Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től (beszélgetős fórum)
Azt hiszem, szemészhez kell menned. Te iszonyat kövér? Nagyon messze vagy attól.
A képet nézve a csípőlapátod áll ki, az széles, nem vastagcsontú vagy.
De komolyan: nem vagy kövér!!!
Legalább van derekad!
Nekem a csípőcsontom és a bordáim között kicsi a távolság (szerintem). Ebből adódóan akármilyen sovány is voltam a csípőm és a nem létező derekam közt a különbség sose volt elég nagy. Mondjuk a 90-60-90 helyett én voltam 90-69-84. Ja, és persze a hátam széles, nem a melleim nagyok (nehogy szerencsém legyen).
Ez azon is múlhat, mennyire rugalmasan tágultál, de ez is megerősít abban amit gondolok, hogy a csípőd széles.
Az enyém is, legalábbis a derekamhoz képest, ráadásul én ott raktározok.
A vékony csontozat nem azt jelenti, hogy gyenge. Az erőssége a mésztartalmától függ nagyrészt.
Arra tudok tippelni, hogy a csípőcsontod lehet neked is széles. Mármint szemből nézve. De ez tényleg csak tipp így látatlanban.
Rugalmas :)
Vékony gumicsontod van :D
Te mondtad, hogy sportoltál. Valószínűleg az ő 59 kilójában több háj volt, mint izom és ezért nem volt olyan zörgős, mint te. Vagy passz...
De azert kepzeld el, volt baratnom aki 176al 59 volt. En pedig 174el 65 kilosan kiallo csontokkal. Ha utana megyek anorexiasnak neztem volna ki. De o nem nezett ugy ki.
Es a csuklom, karom mindig aranytalanul vekony volt a testemhez kepest, akkor nekem most torekeny a csontozatom?! Es ha torekeny, hogyhogy nem tort el, olyan esesektol amit mas tuti nem uszott volna meg tores nelkul?!
Szerintem ez a csuklosdi sem megbizhato: vekony karu, csukloju vagyok, de barmilyen sovany voltam a csipocsontom, es a lengobordam kiallt, de karcsu nem voltam.
174 vagyok, 65 kiloval mentem ferjhez, eletem legjobb formajaban voltam, fel evig minden este 1 orat sportoltam, de tul karcsu nem voltam, viszont a csontjaim latszottak es zongorazni lehetett a bordaimon, ahol nem volt izom.
En most ugy csinalom, hogy noi fekvotamaszt csinalok annyit amit szepen birok(8) utana nyujtok, 10ig szamolok, ujra ( mar csak 5) megint nyujtok, s ujra nekifutok ( 2- 3). Utana mast csinalok, pl vadlit es ujra ugyanugy 3 szett fekvotamaszt.
Plank 1 perc nekem is.
Máson meg tudod állapítani, hogy jól néz-e ki?
Mert akkor elég közös képet csinálni vagy egymás mellé tenni a te képedet egy olyannal, ahol egy számodra elfogadható méretű nő van (nem túl sovány, nem túl plasztikázott stb.)
Én sem tudom, mennyi leszek a végén. A mérlegelőmben van ugyan célsúly, de majd meglátom. Nem akarok semmire rágörcsölni, ismerem magam, akkor hagyom az egészet a fenébe egy idő után.
Kipróbáltam ezt a plankot, 1 percig tudtam kitartani. Keveslem nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Már csak az életmódváltásban hiszek. Belevágunk együtt?
- 2011 júniusától életmódváltoztatás
- Kezdjük együtt a diétát 2013. június 27-től