Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Cami!
Én úgy tudom,hogy a barna rizst sem szabad kavarni csak kicsikét.Különben trutyis lesz.
Sziasztok Lányok!
Mai kajám:
R:- nem volt rá időm.Melózok.
E:Terveim szerint gombás omlett
U:Valami gyümi
V:túróval töltött alma
Kicsit nagy az adag, de iránynak jó:
2 kg kockára vágott pulykamellet (vagy combot) kevés olajon a tárcsán fehéríteni. Hozzáadni: 1 cs szárnyas fűszersót, 1 teavajat, 2 kg hagymát nagy darabokra vágva, 2 doboz konzervgombát, kis bacon szalonnát darabokban. Sütni állandó keverés mellett, majd ha majdnem puha a husi, beletenni két csomag wok (classic) zöldségkeveréket, és ezzel sütni 5-10 percet. Rizzsel szoktuk enni.
Köszi a tanácsokat!
A wok zöldségesnek leírom a receptjét, próbáljátok ki a szabadban, tárcsán, vagy otthon serpenyőben (jó nagyban), nem fogtok csalódni!
Ugyanúgy kell, csak irdatlan sokáig kell főzni, én a végén rajta hagytam a fedőt, h a párában még hadd puhuljon.Mondjuk én trutyisan szeretem a rizst.
Tegnap én is bűnöztem picit, de csak mértékkel, igaz az egész vacsinkat azurammal csak fél 1okor tudtuk elkölteni, szóval maga az időpont is bűn volt.
A barna rizst szerintem ugyanúgy kell elkészíteni, mint a fehéret, csak 40 perc főzés kell neki legalább. Vagy még több.
Pancsosz gyönyörűek vagytok mindannyian, a lányok cukik, ti meg helyesek vagytok.
Cami a wok zöldségesre hívjál meg mán jóóó??!! Na meg a májra is.
Sziasztok, szép napot!
Tegnap egész nap futásban voltam, remélem, ma már nyugisabb napom lesz. Délelőtt főzés, délután jó lenne egy kis séta, ha szép idő lesz.
Wok zöldséges pulykamell lesz rizzsel, valamint fokhagymás sült máj. Ez volt a kívánság.
Vettem tegnap "igazi" barna rizst, tudjátok, hogyan kell elkészíteni? Eddig csak félkész-tasakosat vettem, amit fél óráig kellett főzni vízben.
Jó reggelt kislányok!
Raktam fel képeket az iwiwre.
Dodóka,egészségedre!Biztos jól esett a torta.
Erzsi!
Mérlegeltél ma? várjuk az eredményt ;)
A tél végére mindenki kimerült és fáradt.
Reméljük hamar jön a tavasz ;)
Cami,ennyi kilengés igenis jár Neked!!!
Ahogy ismerlek,ma már szépen visszafogod magad.
Sziasztok!
Erzsi,köszönöm szépen a recit.
Verus,engem nagyon érdekel a gyermekpszichológia.Tanultam is rengeteget ezzel kapcsolatban.Ha sikerül a mini csoportban elhelyezkednem,akkor tovább szeretném tökéletesíteni.Még a rajzelemzés is a terveim között van.
Sziasztok, szép napot!
De jó, hogy ilyen széles érdeklődésű csajokkal fórumozhatok!
Erzsi, klassz lehetett a töltött gombád, csak így tovább, találj ki ilyen klassz dolgokat!
Ma csak délután leszek, délelőtt több felé kell mennem. Igyekszem jóvátenni a tegnapi kilengést.:))
Hiába, emberek vagyunk, előfordul időnként ilyen is. Semmi baj, a lényeg hogy utána tudjunk visszaállni a megszokott kis diétánkhoz és akkor minden jó lesz. Megvigasztaltam magam, úgyhogy megyek is, mindenkinek jó munkát!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni