Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ja!Hogy még nincs kint!Ha a hegye kibújt,akkor könnyebb a helyzet,nem?
Legalább is Kevinnél úgy szokott lenni.
Nem egyszerű az életed ezzel az anyóssal,nagyon sajnállak emiatt,de ne légy ideges.Itt be-ott ki.
Valahogy próbáld meg!Nekem már nagyjából működik.
A herpeszt Krisztől kaptad el?
óh de jó, herpeszem lett :((((
Nem csoda, kivagyok ha a lakógyűlésre gondolok :( S ráadásul anyósommal...férjem is kitolt velem :( Elmondta anyósomnak h a lakáskassza mégsincs benne a törlesztőbe, így 12000-rel többet kell fizetnünk :( Ez eddig rendben, bár nem hiányzott, de most egész este azt fogom hallgatni h mennyi pénzt költ ránk és h mi mennyibe került s h miért alakult így, h nem dolgozhatok merth mennyivel könnyebb lenne.. jajj a hátam közepére sem hiányzik :( Sajna muszáj h ő jöjjön velem és nem elég h görcsölök az ügyintézős dolog miatt is, mert tuti szóba kerül, még ez is :( Mé ilyen pletykás a férjem??? Direkt kértem h ne szóljon neki :(((((((
Sziasztok!
11 körül értünk haza a boltból,jót sétáltunk.Elmentünk a "bölcsinkhez" megnézni,hát...inkább ne,ha nem muszáj!
Délbe tettem le aludni,már hót kóma volt.Jókat futkározott=hasalt is néhányszor,mert állandóan rohannia kell.
Somlói a hűtőben,bár az öntettől nem vagyok elszállva.Nincs valakinek jól bevált öntete?
Gabi!Gratula Dominak a 10.fogacskához!
Nem lehetett könnyű iccaka,de legalább kint van már!:)
Sziasztok!
Mondta párom este, hogy mindjárt kint a fiatalúr 10. foga. Haha, persze, semmit nem láttam. DE az éjszakai 3 órás síkítozás után ma reggel már látni véltem én is.
Ezer a dolog, mennem kell, senki nem takarít helyettem sajnos.
Szép napot!
Jó reggelt!
8kor sms- pénz bankszláról heló, mennyé fizessé be még....
Kb ennyit fogtam fel belőle hót kómásan, pedig olyan jót aludtam :)
30 frankkal többet fizetek mint múlt hóban, hülye kamatperiódus!!!!
Ma szép idő lesz :)
Legyetek jók! Sok puszii!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Éjjel jól aludtunk,7-kor keltünk.
Indulunk lassan boltba Kevinnel.Apa ma sokáig fog dolizni,hugiék jönnek délután.Csinálok egy kis somlóit,hadd hízzon a popója!:))
Amúgy a hugi iratott magának fogyigyógyit a házidokival,20 ropi volt,ez 2 havi adag-kivi leszek.Nem normális egy nőszemély!21 éves,nem szült...enni szeret,főleg sutyiban,de zavarja a hája.
Szép napot!
Szépjóreggelt!:)
Végre normális időben keltünk. Így talán van remény a délutáni szunyára:)
Anna természetesen hajnaltól mellettem aludt. nemértem miért kényelmesebb mellettünk nyomorogni, mint a kiságyában szépen elférni. Namindegy:)
Délután megyünk anyummal kicsit vásárolni Babónak (természetesen a kisasszony is jön velünk). Valami zárt cipőt kéne venni neki, mert jelenleg csak a sportcipőjét tudom ráadni.
Sziasztok csajok!!
Igen későn jöttem ma...Zozo azóta is alszik,3/4 6 óta...egyszer felkelt 7-kor,azt mondta szomjas,kicsit babusgattam az ölemben,gondoltam megvárom míg felébred és megitatom,de visszaaludt a drágám...és azóta alszik!!Remélem éjjel felébred aztán nézegethetek vele hajnalig...:DD
Szép álmokat!
:))
jóéjt, asszem én is elvonulok!
Szépálmokat mindenkinek!
úúúúúúúúúh na mentem, nem tom mit csinálni, de ezt a gépet most kikapcsolom :P mielőtt fogom a sodrófát és szétverem :))))))
Jó éjt, szép álmokat! :)
Jóéjt Gabi!
Én most jöttem ki Anna mellől, magam mellé vettem a nagy ágyra, a kiságyban folyton felállt és sírt. Be volt dugulva az orra, pedig kenem baby luuf-fal, úgyhogy fújtam bele sterimart, próbálta kifújni, bár inkább a száján jött kifelé a levegő. Feküdtem mellette 10 percig, most jöttem ki, de sztem még nem aludt. Jah, és egy rohadék szúnyog is van a szobában, de már nem álltam neki csapkodni, mert mégjobban felpörgött volna a gyerek.
Jó éjt Gabi! :)
Krisz admin v go mittomén az egyik netes játékban (is... :( ) keni vágja az ilyesmit. Most h távol van prsze nekem kell dolgozni helyette, eddig nem volt gond a torrenten már profi vok, de ez a játék...elromlott az egyik panel, napok óta nem elérhető :S A levelek meg csak jönnek és jönnek... ilyenkor jáccik a sok suhanc, de Krisz már alszik és néha fogalmam nincs mit válaszoljak... :S Hát nem fogom elolvasni a játékszabályt meg a többit... férjem persze kívülrő tudja...
Má nagyon elegem van, de dógózni kell vkinek különben nincs lóvé... :(
Mgyek aludni, jó éjt Nektek, papáknak, babáknak! Babák..nagy fiúk és nagy lány!
Sziasztok!
így már érthető.
Egyébként nekünk is van olyasmi, bebego, mint a Gabiéké:)
Nézegess használtan, ott olcsóbb. Tezsvesz, vatera, babaszoba, bababörze.
Igen, a nagyot én nem szerettem sokáig. Kényelmetlen, sok helyet foglalt, csomó helyre nem fértem be...
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?