Kicsi mellé pici? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsi mellé pici?
Én is császáros vagyok,és tényleg nem egy leányálom,de én jól viseltem.Szerintem ez nagyban alkati kérdés is.Sokszor össze volt a fogam szorítva:) de megcsináltam egyedül segítség nélkül,mint szinte mindenki a mai világban.
Sikerülni fog neked is.És azt hiszem itt a Hoxán mindíg vár rád egy-két biztató kedves szó.
Szia!
Gratulálok a döntéshez,a kislányodhoz,a jövendő kismanóhoz a férjedhez az erődhöz és az akaratodhoz.Biztosan nem lesz könnyű,de erős leszel és a fogad ha néha össze is kell szorítani,de meg fogod tudni csinálni,mert meg akarod csinálni.
Kívánok sok boldogságot és egy fiatal büszke anyuka leszel.Pár év múlva pedig boldogan mosolyogva meséled majd a félelmeid.
Jól döntöttél!!! :-)
Nekem alig két év van a gyerekek között - most már 3 és 1 évesek -, nem így terveztük,de egyáltalán nem bánom most már.
Segítségem nekem is csak ritkán volt/van.
Hidd el, úgy fognak felnőni, mint az ikrek, nagyon szoros lesz közütk a kapcsolat, és később meglátod, nagyon jól döntöttél. :-)
Egyedül a császárt gondold át. Én mindkettőt császárral szültem - muszáj volt -, és nagyon nehezen épültem fel. Két-három hétig nagyon fáj a seb, ha éjszakánként gyakran kell kelned.
Nagyon drukkolok nektek! :-)
Szia! Nalunk az elso ketto kozott 14 honap, a masodik es a harmadik kozott 19 honap van. Es en kulfodon elek, a ferjem reggeltol estig dolgozik. Szoval segitseg nincs. Meglatod, nem lesz olyan borzaszto! En emlekszem, amikor csak egy volt, azzal nehezebben boldogultam, mint most a harommal. :)
Csak egy megjegyzes, azert ezen a csaszar dolgon en gondolkodnek a helyedben. Rendes szules utan hamar felepulsz, konnyebben ellatod a gyerekeket, csaszar utan 6 hetig nem emelhetsz!
Szia.
Örülök hogy így döntöttél:)Nekem a két nagyobbik gyerkőc között napra pontosan másfél év a korkülönbség.Nem volt egyszerű de meg lehet oldani:)Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek:)
szia,örülök a döntések,bár bevallom eleinte nem lesz egyszerü két gyerekkel,sajna nem saját tapasztalat,mert nekünk nem jött össze a kiskorkülönbség,pedig szerettük volna.
De a barátnömnek igen és láttam eleinte milyen nehéz volt neki,de most már semmi pénzért nem adná öket:)
Ugrás a teljes írásra: Kicsi mellé pici?
További ajánlott fórumok:
- Kicsi mellé megérkezett a pici:)
- Visszatérés a munkába kicsi gyerek mellett, avagy csevely a mindennapokról
- Kicsi gyerek mellett tanulni...
- Kicsi baba mellett, milyen pénzkereseti lehetőséget tudtok ajánlani?
- A termékek csomagolásán mit jelent a tömeg mellett feltüntetett 'e'-hez hasonló jel (a jobb és bal széleken kicsit meg van vastagitva)?
- Tud valaki vízpart melletti nyaralóhelyet, ahova kicsivel lehetne menni?