Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Vááóóó!Most nézem a 17000 megvolt.Fel sem tűnt,azt sem láttam hogy ilyen közel voltunk.
Na mentem tényleg,majd még kukk később:))
Szia Hiszti és Mindenki más!
Kevin is felkelt!Ez érdekes.../2,5óra/nem túl sok.
Gratula Nektek!
Jaj,de jó!:))Én is naon örülök a hírnek!Milyen nagyon boldogok lesztek ott,külön!!!!!
Mikor tudtok költözni?
Sziasztok csajok!!
Ház kifizetve,fél 5-kor megyünk a kulcsokért:)))Boldog vagyok!!!
Hát ez tényleg gyors volt!Üdv újra!:)
Helló Hiszti!
Hm.....érdekes fazonok. Itt voltak, mert mentek nyaralni. Szedtek szőlőt, és elmentek, anélkül hogy mondták volna pukk vagy bakk. Gondolom látták a lehúzott redőnyből, hogy alszik......Végül is vasárnap látták, nem is kell olyan sűrűn
Érdekes emberek
De, ma este befejezem. Csak annyi volt a rossz, hogy majdnem ott maradtunk az úton.
Na jó, cigi, és folyt köv. Már csak 2 nap+hazafele út. Jó van na, sietek, de takarítanom is kell, Hacsak nem jössz segíteni!!!!!!!!!
Sziasztok!
Hogy Ti mennyit csacsogtatok:)
Anna elaludt 1-kor:) visszaolvasok
Jöttek anyósék
SZiasztok
Gabi soseérünk a nyaralás végére????, !!!!!!!!
Mi volt az a rossz hazafele????
hajaj, megkapom majd h ha én nem segítettem volna, nem tartanátok itt, nem lenne meg mindene a picinek...már most hallgatom, mivel sajna ő az egyik kezes... :S
nem lenne semmi bajom vele, ha mondjuk kiesne a nyelve, vagy elmenne a hangja... :) de erre nincs sok esély :(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?