Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kisgyereket SZÁJON csókolni... fórum

Kisgyereket SZÁJON csókolni... (beszélgetés)

1 2 3 4
68. 109be579a1 (válaszként erre: 64. - Nikkky)
2014. máj. 5. 13:28

Te még mindig nem tudod mi a csók és mi a puszi?

Ne itt nyavalyogj,hanem a párodtól kérdezd meg miért puszilja szájon a szüleit! Ha ettől ennyire viszolyogsz miért itt keresed a választ és nem a párodnál vagy a szüleinél?

67. Klauka_ (válaszként erre: 64. - Nikkky)
2014. máj. 5. 12:34

Azért egész más egy 2-3 éves gyerek, mint egy "30 éves gyerek" esete a témában.

Én nem tudnám tolerálni, ha a párom szájon csókolná a szüleit, megkérném, hogy ne tegye. Ha nem hagynának fel vele, tovább gondolnám. Nekem ez perverz. Értem én, hogy szokás, más kultúra... de én ebben nem hiszem, hogy tudnék elfogadó lenni.

És természetesen azt sem szeretném, hogy a fiaim felnőttként szájon csókoljanak, de nem is akarnak majd, mert nem úgy fogom nevelni őket.

66. trapiti (válaszként erre: 64. - Nikkky)
2014. máj. 5. 12:15
Azért az, hogy minimum február óta ezen rugózol és már a második fórumot írod ki a témában, elgondolkoztató... Ha valakivel kapcsolatban valami ennyire zavar, és ennyire nem tudod elfogadni, az normális, csak akkor mit keresel mellette?
65. nikkky (válaszként erre: 57. - Trapiti)
2014. máj. 5. 12:11
ah és köszi a cikket, elolvastam, érdekes, és tényleg nagyon jól fogalmazza meg, nem szélsőségesen!!!! :)
64. nikkky
2014. máj. 5. 12:07

Köszönöm a sok véleményt!!! :)

Igen, sokszor látok szájra puszit anya és kisgyerek között az utcán, eddig szokatlannak tartottam, és mindig arra gondoltam, hogy "brr, én sose tenném", de mióta "testközelbe" került a téma, azóta valahogy egyre viszolyogtatóbb számomra.

A párom 30 éves férfi, és nem szokott le sajnos felnőtt korára a szájra pusziról, az apukájának és az anyukájának is a szájára ad puszit. Nekem pedig rettentően fura látvány, mikor két felnőtt férfi szájon puszilja egymást. Igyekszem nem oda nézni ilyenkor, nem tehetek róla, nekem ez borzasztó idegen.

Az aranyos kisbaba szájára adott csóktól én sem viszolyogtam eddig ennyire.. de így, hogy felnőtt korra sem "növi ki a gyerek" ezt, így már egész más, így sokkal jobban idegenkedek tőle mostanában..

Nem gondolom, hogy ezért el kéne hagynom a párom. Igyekszem szoktatni magam a dologhoz, de ez iszonyú nehéz. Ezért érdekelt a véleményetek, hogy könnyebbé tegyétek. Jobb több nézőpontból is nézni ezt, mert az is lehet, hogy engem neveltek a szüleim túl maradian, és annak ellenére, hogy eddig nem tűnt fel, sokan puszilják egymást szájon a világon..

vagy ez tényleg nem teljesen elfogadott, és normális ez az érzés, amit kivált belőlem a látvány...? :)

63. tündér74 (válaszként erre: 48. - Alicewonderland)
2014. máj. 5. 10:59

Ne má!:) Akkor ezzel az erővel a szoptatás is bizarr, mert ott meg a gyerek a mellbimbót veszi a szájába.:DDD

Ahány ház annyi szokás, amíg senkinek semmilyen szempontból nem kellemetlen, addig nem lehet erős határvonalakat húzni ebben a témában sem.

62. MelisUK (válaszként erre: 48. - Alicewonderland)
2014. máj. 5. 10:45
Mi adunk szájra puszit családon belül itt Skóciában és egyáltalán nem egy alsóbb társadalmi rétegből származunk, a párom magánorvos, én manager vagyok, a gyerekek magániskolába járnak. Egyszerűen csak ez a szokás. Ettől se többek, se kevesebbek nem vagyunk szerintem.
61. trapiti (válaszként erre: 9. - Nikkky)
2014. máj. 5. 10:24

Hát, ha már egy pár vagytok, de bizonyos szokásaitól "összeszorul a gyomrod" és már előre azon aggódsz, hogy mit fog a KÖZÖS gyereketekkel művelni, akkor szerintem a gyerekvállalás előtt át kell gondolni, hogy mennyire tudod elfogadni őt magát, és mennyire lesz jó ha közösen vállaltok gyereket.

Amúgy gondolom ő sem szájon CSÓKOLJA a szüleit, hanem PUSZIT AD nekik a szájukra. Ha valóban CSÓK, akkor menekülj! ;)

60. trapiti (válaszként erre: 59. - Tündér74)
2014. máj. 5. 10:18
:) szerintem sokkal aggályosabb, mint maga a "cselekmény"...
2014. máj. 5. 10:13
Hogy vajon egyeseknek mitől lesz akár egy kicsit is szexuális színezete annak,ha valaki a gyereke szájára puszit ad?:S Ez elgondolkodtató...
2014. máj. 5. 10:05
szerelmemnek hívom és néha, amikor puszit kérek tőle, és én is adni szeretnék neki, akkor a szájára megy. akinek ezzel baja van az a beteg :) a saját véred..:) engem jobban zavar a játszótéren tömbösülő anyukák pletykaáradata, miközben ÉN, a két nagyon kicsi gyerekem mellett kapkodom el az ő gyerekeiket, mert a csúszda tetejéről leugrik stb.. sőt, az is jobban zavar, amikor anyuka k*rvafontos dolga, azaz a kozmetikushoz időben odaérés miatt a szemem láttára húzza a földön maga után a gyerekét, aki hol repül mögötte, hol csúszik. stb.. tudom nem erről szól a kérdés, de viszonyítási alapnak jó, hogy min kellene kilenni és mit kellene az adott anyukára hagyni :)
2014. máj. 5. 07:19

Javaslom elolvasásra a következő cikket, számomra sokkal egészségesebb és elfogadhatóbb hozzáállást tükröz mint itt sokak véleménye:

[link]

2014. máj. 5. 07:14

Már megérte végigolvasni, megtudtam, hogy egy perverz állat vagyok... :)

Szájon CSÓKOLNI csak és kizárólag a férjemet szoktam. A lányommal a szánkra szoktunk puszit adni, annak ellenére hogy korábban ez pl. nálunk nem volt szokás. Így alakult és ennyi, így jó neki is, nekünk is. Idegenekkel nem puszizkodik semmilyen formában, a nagyszülőkkel arcra puszilnak. Nem kell ezt túllihegni szerintem...

Meg kell mondjam, nekem inkább az a furcsa - mondhatnánk beteges és aberrált - aki nem tud különbséget tenni egy szerelmes, erotikus tartalmú csók és egy anya-gyerek kapcsolatban elcsattant puszi között. Amúgy ölelés és ölelés között is van különbség... az nem beteg aki a férjén kívül mást is megölel? Én pl. sokkal intimebb dolognak érzem, bármikor adok puszit pl. a barátnőm arcára, de sokkal ritkábban ölelgetem...

2014. máj. 5. 05:34
A gyerekemet csak puszilni szoktam, csókolni nem. Nem szoktam szájon puszilni, de ő engem igen, mert látja tőlünk, amikor az apjával szájon pusziljuk egymást. Nem tartom sem perverznek, sem gusztustalannak:)
2014. máj. 5. 02:03
Ez olyan egészségtelen!! Fertőzés veszély!
53. anya4005 (válaszként erre: 48. - Alicewonderland)
2014. máj. 5. 01:14
Tudom javasolni,hogy az elfogyasztott ebéded benttartása érdekében kerüld a foghíjas roma anyukák és 3 év körüli gyermekeik szájon csókolását!
52. 109be579a1 (válaszként erre: 1. - Nikkky)
2014. máj. 5. 01:10

Naaaa,most szájon puszilni vagy csókolni, mert egyáltalán nem mindegy??

A férjemet puszilom vagy csókolom a gyerekemet meg puszilom....ha úgy esik akkor akár a száját is!

Undorral,hányingerrel,perverzióval gondolni egy puszira .....egyesek részéről durva túlzás!

Miért kell utálkozni azokon a családokon akiknél ez a szokás? Hadd tegye mindenki ahogy nekik jól esik! Idegenek meg ne legyen lehetősége a gyerekünket puszilgatni!

51. 109be579a1 (válaszként erre: 50. - 41790ba066)
2014. máj. 5. 00:54
Te vagy eltévelyedve,de jó messze! :)
2014. máj. 4. 23:07
Borzasztó szexuális eltévelyedés!
2014. máj. 4. 22:59
Ezt én is furcsa szokásnak tartottam régebben, de mióta megszületett a kislányom, már nem. Nem hinném, hogy ezt csak "egy bizonyos alsóbb tátsadalmi réteg csinálja". Most másfél éves, és nagyon örülök minden ölelésnek, puszinak, egyáltalán nem zavar, ha a számra kapom. Ha nagyobb lesz, akkor ráér erről "leszokni". Idegeneket pedig nem puszilgat.
2014. máj. 4. 22:30

Bizarr,fura szokás.Én ezt csak felnőttek szerelmi kapcsolatában tudom elképzelni.És szerintem kisgyerekkel csak egy bizonyos alsóbb társadalmi réteg csinálja...

Nálunk fizikailag is szokás volt kifejezni a szeretetet családon belül:ölelés,somogatás,odabújás,puszi-de szájra puszi sosem.

Mikor legutóbb a foghíjas roma anyuka csókolgatta így a 3 év körüli gyerekét,szó szerint undort éreztem.

47. Zaya86
2014. máj. 4. 22:21
Még jó,hogy ilyen fórumokat kell elolvasnom ahhoz, hogy megtudjam Én egy átkozott perverz vagyok...azért,mert a kisbabám szájára is adok néhanapján egy ártatlan puszit (nem csókot!) Mert igenis van különbség! Mondjuk Nekem az is nagyon furcsa, hogy van aki szerint Anya-Apa gyerek előtt ne csókolózzon má'! Mások vagyunk. Bár ez a jó!
46. csengu
2014. máj. 4. 22:08
Engem nagyon tud idegesíteni amikor a kedves anyós szájon puszilja a gyerekemet... már megszóltam, de nem nagyon izgatja, azóta is csinálja....
45. Kubiak
2014. máj. 4. 22:02

Ebből a fórumból is kiderül hogy mennyire szélsőségesek vagyunk.

Vannak akik adnak vannak akik nem adnak szájra puszit.

Akik szájra adnak nekik ez a természetes de akik arcon puszilják azok szerint ez undorító ,beteges , perverz.

Nem kellene ennyire túlzásba esni egyik félnek sem.

44. MelisUK (válaszként erre: 41. - Tirinke)
2014. máj. 4. 21:57
Igen, puszi és csók között különbség van. :)
2014. máj. 4. 21:57
Azert az, hogy undoritonak nevez itt sok mindenki 1 szajrapuszit a gyerekkel, enyhe tulzasnak velem... Undorito dolog szekletet megenni pl. De egy szereto puszi hogyan lehet undorito??? Mi arcon puszilkodunk a yerekkel, de elofordul, hogy szajra is csuszik 1-1 puszi, ha eppen jatek kozben nagy a mozgolodas. Ettol fuggetlenul nem erzem, hogy gusztustalanok lennenk...
42. MelisUK (válaszként erre: 40. - Kilimcs)
2014. máj. 4. 21:56
Ez a beszéd! :) Maximálisan igazad van. :)
2014. máj. 4. 21:55
Az én lányom 4 éves és a szájára adok puszit.Csóknak nem nevezném, nekem az mást jelent.
40. Kilimcs (válaszként erre: 39. - MelisUK)
2014. máj. 4. 21:51
ah ezen ne izgulj, a magyarok többsége mindenkit nkinéz mindenhonnan, csak saját magát nem. de van aki még azt is :D :D .D szóval érezzétek jól magatokat, kinézőkre meg tojni! ;) mi itthon élünk, és beválik :D igaz nem is nézünk sehol senkit, magunkkal törődünk inkább:) aki meg kinéz, ő baja. ha érdekesnek talál minket, hát legalább nem unatkozik a nagy nézésben :):)
39. MelisUK (válaszként erre: 37. - Kilimcs)
2014. máj. 4. 21:47
Az biztos, hogy ha ő költözött volna Magyarországra, akkor neki kellett volna alkalmazkodnia. De így én vagyok az ő családjával és az ő országában, szóval nekem kellett váltani. Furcsa volt, én is nagyon idegenkedtem az egésztől, de már tényleg egy teljesen természetes dologként élem meg. Most nyáron megyünk Mo-ra nyaralni a három gyerkőccel, ilyenkor jön az izgulás, hogy meg ne lássa valaki, mert tudom, hogy kinéznének. Így is ki fognak nézni minket mindenhonnan, mert nálunk nagyon mások a szokások, teljesen más a gyerekek viselkedése is.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook