Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét? (beszélgetés)
Hali!
Él még a fórum? Ha valakit érdekel, én tudok mondani ezt-azt a termékről... :)
Nekem nagyon bevált a shake! Egyrészt nagyon finom, bár csak 3 ízben próbáltam: epres, s.dinnyés, megggyes. Az epres és a sárgadinnyés nagyon ízlett, de jobban csomósodtak. A meggyes-joghurtos viszont rendben volt => nagyon kellemes ízű és jól keverhető.
Én nagyon ritkán ittam tejjel, leginkább vízzel. Azzal is u.olyan finom, + ha szigorúan szeretné venné az ember a zsírfogyasztást, akkor ez az előnyösebb és csak ismételni tudom magam, tényleg jó az íze. :)
Én 8kg-t fogytam a shake segítségével! :)
Direkt fogalmaztam így: nem a shake miatt, csak segítséget adott. Tarthatnék kiselőadást arról, hogy mi a fogyás titka, de annyiszor elmondta már mindenki, hogy normális étkezés és a több mozgás. Ennyi! Egy átlagos és egészséges fiatal nőnél, akinek nem kell orvosi kontroll meg egyebek, ennyi a titok.
Én is végigpróbáltam minden zsírégetőt, Bio CLA-t, krémet, zsírégető masszázst, de csak ettől nem lesz semmi változás... Bár a masszázs tényleg jó volt, de a felsorolt dolgok CSAK segítségek, gyorsítanak, de ezek elhagyása nélkül is menni fog. Én most szeretnék ledobni még legalább 5 kilót, de inkább 8at, hogy elérjem az álomsúlyt.
A shake hogy segített?
Én vacsora helyett ittam illetve napközben édességpótlásnak.
Vacsira bőven elég, tényleg eltelít.
Lenne még mit mondanom, de a többit majd csak akkor, ha van rá érdeklődő. :)
Szép napot! Sziasztok!
Sziasztok!
Az Ultra Loss Shake-kel kapcsolatban szeretnék információkat gyűjteni, hogy mennyire finom, mennyire hatásos, vmint, hogy Szegeden hol lehet kapni a legjobb áron. Köszönöm!
Szia!
Már vagyok, csak szomorú és fájdalmas dolgok történtek hétvégén és nem volt kedvem ilyesmihez. De vettünk, már ittam és fini, majd írok még..
Nefertiti!! Itt vagy, vagy már elfogytál:-))? Kipróbáltad? És milyen?
Én most egész 7végén "bünöztem", és rá se néztem a turmixokra. Eredménye is van, ja és pozitiv, csak az a baj, hogy kilóban...
Ezt is forgalmazza, mást is. Kicsit kifaggattam(csodálkozott,miért érdeklődöm ennyire:-)). Azt mondta, ezek a fogyis turmixok, mivel étkezés helyettesitők, több szénhidrátot tartalmaznak, mint a "sima" fehérjék. Én a BT Musclezyme eszem még. Csokis fincsi!! Ez "tiszta izomtömeg növelő és egyben testzsircsökkentő formula".
Ha valamit még...., szivesen!!
Köszi a választ, akkor valószínű hétvégén veszek és kiprobálom. A csokis néztem ki, a gyümölcsösről meg azt hallodtam, hogy vannak benne gyümi darabok.
A párod most ezt a fajtát forgalmazza vagy azt amit most te eszel?
Szia! Próbáltam már a cég turmixait, szerintem a lényeg, hogy vacsi helyett fogyaszd. Én ugyan most épp másfélét(más cég) "eszek" este, meg napközben ettem a BT ThermoDrine Complexet és most eszem a BT ThermoCutsPakját, de alakulok....
Ha kérdésed van szivesen válaszolok, Kedvesem forgalmazó.
Ja, teltségérzet..., én 3dl 1.5% tejjel megiszom,lassan kortyolgatva és tele lesz vele a gyomrom. :-))
Ebben amit Te kérdeztél, van L-carnitin, és elég sokféle iz van belőle( étcsoki,eper-vanilia, sárgadinnye,capuccino, meggy-joghurt), biztos találsz olyat, ami fincsi. Más fehérjéből,szintén BT,de csak "fehérje"(Az ulra loss az "tömegcsökkentö" kategória) ittam csokit, vaniliát és joghurt málnát, azok finomak voltak.
Sok sikert!
Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét?
Érdekelne, hogy milyen az íze? Tényleg teletségérzetet ad-e és lehet-e tőle fogyni?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a Clean 9 terméket a Forever Living-től?
- Próbálta valaki a Lives salaktalanító, fogyasztó, zsírégető terméket? Kinek mi a tapasztalata?
- Próbálta már valaki a Biotech diétás shake-t?
- Hogyan tudok régi foltokat kiszedni, rengetegszer kimostam. Próbáltam ecettel, ultradermmel bekentem utána kimostam semmi. Segítsetek!
- Próbálta már valaki az UltraTone kezelést? Vélemény?
- Ultra loss shake a Biotechtől