Ki milyen diétával, mennyi idő alatt, mennyit tudott fogyni? (beszélgetés)
Olyan sok már nincs mint két éve.most 80 kg vagyok már és még 15 kg gondoltam fogyni ha sikerül.
gyógyszereim amiket szedek mindennap már 8éve.
én a multivitamint mindennap megiszom, meg még ezen kívül 3 gyógyszert a pajzsmirigyemre mivel alulműködik ahhoz kell egy gyógyszer Euthyrox100, kell a Medrol amit a Pesti dokim ír fel, akkor szedek mivel nekem a pajzsmirigy miatt általában magasabb a koleszterinem pedig sosem ettem zsíros ételeket és ehhez hasonlókat ez halolajkapszula napi 2, és ezekhez képes 86, 7- ről indultam a 10. dik napomon tegnap voltam 82, 5. Én ennek nagyon örülök mivel ezzel a betegséggel nagyon nehéz fogyni. És ahhoz képest hogy két éve még 104 kg voltam ahhoz képes amit tavaly leadtam 30 kg meg most még 4 kg ennek örülök, a dokim is meglesz elégedve. Boldog vagyok. Mindegy hogy lassabb a fogyásom mint másnak de ez nekem nagyon jó. Reggel muszáj ennem egy kis szelet sonkát mert a gyomrom kikészülne ha nem ennék van amikor elfelejtem és ég a fáj a gyomrom, ezt nem szabad csinálni. ezért szoktak 2 szelet sonkát és egy kefirt megenni.
akkor neked elég nagy súlyfelesleged van, nem?
csak mert amúgy kissé túl gyors lenne az a fogyás, már ha nem írtad el véletlenül.
nem akartam leírni, de végül is...:)
172 cm vagyok. egy éve 67 kg voltam, nem kövér, de azért testesebb, mint a normál 55 kilómmal (nálunk mki sovány a családban). de én egy betegség miatt híztam meg (PCOS), így a diéta (CH-csökkentés, párolt zöldség és sali köretként általában, stb.) mellett sokat segített, h júniustól gyógyszert szedek a betegségre. előtte havi 1 kilót fogytam, a gyógyszer kicsit begyorsította, 2 hó alatt lement 62-ről 55-re (mondjuk esküvőre készültem, szal stressz is volt:))
az 55-öt azóta tartom, illetve most 52,5-53 vagyok, mert kórházban voltam, műtöttek. de ez már túl kevés, 55 a jó nekem.
szóval kis diéta, plusz gyógyszer. mozognom is kéne, de eddig lusta voltam, most meg ugye kényszerpihenő van...de majd 2-3 hét múlva.
amúgy aki tartósan, okosan, egészségesen akar fogyni:
- 20 kilónként 1,5-2l víz (mentes)
- CH csökkentés, kevesebb tészta-krumpli-rizs, nasi
- sok rostos, magvak
- zöldség, gyümi
- elég alvás, stresszcsökkentés
- rendszeres mozgás, ami jól esik
ilyenek...nem kell varázstrükk, "csak" kitartás és türelem.
Ilyen intenzitással, elszántsággal egy-két hónapon belül meglehet.
Nekem az update akkor működött igazán, ha 5-6 után már alig ettem és a délelőtti bűnözési lehetőségeket sem használtam ki (az elsőt volt nehezebb megállnom).
mit jelent az intenziv futás?
napi mennyi?
És a kaját is visszafogtad jelentősen?
Minden elismerésem! :-)
Jelen pillanatban még csak ott tartok, hogy lelki erőt gyűjtök. Fogyókúrázni csak jókedvűen tudok.:-)
de mozgok is napi 2 órát edzek mellette.
mindenhová gyalog megyek.
azért nagyon nem mindegy, h vki 50 kg, vagy 15 kg súlyfeleslegből fogy 10-15 kilót...
amúgy meg tartós eredménye csak az életmódváltásnak van. sz@r ügy, de ez van.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik diétával lehet a legeredményesebben fogyni?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni
- Káposztaleves diétával mennyit lehet fogyni egy hét alatt?
- Milyen diétával lehetne viszonylag gyorsan fogyni 10 kilót szülés és szoptatás után ha nincs sok idő mozogni?
- IR-es diétával sikerült valakinek fogynia?
- A zabpehely diétával tényleg lehet fogyni 2 kg-ot 3 nap alatt?