Kinek van piercingje, hol és mióta? (beszélgetés)
Szia!
Én az Extreme Silvertől szoktam rendelni,és nagyon hamar ide ér,a megrendelés után 1-2.munkanapon már itt is van a csomag,eddig semmi problémám nem volt a szállítással sem és az ékszerekkel sem,ami pedig az anyagiakat illeti azzal is minden okés szokott lenni.Ők szerintem olcsók,főleg,ha regisztrálsz az oldalukon,akkor még kedvezményt is kapsz és később törzsvásárlói kedvezményre is jogosult leszel.
szisztok
netről szeretnék rendelni pár pc-t de nem tudom hogy mennyire lehet ezekben a rendelésekben bízni.. ki fogják küldeni? nem fognak lehúzni anyagilag? stb...
köszönöm:)
Igen?Hát remélem,hogy nekem sem fog fájni!Köszi az infókat!
Puszika!
Akkor jó!
Aha kb.annyira,de szerintem mindenkinél másabb.Egyáltalán nem fáj!!!Érzéstelenítést is kaptam.De ha vigasztal a fülemben 2 "lyukon" kívül mindet én vagy nővérem szúrta itthon(persze steril tűvel)az sem fájt:)
Igen?Nem azért kérdezem ezeket mert ki akarom venni,csak tudod,bármi lehet,begyullad stb.
Köszi neked is!
Én egy orvossal csináltattam Nyíregyházán.
Belül kb 1.5 óra alatt forrt be teljesen, ott nyoma sincs, kívül azért még látszik kicsit. De nem feltűnő. Kis alapozó, és már észre sem lehet venni. :) kb 3 hete vettem ki, szóval még gyógyulni fog. :) A szemöldökömből 3 éve vettem ki, az mondjuk jobban látszik, mert azt hajszárítás közben egyszer kirántottam, és akkor eléggé megsérült. :S De az ajak pc-m szépen begyógyult. Csak ha nagyon belebújnának az arcomba, akkor vehető észre. Pedig 1.6-os volt benne, de neked felülre szerintem 1.2-est fognak szúrni, annak alig lesz nyoma.
Szia!
Tudom nem hozzám szólnak a kérdéseid,de én is válaszolnék(remélem nem zavar).Nekem az alsó ajkamban volt,de folyamatosan bevolt gyulladva,ezért kivette.A helye csak egy picit látszódik,de csak közelről.Én Békéscsabán szurattam.
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Hány pontod van már a Hoxa Dominón? És mióta játszod?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás...
- Valaki akinek már van köldök piercingje vagy esetleg hozzá értő ..tudna segíteni 1-2 kérdésben?
- Van valakinek spirál nyelv piercingje?