Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kicsi mellé pici? fórum

Kicsi mellé pici? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsi mellé pici?

1 2 3 4 5
2009. nov. 19. 10:17

Én is császáros vagyok,és tényleg nem egy leányálom,de én jól viseltem.Szerintem ez nagyban alkati kérdés is.Sokszor össze volt a fogam szorítva:) de megcsináltam egyedül segítség nélkül,mint szinte mindenki a mai világban.

Sikerülni fog neked is.És azt hiszem itt a Hoxán mindíg vár rád egy-két biztató kedves szó.

2009. nov. 19. 10:14

Szia!

Gratulálok a döntéshez,a kislányodhoz,a jövendő kismanóhoz a férjedhez az erődhöz és az akaratodhoz.Biztosan nem lesz könnyű,de erős leszel és a fogad ha néha össze is kell szorítani,de meg fogod tudni csinálni,mert meg akarod csinálni.

Kívánok sok boldogságot és egy fiatal büszke anyuka leszel.Pár év múlva pedig boldogan mosolyogva meséled majd a félelmeid.

2009. nov. 19. 10:12

Jól döntöttél!!! :-)

Nekem alig két év van a gyerekek között - most már 3 és 1 évesek -, nem így terveztük,de egyáltalán nem bánom most már.

Segítségem nekem is csak ritkán volt/van.

Hidd el, úgy fognak felnőni, mint az ikrek, nagyon szoros lesz közütk a kapcsolat, és később meglátod, nagyon jól döntöttél. :-)

Egyedül a császárt gondold át. Én mindkettőt császárral szültem - muszáj volt -, és nagyon nehezen épültem fel. Két-három hétig nagyon fáj a seb, ha éjszakánként gyakran kell kelned.

Nagyon drukkolok nektek! :-)

2009. nov. 19. 10:12

Szia! Nalunk az elso ketto kozott 14 honap, a masodik es a harmadik kozott 19 honap van. Es en kulfodon elek, a ferjem reggeltol estig dolgozik. Szoval segitseg nincs. Meglatod, nem lesz olyan borzaszto! En emlekszem, amikor csak egy volt, azzal nehezebben boldogultam, mint most a harommal. :)

Csak egy megjegyzes, azert ezen a csaszar dolgon en gondolkodnek a helyedben. Rendes szules utan hamar felepulsz, konnyebben ellatod a gyerekeket, csaszar utan 6 hetig nem emelhetsz!

2009. nov. 19. 10:09

Szia.

Örülök hogy így döntöttél:)Nekem a két nagyobbik gyerkőc között napra pontosan másfél év a korkülönbség.Nem volt egyszerű de meg lehet oldani:)Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek:)

2009. nov. 19. 10:06

szia,örülök a döntések,bár bevallom eleinte nem lesz egyszerü két gyerekkel,sajna nem saját tapasztalat,mert nekünk nem jött össze a kiskorkülönbség,pedig szerettük volna.

De a barátnömnek igen és láttam eleinte milyen nehéz volt neki,de most már semmi pénzért nem adná öket:)

2009. nov. 19. 10:03
Fiatalon, 22 évesen lettem anya. Nagyon boldog voltam mind a várandósság alatt, mind, mióta megszületett a kicsi lányom. Most hat hónapos és újra babát várok. Nagyon hirtelen jött minden...

Ugrás a teljes írásra: Kicsi mellé pici?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook