Kezdődik a Foci EB. Te kinek drukkolsz? (beszélgetés)
Szia Marcsika!
Nos nálunk minden ami foci,az családi esemény,sőt az olimpiai is az lesz.Kő kövön nem marad,akkora a hangzavar,és még a kutya is ugat.Csend az nincs.
Ahogy tegnap beszélgettünk a meccs alatt,háát az angol gól után a franciák uralták a játékteret.Számtalan kihagyott helyzet,és szöglet és miegymás után,elégedett voltam a csapatommal.
Bár reálisan nézve tudom,sokáig nem tudnak gyalogolni a létrán...no majd meglátjuk...a remény hal meg utoljára...
Halika! Mindenkinek !
Számomra teljesen természetes,hogy a Francia csapatnak.Noha tisztában vagyok ezen csapat gyengeségével és összeállításával Zidan óta.
Mivel a középső fiam Párizsban az U 18 játszik és ott is élünk ,tehát így érthetővé válik a csapat szeretete...
Sziasztok!
Hát bevallom, hogy nem minden meccset láttam, sőt alíg. Tényleg Ritának van igaza sokszor meccs közben dől el, hogy melyik csapat a szimpatikusabb. Bár így az elején is gólra megy a játék, azért ilyenkor még nem annyira izgik a mérkőzések, mint majd a döntő mérkőzések lesznek majd.
A németeket is csak azért írtam, mert német barátaink vannak, egyébként tényleg győzzön az, aki a legjobb!
Sok nőt nem is érdekel a foci, inkább a férjeket. Képzeljétek el, hogy nálunk fordítva van, engem még jobban érdekel, mint a férjemet. A férjemet jóformán csak a Forma 1 érdekli.
Én viszont mindenevő vagyok a sportban, hiszen abban dolgoztam aktív koromban.
Die Nationalmannschaft :)
Örülök, hogy vagyunk egy páran!
Köszönöm Nektek!
Én szívem szerint a németeknek szurkolok, mert azok állnak hozzám talán legközelebb. Ahogy elnéztem viszont nagyon "kemény" csoporttársakkal vannak együtt.
Hát majd meglátjuk! Mindenesetre érhet bennünket meglepetés.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kinek milyen betűvel kezdődik a keresztneve?
- Szerintetek miért van az, hogy valakinek a személyi száma 3-as számmal kezdődik?