Kettö évesen oviban lenni (beszélgetés)
szia erikpipi,
köszi a véleményedet.Tudod itt már kétévesen is oviba lehet adni a gyerekeket.Ha még nem is szoba-tiszta.
helló Mianó,
Németországban élünk és ez itt igen elképzelhetö,hogy kettö évesen is ovis lesz a gyerek.Gyes/gyed két évig jár
hello Zizisicc,
mi Németországban élünk és itt kettö évesen mehet a gyerek oviba.Mivel gyes/gyed is két évig jár.Kénytelen az is,hogy dolgozzon.
Ja, most néztem az adatlapodat, hogy nem is itt élsz:))
Akkor bocsi, nem tudom ott mi a helyzet, de gondolom fényévekkel jobb:)
Ha nálatok így van, akkor semmit ne aggódj, nem lesz neki rossz, főleg a közösség miatt.
Szerintem még túl kicsi az ovihoz. Bölcsibe nem tudod vinni?
Ekkora kisgyermek még nem is egészen szobatiszta általában,ez is gond lehet. (Tisztelet a kivételnek)
Szerintem egy két évesnek nem oviban van a helye,hanem bölcsiben.Mert az oviban a nagyobbak ne adj isten bántják,soha nem fog akkor majd menni.Nekem az a véleményem,hogy inkább bölcsibe add be a picurodat ha másképp nem tudod megoldani.Az ovi neki még túl korai.
Mi is most kezdtük ezen a héten az ovit és az első 3 nap még nem volt semmi baj,a 4.nap már volt reggel pityergés,ma reggel meg már nem is akart menni a mucikám.Nagyon szívfálydító tud ez lenni,hogy ott kell hagyni,de sajnos meg kell szokni mindkettőnknek.Bízok benne,hogy ez az időszak nem tart sokáig.Tud valaki tanácsot adni,hogyan kell ezt az időszakot átvészelni sírás nélkül,baba-anyuka részről is?
Sziasztok!
Egy kétévest mióta vesznek fel oviba???
Vagy bölcsit akartál írni?