Kinek vált be a Clomid/Clostilbegy tabletta? (beszélgetés)
Ma csinàltam egy tesztet mert màr nem birtam magammal,hàt természetesen negativ lett :( lehet,hogy tùl korai volt,de valahogy teszt nélkül is ugy érzem,h ebben a hònapban sem jött össze...mind1,ùgyis kiderül nemsokàra,bàr szerintem nincs baba :(
Nektek remélem összejött,szurkolok nektek!!!
nekem még 2 hét..áááá olyan lassan telik az idő :( kedvesem azt mondta,hogy valamelyik nap olyat szeretkeztünk,hogy abból tuti baba lesz :D a próféta szóljon belőle :)))
szerintem ne idegeskedj, 5 nap az még hosszú idő, nem kell még,hogy legyenek tüneteid! szorítok!!
Helló!
Simán a Closty nem használt, de amikor kombinálták a tüszőrepesztő injekcióval elsőre sikerült. Ne add fel!!
súlyfelesleged van? IR vizsagálaton voltál?
ez így nem túl jó, hogy abba hagyod a fogigátlót és már egyből a clostit szedetik veled.
Uh-ra legalább vissza hívtak?
tüszőrepesztőt fogsz kapni?
Külföldön élek (Franciaorszàg) itt Clomid tabletta a neve,egy dobozban 5 tabletta van.A ciklusom 3. napjàtòl kell szednem 5napon àt azutàn vàrjuk a peteérésem és következik a mindentbele akciò :D remélem mostmàr sikerrel!!!
Ha nem (ami mostmàr szòba se jöhet,csak pozitìvan gondolkozom) akkor ismételjük a hònapot,amit max még 2szer tehetünk meg...
Szia!Én ma kezdtem el szedni,ez az elsö hònapom.
Szurkolok magunknak!!! :)
Ti miòta pròbàlkoztok?
Felhìvtam a dokim aki nagyon nem javasolta màs orvossàgok szedését a tabi mellett.A mai nap még nem olyan katasztrófa,de holnaptòl màr csak teàt ihatok megfàzàsra.
Remélem tényleg nem rontottam el semmit ezzel az 1 nappal és ebben a hònapban összejön a vàrvavàrt babucink!!!
Na most meg jòl megfàztam és màtòl kell szednem a tabit.
Ugye nem lesz a megfàzàsom rossz hatàssal a tabi hatékonysàgàra?! Most nagyon elkeseredtem :(
Nekem szerencsére jó orvosom volt és minden ilyen ciklusbaan voltam vagy 4-5 alkalommal uh-on. Kaptam tüszőrepesztőket is.
Egyébként amikor a merionalt is kaptam mellé, akkor 2x annyi tüszpm volt:) Még ezek ellenére is 1 gyerkőc fogant meg és született meg:)
További ajánlott fórumok:
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Esemény utáni tablettát mikor váltsam ki?
- Szedett valaki Zeatax fogyókúrás tablettát? Mennyire vált be?
- A tabletta 7 napos szünete után lehet változtatni a tabletta bevétel időpontját 1 órával eltolódva?
- Szedtetek már peritol tablettát? Milyen változást észleltetek?
- Kinek melyik stresszoldó, izomlazító rágótabletta vált be?