúnya idő...remélem a meleg is ideér most már:)))
Szerintem én sem bírnám a kiképzést egyedül Annával. Ez a hétvége is iszonyatosan hosszú lesz, apa nappalos, reggel 7-től este fél 8-ig távol van. Este alig várom, hogy hazaérjen. Nem is tudom mi lenne, ha messze dolgozna és nem lehetne nap mint nap velünk.
Melinda, és ez akkor is így lesz, ha megszületik a pici?
Sziasztok!
Anna most aludt el. Gondoltam, hogy nem bírom lenyomni hamarabb, de legalább elaludt. És Egyedül!! beraktam a kiságyába, még kicsit hajtogatta, hogy gyere, gyere, aztán elaludt.:)
Nagyon oda van a SImi ! Rettentően beteg még a szeme is , nygaon csillog pedig nem lázas!
Remélem pár nep és vége !
Sziasztok!
Siminek jobbulást!
Timcsi, nekem is jöhet a reci! :)
Ma megadta magát a szárító, kiteregettem és összeesett :D :D :D Vicces látvány volt :) A pakolás utána kevésbe, meg az is h vehetek újat :P
Apa ma is dolgozik, ill dolgozott, már végzett elvileg de még tankolnia kell, felpakolni a cuccost jövőhétre, elhozni a szőnyeget, letenni a kocsit... szegénykém :(
Jövőhéten hosszúheteznek, azaz csak szombaton jönnek haza :( De már csak picit több mint egy hónap, és kész a munka... kibírom vhogy, igaz??? :( Rossz egyedül :(
Legyen szép napotok a borús idő ellenére! :) Pusza!
Szépjóreggelt!
Úgyláccik kislányomnak ez már nagyon megy... még mindig alszik.
Este fél 10 körül tettem le, hajnalban volt egy kb. 1 órás fennlét, amikor magunk közé vettük.
Délután megint csak 1-2 között tudom majd letenni. Nembaj.
Mokka, jobbulást Siminek! Milla gyógypuszi!
Köszi Mokka!!!Már ideje volt...nem csinálnám újra ezt az időszakot:(((No mindegy,most már megvan,ez a lényeg!!!
Én is megyek aludni,fárasztó napom volt ma is...jó éjszakát mindenkinek!!!Puszi!!!!
Jobbulást mindenkinek!
Sajna a SImi is megfázott! viszont olyan édesen sikerül neki orrot fújni ,hogy lehet hogy a pórszívót elő se kell venni :) :)
SZiasztok!
Tisztára megbuggyant a fiam! csak egy órát alszik napok óta délben! Semmire sincs időm :(
bár ahoz képest hogy nem alszik napközben ,éjjel elvisenhető ,és este is 9 ig bírja! Biztos kevésbé fárad el napközben a lakásban mint , mikor egész nap kint szaladgált! véga a 3órás alvásoknak :)
Szép nevek! :)Türelmetlen vok és kiváncsi :)
Jó éjt Csajok! Odabújok Apához :D
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?