Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Szép jó reggelt mindenkinek.Megint be van borulva,de legalább nem esik.
Hol vannak a többiek?Most már nem csak Tralla tűnik el hanem Reggel is,mi van veletek ?Ébresztő!!
sziasztok! Ma hal lesz a menü, tegnap lecsós szelet volt.
Milyen időket mondanak márciusra? Én elhalasztom a kislányom szülinapi partiját, mert félek, hogy olyan rossz lesz még az idő márc. végén, hogy itt bent szorongunk a vendégekkel. Számítok a gyerekek szüleire is, jókat szoktunk dumcsizni, iszogatni, mig a gyerekek játszanak.
Már nagyon ráfér a lurkókra egy kis szabad levegő a tél után, meg mindenkire.
Egy bögre kakaóval elnyomtam a 18 órai éhségemet.
Igaz most megint éhes vagyok, de ezt már meg tudom állni ;)
Keri neked van igazad, hogy nem eszel semmit.
Hogy én ettől a shake-től milyen éhes vagyok!!!
Sziasztok!
Ma jó napom van. :)
Reggel tornáztam egy jót, lezuhanyoztam, rendbetettem magam teljesen felfrissültem :D
Reggeli: shake
Ebéd: csirkemell "hagymás-rostélyos szószban" rizzsel és uborkával, desszert egy poharas puding
és egy tejszínhabos kávé :P
Vacsi: shaknek kéne következnie, de mivel a gyerekek meghagyott pudingját megettem, nem kellene semmit ennem, csak ezt nem tudom hogy megtudom-e állni, mert már kezdek éhes lenni :P
Ezt ne vedd készpénznek, ha most jött meg piroska!
Egyébként van némi mozgósúlyunk, ami hol le, hol föl megy.
Egy-két nap, és eltűnik az onnan, meglátod!
Sziasztok lányok!
2 hete stagnálok,ezért megint beszigorítok a kaja mennyiségét illetően.Főzök egy jó kis zöldséglevest ebédre.
A gomba alá,ha nem teszek bacont,szerintetek jó íze lesz?Mert gondolom az adja meg a zamatát,csak én nem szeretem a szalonnát.
Minden elismerésem, ha ennyivel bírod! Reggelire és ebédre szeretek jól lakni, délután csinálom a megszorításokat.:))
Vettem wolkorn teljes kiőrlésű korpás kenyeret, azt is eszegetem, nemcsak a fogyisat. Norbis kenyeret viszont már több mint egy hónapja nem láttam sehol.
Köszi! Leesett a tantusz, csak a juhtúró nálam nem nyerő. De tehéntúróval is jó lehet, nem?
Már megvolt a reggelim, fogyiskenyér (3 szelet) és egy pohár tejeskávé.
Erről, ezt csinálta a vacsoracsatában, szerintem tuti u1es, habár én diót nem teszek bele, és zsírszegény túróból csinálom.
Juhturóval töltött gombafejek
Hozzávalók:
12-14 közepes gomba
25 dkg juhturó (vagy brindza)
1 ek tejföl
snidling
baconszalonna
néhány szem dió
Elkészítési mód:
A gombafejeket megpucoljuk, enyhén megfűszerezzük, a juhtúrót a tejföllel és a snidlinggel összekeverjük, majd a gombába töltjük. A bacon szeleteket a tepsibe fektetjük és rátesszük a gombafejeket, mindegyikbe egy fél hámozott dióbelet nyomunk.
Sziasztok, szép napot!
Itt ronda trutyis idő van, köd, eső, pfuj.
Két napig fájt a fejem, remélem most már azon is túl leszek. Biztos a felmelegedésre fájt ennyire.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni