Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia!
Hát még ilyen nem volt,úgyhogy nem tudom mitől lehet!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy peteéréskor volt valamelyikőtöknek olyan tünete,hogy fájta mellbimbója?Nekem pár napja tök érzékeny és tojásfehérje szerü folyásom van!
mi nagyon spórolunk idén! fával fűtünk a kandallóba és a tetején a ventilátor megy hogy a szobákba is bemenjen a meleg!
azt összehasonlítjuk a tavalyi gázos fűtéssel
A fát hozza a papa az erdőrészéről :)
gyáááj, lefagy a kezem...
ma este má jöna gázos fickó, megnézi a gázkazánunkat, hogy mi van vele, mert nem úgy fűt, ahogy kéne.
Folyamatosan megy a kazán, meleg meg nincs. Most is 24 fokra van felnyomva, de ha van 20 fok, akkor sokat mondtam. :( Szal remélem kijön oszt megnézi.
Szintén:))
Kevin is húzza már dél óta!:)
Ma a kiságyas napja van.Megfigyeltem ha kiságy,akkor 3 óra-ha utazó akkor 2 óra.Ez az utolsó 4 napban így volt:)
Villám süti:
1 bögre liszt
1 bögre porcukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
csipet só
-----------------------
egy tálban összekevered
2 tojás
3 evőkanál kakaó
1 bögre forró víz
------------------------
másik tálban összekevered majd beletöltöd az előző tál tartalmát, jól elkevered,
egy kb 20 cm-es jénai tálat kivajazol, lisztezel majd a tésztát beleöntöd;
Mikrót 750 watt-ra állítani és 7 percig sütni
nekem 800 wattos a mikróm, ezért 6 és fél percig sütöttem :P
Hű Mokka, azigen:) Jól megünneplitek?:)
Remélem nem esel depibe, hogy már a 3. x-nél tartasz.
Én nem bírom, ha valaki nem bírja a korát. Én mindig úgy érzem, hogy amennyi vagyok, az a legjobb kor. :)
amikor az uram 25 volt,azt mondtam,hogy az a legszebb férfikor, most, hogy már 32, most azt mondom, hogy ez a legszebb:) 40 évesen pedig az lesz a legszebb:)
:))Na akkor ezt könnyen megjegyzem majd:)))
Dejó:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?