Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Szép jó reggelt!Ma 3/4 6kor volt ébresztő, azt sem tudom, hol vagyok.
Ma a Kautczky-s gomba lesz ebédre.
Tudom Dodó,hogy Te a sütésben vagy kreatív,én csak leírtam,hogy mi még azonkívül miben.Örülök,hogy ilyen klasszul megtanultál sütni.Kitaláltad már,hogy milyen sütik lesznek a szülibulin?
Néztétek a fogyós műsort,mert én ma lemaradtam róla?
Mai kajáim:
R: fogyis-vajas kenyér, tejeskávé
E: wokos pulykamell, barnarizs (kissé keményen)
túrós kutyulós
U: fagyasztott meggy
V: még nem tudom
Az én fiamnak is március 26-án van,18 éves lesz.
29.-én a keresztlányom szülinapja,15.-én párom szülinapja meg a házassági évfordulónk,8.-án a névnapja meg persze nőnap,azt hiszem ennyi elég egy hónapra.
A Viasaton 16.35-kor van a műsor.
Félreértettél Pancsi, sajnos én csak a sütiben és tortában vagyok kreatív, illetve ott sem, hiszen receptből dolgozom. A többiben nem vagyok a helyzet magaslatán.
Még szerintem nem voltál itt, amikor írtam, hogy milyen nagyon nehezen tanultam meg sütni és mennyire nem volt sikerélményem, hiszen mikor a nagymamámtól elleshettem volna valamit, akkor még ez abszolút nem érdekelt. Lassan próbálgattam mindent és nem adtam fel, pedig sokáig nem sikerült. Most meg élvezem a kitartás gyümölcsét. Komolyan, szerintem jobban örülök én a saját magam készítette tortáknak és sütiknek, mint azok, akiknek készül. Különösen a torták nem sikerültek, képeket is szoktam róluk csinálni a telefonomra és gyakran nézem őket, mert felvidít.
De jó,hogy ilyen kreatív vagy.Én is szeretek mindent magam készíteni.Amikor a házunkat építettük,szinte mindent mi csináltunk,a család.Csak akkor hívtunk szakembert,amikor muszáj volt.A szülinapi tortákat is én szoktam készíteni.
Állandóan gyártunk valamit a lányokkal a Pr...ka magazinból,könyvekből,de legtöbbször mi találunk ki mókás dolgokat.Karira is sokszor készítünk kézzel készített ajikat.
Már én is nagyon várom a tavasz. Mikor lesz a kislányod szülinapja?
Alig várom, hogy kint tegyek-vegyek. Itt is elég szomorkás az idő, nem tudom, ma lesz-e a Viasaton a tányéros műsor, tegnap sport volt, és a mi műsorunk elmaradt.
Sziasztok csajok!
Mi újság? Borzalmas szürke idő van, remélem egy hónap múlva már jobb lesz, mert akkor ünnepeljük a lányom szülinapját. Tavalyelőtt a MCDonalds-ban volt, minden kislány beteg lett, csak ketten voltak, tavaly nem is tartottunk, csak családi körben.
Remélem ez a mostani már teljesen jó lesz és ki is lehet menni a kertbe. Már tervezem a menüt és a süteményeket, na meg a tortát. Mindent én fogok csinálni, hú de jó lesz, már alig várom. Persze a szendvicseket a párom készíti majd, igazi hidegkonyha művész.
Dodó,Cami köszi szépen!Ti is és a kis családotok is nagyon helyes.
Jól hangzik a wok-os hami.A zuram nagyon szeret a szabadban sütni.Már alig várjuk.El is mondom neki a receptet.Köszönjük.
Szép napot mindenkinek.10-ig aludtam,ilyet nem tom mikor csináltam utoljára,de rám fért.
Én a barna rizst mindig nagyon sokáig főzöm és még így is ropogós marad,lehet vmit rosszul csinálok.
Ki szaladok a temetőbe majd még jövök.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni