Ki milyen vitamint szed, hogy felkészüljön az őszre, télre? (beszélgetés)
Én is arról beszélek, hogy mit szedünk és mit nem. Mindenesetre sokan talán nem is tudják, ki ez a Lenkei, és lehet hogy ha tudnák, nem szednék.
Mindenesetre én nem mérgezem sem magam sem a gyerekem a szereivel.
Mert nem lehet tudni mi van benne, mert nem hiszem el egy szcinetológusnak hogy a javamat akarja, mert teljesen indokolatlan, és adott esetben káros dózisokban alkalmazza ahatóanyagokat. Már ha egyáltalán igaz ugye ami rá van írva.
Mert orvosként tisztában vagyok a következményekkel.
És nem utolsó sorban azért mert nem akarom hogy nekem vagy a családomnak bármilyen formában köze legyen a szcientológiához.
A patikákban nagyon sok jó összetételű vitaminkészítmény kapható, amelyeknél biztos lehet az ember az összetételben. Csodaszerek nincsenek, csak nagy átverések. Lenkei mindenesetre nagyon jól gazdagodik az emberek hiszékenységén...
Nálunk az Imunit Multivitaminja és a Béta glükán vált be.
Emellett most fogom elkezdeni a Ribomunyl-t igaz ez nem vitamin, hanem a légúti bakteriális fertőzések megelőzésére szolgál. Amióta ezeket adom, alig betegeskedik a lányom, pedig elég fogékony a légúti fertőzésekre és előtte sokszor volt beteg. Most 4 éves, 2 éves kora óta jár bölcsibe-oviba.
Milyen multivitamint?
És milyen idősek a gyerekek?
Homeopátiát szed valaki?
Ha már vitamin, ne tabletta formában! Nem szívódik fel jól, alig van hatása.
Én ezt javaslom: Jó Közérzet Vitamin - Folyékony multivitamin és ásványi anyag étrend-kiegészítő gyerekek számára
Vitamint nem is szedtek?
Én is próbálok változatosan főzni, na de a télen is Párszor betegek voltunk, a gyerekek is sok betegséget haza hoznak!
Táppénzre nem sokan mehetnek el manapság!
Változatosan táplálkozunk.
A télre felkészülni télikabáttal kell...
Mi is gyümölcsösek vagyunk, de időnként pl.: tavasszal szoktam mindenkinek a családban venni vitamint. Az Eurovit nekünk bevált. Több minden van benne, mint a Centrumban és sokkal olcsóbb.
A Béres vitaminnal összehasonlítva ugyanaz ,de az ára ennél is jóval kedvezőbb.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Mennyire lehet felkészülni az anyaságra? Vagy jön ösztönböl is?
- Vizsga felkészülésre elég lehet egy hét idő?
- Anyukák, akik őszre-télre várják kisbabájukat, van egy percetek?