Kipróbálta már valaki a Dida nevű gyógyszert candidára? mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
5200 Ft ... de 60 tabletta van benne, eleinte ugye 2-t kell naponta aztán, 1-et.. szóval végülis így nem vészes. De az íze :S
Elég nagy tabletta, szerintem.. és minden egyes összetevőjének íze jól érződik.. fokhagymától kezve a szegfűszegen át.. na szóval tegnap nem sikerült lenyelnem, megakadt a torkomon, és olyan rosszul lettem az ízétől hogy hánytam.. szóval most a tegnap esti ma reggeli adagot kihagytam, nem tom mikor sikerül újra ránéznem :D
szia!
meg tudnád mondani,hogy mennyibe került?
Szia!
Ennek igazán örülök:-)
Pont azt írtam, hogy az egész elmélet nagyon gyenge lábakon áll, tele csúsztatásokkal, amiket említettem.
Szia!
Ez az, akkor ugye (leírás a te linkeden nem volt)? [link]
Érdekes: megnéztem az egyik referenciát az ún. ózonterápiáról, az ahogyan a cikkben le volt írva, egyszerű ferdítése a valóságnak!
Mert míg a hivatalos tanulmányban (mi szerint az ózon hatékony terápiás (mely szerint az ózon megöli a daganatos sejteket, az egészségeseket nem bántja, egy bizonyos koncentrációban) az ózont a levegőben volt, ők ezt már "elfelejtették" leírni.
Nagyon nem mindegy, hogy az ózont folyadékkal viszed be, vagy levegővel. Ennyi. Ózon amúgy sem nagyon lehet vízben oldani, és ami bele is oldódik, gyorsan elreagál az emésztőrendszerben, ugyanis elég bomlékony.
Amúgy a többi tanulmányra rákerestem, és nem léteznek egyszerűen (persze lehet, én voltam béna, de azért ha az adott kutató semmilyen formában nem szerepel az adatbázisban, az már érdekes).
Ez szerintem elegednő ahhoz, hogy eme terméket messziről kerüljük, és inkább egészséges ételekbe fektessük a pénzünket, mert az szerintem jó befektetés:-)
És még mielőtt valaki kérdőre vonna: nem az ózonterápiáról van szó, csak azzal próbálnak érvelni.
Helló!
Nem tudtam, hogy az oxigénes víz az, amiről itt szó volt, azt hittem, valami más (hallottam én már magnéziumhoz kötött oxigénről is, az után semmin nem csodálkozom).
Én leírom ezt a címet, de két sorban, mert nem akarok úgy járni, hogy nem fér ki. Ettől függetlenül az egész egyben van.
www.oxigenesviz.hu/index.php?option=com_content
&task=view&id=12&Itemid=31
Szóval, úgy gondolom, egészségesem az artériás vérbe úgy oxigént juttatni, hogy sportolunk és sok tiszta vizet iszunk...
Szia!
Az oxigénes dolgot belinkelnéd?
Sziasztok!
Én is megnéztem a helyet, amit Ildi megjelölt. Úgy látom, nagyon jók az összetevői. Egy complett Candida terápiához merném jószívvel ajánlani. Ezzel szemben még mindig azt mondom, hogy önmagában kevés.
Sajnos a "Candidás"-ság nagyon lelki alapokon nyugszik. Ha a lelked nem teszed helyre, soha nem fogsz meggyógyulni, csak lesznek jobb napjaid.
Köszönöm Ildi.
Engem nem győzött meg! :((((
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?
- Hiperaktív gyereknél van valakinek tapasztalata a Ritalin nevű gyógyszerrel?
- A Mirzaten nevű gyógyszer csak azért hízlal mert étvágynövelő vagy van valami hatóanyaga ami magától hízlal akkor is ha nem eszek többet?
- Mit lehet tudni a Teronac nevű "fogyis" gyógyszerről?
- Candidára bevált gyógyszerek
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?