Kinek van piercingje, hol és mióta? (beszélgetés)
Köszi szépen!
Am...én a felső ajkamba szeretnék majd a nyáron!
Nem tudsz ajánlani egy jó piercing-est?Te kinél csináltattad?És hol?És ha kiveszed nagyon meglátszik a helye?
Előre is köszi!
Ajak szépségpötty, vagy monroe ajak piercing.
Nekem az alsó ajkamban volt, és nagyon szerettem, csak muszáj volt kivennem, mert begyulladt az ínyem tőle, ahogy hozzádörzsölődött mindig, pedig bioplast volt benne. Sajnálom, de inkább fogam legyen. :)
Ja és tllg...adjatok már pár 5letet h mit csináljak...ugyanis a suliba tervezik h betiltják a pirc-eket...persze eddig csak ofő mondta -.-"...na mindegy...de ha esetleg mégis sztetek mit csináljak?Gondolkodtam h leragasztom vmive...de az h néz ki?pfujj meg akk. minek van? kivenni nem fogom...gyorsan elfelejtheti ofő is..:@
másik jó 5lete h suliba vegyem ki otthon rakjam be...persze ha ez ilyen könnyű lenne...nem egy fülbevaló...meg nekem tuti h be is gyulladna amilyen érzékeny -.-ˇˇ
Orrpiercingesek!Most csak nekem ilyen szerencsétlenül lőtték be vagy az elején mindenki így szenved vele?
Az egyenes szárúak egy idő után kiesnek, ami horgos szárú és véletlen kitépem,vagy beleakadok,aztán jó pár napig nem birom visszarakni...
lyuk..
Amugy lehet azért nem tud begyógyulni mert akupunktúrás ponton van.
Az orromba és az alsó ajkamban kb 4-5éve van a köldökömbe pedig több mint 2éve!!
Azt szeretném kérdezni tőletek,lehet ez nem ide tartozik,nekem a fölembe van egy juk és nem akar begyógyulni mindig begyullad meg ilyenek..és már elég régóta megvan az a juk..mellette van egy másik juk ami még a másik előtt készült el,az sokkal hamarabb begyógyult..nem tudom mi lehet ezzel a másikkal..:)))ha valamelyikőtöknek van valami tippe akkor le írná?? pussi!
Az orromban van 8éve kétszer kellett lövetnem mert az elsőt elhagytam és nem foglalkoztam vele.
A fülembe 7éve, és a nyelvembe 6 éve. A fülemmel sokat szenvedtem, mert sokáig fájt.
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Hány pontod van már a Hoxa Dominón? És mióta játszod?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás...
- Valaki akinek már van köldök piercingje vagy esetleg hozzá értő ..tudna segíteni 1-2 kérdésben?
- Van valakinek spirál nyelv piercingje?