Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hol van a párod? Próbálom megismerni a "családotokat":)
Milyen munkát csinálsz? Van is belőle valami? Megéri?
Én sem nagyon tudok nemet mondani, mondjuk most lehet h megtettem volna, mert nagyon rosszul állunk anyagilag, de úgy látom nem vagyunk egyedül?(Apa plusz melót keres hétvégére és én is csinálom netes próbamunkát pár napja:(
Nem ismerem a sztori elejét a szomszéd csajjal, de én biztosan örültem volna bárminek:)
Sziasztok!
Jöttem egy kicsit, remélem nem egyedül leszek
Úgy látom, lekéstelek titeket.Nem baj még úgyis van kis dolgom a konyhában:(
Kitti:köszi a receptet!
szia:)
Én már megkaptam a máglyarakást, sztem a üzijeid között nézd meg:)
Szia.Én is vészhelyzeteltem.Várom a máglyarakást, a teást meg hogy küldöd?
Megyek,mert blogoznom kell és Apának kell a gép utána.
Jó éjszakát Timcsi és nyugi!:)
Na szegényke!Talán így jobb lesz az iccakája/iccakátok.
Ne légy szomorú,biztos fáradt.
Én is hallottam:))))Azt hallgatom:)))
Fogalmam sincs miért nem jött,pedig volt neten mert láttam h 3-kor fent volt iwiw-en:((((És ezért vagyok szomorú:((((Igen,Zozo nagyon náthás,remélem holnapra jobban lesz,mielött elaludt adtam neki nurofent,az talán segít neki h nyugodtabban aludjon!!!
Basszuskulcs,megy a vészhelyzet és sírt ott a baba.A gyomrom meg összeugrott,azt hittem hirtelen h Kevin.
Miért nem jött?Alszik?,fáradt biztos igaz?:(
Zozókának jobbulást!Nagyon benne van a gethába?
Szia Kitti!!!Végül is nem maradt itt velem a Márk,mert anyukám elkísérte tesómat és vigyázott addig rá.De egyébként jobb is mert Zozo náthás,lehet elkapta volna.Most kicsit szomorú vagyok,mert nem jött a párom ma msn-re:((((Pedig tegnap megbeszéltük.
Szia Timcsi!Mizu volt ma?Kibabáztad magad?:)
Én vagyok kicsit.
Sziasztok!!!Van valaki vagy mindnki vészhelyzetet néz:)))??
amúgy én is vészhelyzetelek:)
Szépjóestét!
Kitti, a máglyarakásból én is kérnék egy példányt, mert gőzömsincs, hogy hogy kell csinálni. A kopogtató emberre pedig annyit, hogy én sem tudok nemet mondani (kivéve néhány esetet), főleg, ha betegekről van szó. Szal megértem a könnyeidet.
Gabi, gratulálok a szép jegyhez, de azé felháborító, hogy a külalak miatt képes volt a tanár egy jegyet levonni.
Még valami:bőgtem délután.Vártuk a szemétdíjat szedő lakót.Mára ígérkezett(később jött is) amúgy.De egy pasi volt egy mappával,aki gyűjt egy beteg vp-i babának,aki 2 éves,agydaganata volt,megműtötték,de kemoterápiával kezelik és blablabla,a lényeg,h anyukája egyedül neveli:nincs pénzük és ez az alapítvány gyűjti a pénzt nekik.Képet is mutatott,szörnyű volt!!!Nagyon sírtam,aztán modtam neki,h mindjárt jövök várjon kint,mert Kevin addig kirohanna.200forint volt a tárcámban,a többi nagyobb pénz és fogtam és sírva mondtam h csak ennyim van,közben láttam h előttem 1000.-kat adtak,de a pasi megnyugtatott,h ez is nagy segítség blablabla és köszönik ezerrel.Ott volt a rendőrségi pecsét,önkormyányzati pecsét,elég hitelesnek tűnt.Elment a pasi,bejöttem és Apa meg a melótársa(itt volt gépet bütyköltek) jól lecsesztek,h tanuljak meg nemet mondani,mert hogy ez átverés,nem fog a baba ebből semmit látni.Nem tudom,Ti mit tettetek volna?Én hiába a sok kiadás,a számlák gyűlnek ugye egyenlőre nem tudjuk fizetni és nagyon kell spórolnunk,de ha ezzel csak egy pöttyet segítettem már megérte.Szörnyű volt a képet látni!:(((
Nagy előrelépés történt megint a szomszédcsajjal(Kata):visszahozta a sodrófámat és hozott a sütiből,amit készített kóstolót.(fini volt)Hát ezzel belopta nagyon magát a szívembe:)Elmostam a tányérját és visszavittem neki,na aztán ott is ragadtam,annyit dumcsiztunk.Nagyon jó fej,nem szabadna első látásra ítélkeznem,ez nagyon rossz.De most örül a fejem,hogy egy jót beszéltünk....aztán hazajöttem és eszembe jutott,hogy ma van a névnapja.Na gyors nekiálltam egy alátétnek és újra átkopogtam és felköszöntöttem.Nem tudom,szerintetek nem volt sz.r ötlet??Ahogy láttam örült és tetszett neki.Sajna csokink nincs itthon,mert nálunk nem áll el,imádjuk.
Gyors voltam?:)))
Visszamentem az elküldött üzikhez és így továbbítottam Neked!:)Kis naívként majdnem újrapötyögtem,de közbeszólt az eszem:)
Sziasztok!
Én is csak kukk!
Vészhelyzet!
Kitti! Igényt tarthatok én is a máglyrakásra?
Köszike!
Az "ugye nem hagytam ki senkit" az a végére volt szánva:))
Hogy hoztam össze?:)
Nah,visszalovastam.Hú,volt mit!
*Lillenet!Örülés,h van gázotok végre!:)
*Gabi!Gratula a szupi jegyhez,nagyon ügyes vagy és csak így tovább!Kis okoska!:)
*Me1inda!Szuper lett a szoba,tényleg jobb így.A teást hogy kell...háát.Holnap ha Kevin alszik délben készítek Neked és küldöm,azt majd úgy megkukkolod,oks?:))
Ugye nem hagytam ki senkit?:))
*Hiszti!A lógós ablakdíszemnek kanyi lett a költözés alatt.:(Szal moste lőrébb vagy,mint én:))
*Mokka!Reméljük a Smi hamarosan felavathatja a szánkót:)Bizti bejön majd neki:)
*Tünde!A máglyarakást minnyá küldöm privibe,teást meg holnap készítek és elküldöm Neked is,jó?:)
Csak nem sok tasakom van még szezon eleje van(teaszezon),szal nem tok mindenkinek gyártani perpill,de ha lesz kap Mindenki jó?:)))Megígérem!
este ma kihagyom a traccspartit , kórházak lesznek :)
További ajánlott fórumok: