Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap elhatároztam h ma reggel kimegyek a piacra, meg ide-oda a doki előtt, oda 10:30-tól mehetek. Az lett belőle h negyed 10 kor alig bírtam kinyitni a csipáimat :P nagyon álmos voltam és még tuti aludtam volna ha nem kéne mennem...
lassan indulok is, remélem Mki jól van! :)
Itt is baromi hideg az idő :S
Szép napot! :)
Pocis barátnőm beijesztett,ez egy ilyen nap.Jön az sms,h be kellett mennie a kórházba.Én azt hittem,h tán megindult a szülés,de nem volt jó az NSTje és a vérnyomása sem.Dec 17-re van kiírva.Nem irigylem,h addig a kórházba kell lennie:(
Ja!Egyenlőre ágya nincs,ez meglep vkit?Durva!
Szépjóreggelt!
Negyed 8 körül keltünk. Apa most jött haza, most fogunk reggelizni, hozott nekünk virslikét:)
Nekem se kell főznöm délelőtt, úgyhogy mi is ráérünk. Kva hideg van kint.:(
Sziasztok!Szép reggelt Mindenkinek!
Most túl vagyok egy szívrohamon,mert Kevin az egyik ajtót rácsukta az ujjára.Szépen mozgatja,használja,egyenlőre nem dagadt be neki,remélem nem is fog!
A szívem megállt az ijedségtől!
Amúgy jó éjszakánk volt attól eltekintve,h alig bírtam kikászálódni az ágyból reggel,mert hót álmos voltam.Nálunk is süt a nap,majd megyünk le.Főznöm nem kell:)),úgyhogy miénk a délelőtt!
Szép napot!!!
Jó reggelt! :)
Még alszik a Simi ,de riadót fújok mert 9kor jönnek értünk és irány a zeneböli :)
Jó éjt!
Én még kaptam egy kis időt Apától.
Igen nem épp jól indult a helyzet köztünk.Ő egy garzont vett,egyedül van és azt hitte majd az uram lehorja a szemetét,mert hát ő egyedül van és...stb.Na mindegy,tisztáztuk és most minden szupi:)
Mi panelba laktunk,aztán eladtuk és befizettünk egy lakóparkba egy 1+3-as lakásra.3 hója lakunk itt.Kevin 5,fél hós volt mikor anyumékhoz költöztünk és 14 hós mikor eljöttünk.Nem volt egy lányálom,sokat jártam ide panaszkodni:)És azóta is:)))
Anyagilag mi is oda vagyunk,vagyis minden simán lenne,ha fizethetnénk a számlákat,de még nincsene a nevünkön,központilag intézik,nem tőlünk függ.A vízszámla kifizetve,szemétdíj ma okés lett,hátra van a java:villany,gáz.Hát ez a gáz,nagyon össze kell húzni magunkat,mert ki tudja mikor fizethetünk.
Nah, megyek én is asszem, mert lefagyott a lábam má totál.
Jóéjt, szépálmokat!
Igen, alszik már.
Nóra baba?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?